Follow    

          20 December 2008, 04:07

     Anna 23 år, 19/12
Så mycket äldre!
Hela 23 år gammal, ni anar inte vilken åldernoja jag har! Det står antecknat i kalender och nu senast på msn, jag talar om denna mening - 23 år, dax att börja känna oro. Varför känner man så här hela tiden, jag är bara barnet sägs det, endå talas det bland bekanta om att 18-års -feelingen inte finner sig kvar vilket jag tar som " ja man e ju lite äldre ". Jag är som ett barn när det kommer till födelsedagar och högtider, älskar allt med papper och snöre, ska liksom sitta där i timmar och dra ut på tiden så länge som möjligt, alltid vara sist när det gäller att själv ge bort gåvan. Dock säger jag som Lundell - jag vill nog inte bli så mycket äldre, vars låt innehållandes samma citat spelades upp för mig på tåget som en slags påminnelse en passande dag som denna! Kan inte avgöra om det är döden/ ålderdomen som är skälet  till min noja eller om det kanske ligger något i min fruktan att växa upp, kanske bägge delar ?

Jag kan inte begripa det, tiden, det fenomen som glider ur handen likt en hal tvål, likt mörkret går förbi om nätterna, man hinner knappt uppfatta nuet innan allt är förbi. Jag minns det som igår, min barndom, mot- framgångar som passerat och nu står man här 23 år gammal med på tok för många minnen och upplevelser. Det har liksom bara gått en liten del av det liv man förväntas leva, endå har man gått igenom så mycket på så kort tid.

Skulle slängt in ett inlägg på rätta dagen.
Dock blev det allt för stressigt då jag åter suttit uppe hela natten, deckat vid 06.00 på morron för att sedan försova mig. Det var bara att hoppa upp och fixa till sig innan resan till mamma, där skulle mamma och hennes sambo samt mormor och morfar fira mig. Morbror åkte på sjukstuga och pappa med familj firar mig imorron, eventuellt något partaj med vänner men inget är bestämt ennu. Några fina sms damp in i mobilens inkorg dessutom, man märker ganska tydligt vilka som är enns riktiga vänner och vilka som är rena motsattsen.

Jag bjöd på prinsesstårta, öppnade fina paket, fick varsitt paket ifrån brorsorna också som dom själva gjort. Lägger nog in bild på grejerna sedan. Fick både bra-att-ha grejer samt pengar som jag ska ha till en väldigt stor och fin investering i mellandagarna hoppas jag, men det får ni se då vad det är.

I övrigt blev det en hel del Nintendo Wii med brorsorna, vilket är så jävla roooligt. Kikade på film, Robert Gustavsson som Bertil samt att jag övade lite foto på mamma.
 
Åkte senare hem med mormor och morfar i deras taxi, satte mig och väntade på perrongen i nästan en halvtimme. Fick lite trevligt sällskap utav några tjejer, haha det var typ värsta ungdomsgänget som invaderat station, ja helg och jullov säger väll en hel del. Plötsligt kommer det fram tre tjejer i kanske 16-års åldern och sätter sig brevid mig, plötsligt säger den ena något som jag totalt missar eftersom mp3:an var inpluggad i örat. Jag plockade snabbt ut dem och svarade - vad sa du ? Den ena tjejen brevid mig svarade igen - vad fin du är i håret!! Jag svarade lite generat - tack så mycket! Samma tjej frågar igen - är det ditt riktiga hår ? Jag svarar snabbt tillbaka - Ja det är det. Samma tjej svarar ennu en gång - ååhh får jag känna, shit vad skönt hår du har. Tjejer känn på hennes hår det är värsta fint ju. Haha, ja där satt jag med tre vilt främmande tjejer som pillade mig i håret med ungdomar, poliser och väktare i en stor klunga intill. Jag undrar var dom tänkte egentligen, själv kände jag mig lite halvlustig, minnen från skolgården i lågstadiet kom tillbaka där alla satt och pilla i mitt långa hår. Plötsligt blev man åter påmind om dagens +1, nu är jag hela 23 år gammal och jag har smått magknip över det som komma skall, jag liksom räknar hur många år det är kvar innan 30, 40 och vidare, min familj var inte heller sena på att påminna mig om detta lite retsamt. Shit jag har så mycket som jag vill hinna med och jag har ett jäkla bekymmer med deadlines på respektive uppdrag, när ska man ha hunnit klart med respektive handling och måste man verkligen ha en deadline, man kan väll hoppa fallskärm när man 78 också! Jag måste hejda mig, åldersnoja försvinn.18 KOMMENTARER
Postat av: Nadia

Men faan vad gott med tårta, och jag som är så socker sugen! mååh.

2008-12-20 @ 05:43:20
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: Men om man har lins utan styrka på ögon me dbnra syn så skadar det inte och man ska baar se til att tvätta linsen med en sån speciell linsvatten noga. Dom första gångerna kan det kännas konstigt och även se lite konstigt. Men man vänjs vid det.Grattis i efetrskott!:D det är ju bra att man kan behålla lite av den barnsligheten i sig man hade förut. TYcker inte man ebhöver vara vuxen bara för at man är, det är så mycket roligare om man fortfarande kan ha så där jättekul:)

2008-12-20 @ 09:07:56
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Karin

hehe ne jag kollade upp personuppgifter och det var nog på "riktigt", men läs nu i mitt morgoninlägg om hur det faktiskt kan bli med nummer! läskigt haha, hade ingen aning om det

2008-12-20 @ 10:29:17
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Wysteriia

Svar: yes, måste ju ha varit något sådant! Dom trodde väl att dom skulle synas mycket om dom sponsrade bloggar? Att det skulle ordna sig? Så jag antar att dom inte brydde sig i att ge oss de utlovade skorna ;/

2008-12-20 @ 12:22:43
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: pinky

GRATTIS!!! =D

.

.

.

.

.

.

http://piinkys.blogg.se

2008-12-20 @ 15:31:51
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: Nadia

Näää! Vad dum jag är! Du fyller ju år! Och det såg inte jag! ;S GRATTIS FÖR FAN! :D du får ha en toppen kväll!

2008-12-20 @ 17:18:25
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men grattis grattis :) Hoppas du får en fortsatt fin födelsedag!!Hehe ja vem har inte haft problem med CSN?

2008-12-20 @ 17:59:16
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Grattis Anna,23,du är bara en baby,.fast en riktigt snygg sådan, en tvättäkta rockbabe,nu har du bara 77 år till hundra,ack,tiden bara flyger i väg när man har roligt,.eller hur? Ha det fint.

2008-12-20 @ 19:10:44
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag började få ålders noja redan vid 16 års ålder.

Men ett stort grattis till dig!

2008-12-20 @ 19:29:33
URL: http://jsomijulia.se
Postat av: FEBB

Stort grattis till dig!

Och tack Anna, verkligen. Dina kommentarer märker man att de är sanna och ärliga, att du inte bara skriver ngt. Min kompis har blivit misshandlad av mitt förra ex för han trodde vi var på g, så allt känns som det är mitt fel men vi har varit och hälsat på honom på sjukhuset och han mår väl ganska bra antar jag. Usch det är så hemskt, man torr nt sånt kan hända. att folk kan vara så jävla idiotiska. Men det är inte jag som ska tröstas, det är min kompis så jag vill inte sitta och gråta för mig är det inte synd om.

2008-12-20 @ 21:31:10
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Junitjej

GRATTIS!!!!

2008-12-20 @ 22:16:27
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Anonym

Godmorgon anna! =)

2008-12-22 @ 11:51:25
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Josiee

grattis i efterskott:D

2008-12-22 @ 12:44:29
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Rebecca

Ett stort grattis i efterskott! :)

2008-12-22 @ 22:39:34
URL: http://glooria.blogg.se/
Postat av: Julia

Grattis :)

2008-12-22 @ 23:21:55
URL: http://cizev.blogg.se/
Postat av: andrea

Grattis i efterskott! :D

2008-12-27 @ 21:24:21
URL: http://byness.blogg.se/
Postat av: andrea

svar:

haha det är lugnt! ;) Fick du någonting fint? :)

2008-12-28 @ 12:12:51
URL: http://byness.blogg.se/
Postat av: emelie för overallt.blogg.se

grattis! :)

2009-01-07 @ 19:10:33
URL: http://overallt.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: