Follow    

          27 Mars 2008, 00:39

     Fredde Granberg på Sans Rival- Haha, det är lustigt det där, inte för att jag " aldrig " sett en star i hela mitt liv, men två stycken på fyra dagar, det är ju rekord !? Inte nog med det, båda hade roliga sammanhang med situationen, livet, läget eller ja, något liknande.

Var in på Sans Rival och hämta tårtor till brollan som fyllde idag, Sans Rival är ett kondis här i Stockholm, vet inte om det finns i övriga Sverige, jag är rätt veck ibland och någon allemansvetare är jag ju knappast.

Så stod jag kvar där med båda brorsorna som hängde på varandra och välte stressade människor som bowlingklot välter en kägla ungefär. Mamma sprang iväg med sin sambo och skulle möta upp syrran som vi brukar säga.

Ja det gick som ett fingerknäpp, pang som en snabbspolning på filmen kom han ut rakt emot mig och försvann i vimlet där på torget. Fredde Granberg var det, den brunhåriga som spelar Ragge i " Ronny och Ragge ". Det är dom som har skrivit texten till " snälla söta, rara Anna " och passande nog är det mitt förstanamn. Jag fick en sådan lust att springa efter, hänga mig fast i hans brallor så det blev det där Raggehänget och sjunga på hiten söta, rara Anna som man hört ungefär tusen gånger i sitt liv. Grejen med hela tanken var ju att jag som svar på tal skulle tacka ja till det där pöket så desperat som man numera är som singel, men sen kom jag å tänka på att in the real life kanske Fredde the man inte är så desperat själv som i filmen, lite ombytta roller - eller nej, jag är inte desperat, men det var mest som en rolig tanke, en tanke som skenar iväg som alltid ! Men vem vill inte ligga med en star ? Han är rocker fick jag höra, kanske skulle sagt att vi delade musiksmak, men nu kanskte mina tankar återigen skenar iväg - jag gillar att leva i min fantasivärld ibland, det får livet att bli lite mera färgglatt.


0 KOMMENTARER


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: