Follow    

          11 Februari 2008, 22:28

     1000kr kläder!

4Jag är så otroligt glad just nu, gnidit mig i ögonen ett flertal gånger för att försäkra mig om en korrekt syn !?

Som dom flesta sena nätter när rastlösheten kryper inpå och sömn inte käns lika lockande, fick jag syn på en tävling hos Lindaslya. Den gick ut på en svårare variant där man skulle finna en skattkista, svara rätt på två frågor och klara sig genom en utlottning.

Precis när jag skulle posta detta, kommentaren jag syftade om i tidigare inlägg, då brister hela internet. Kanske skulle jag vara mer ordagrann, det var blogg.se som körde en uppgradering, som vanligt vid denna onormala tidpunkt. Klockan var runt två inatt/ morse och så galen som jag är väntade jag i tre timmar så jag kunde få iväg den där kommentaren, jag hade ju alla svaren i handen och vägrade ge mig ! Jag brukade alltid ta för givet och trodde att denna väntan var helt i onödan, men man vet ju aldrig så jag drog iväg kommentaren endå !

Idag möttes jag av den där märkliga synen, hajade ingenting och tror fortfarnade att det är ett skämt !? Jag VANN och 1:a pris dessutom, ett presentkort på 1000:- hos Modeakuten - hajar ingenting ?

Är så jäkla glad just nu!0 KOMMENTARER


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: