Follow    

          11 Maj 2008, 20:01

     Maxfactor facefinity compact
Tänkte resencera Maxfactors " Facefinity compact ", efter många försök har jag nog äntligen funnit en favorit som jag kört på ganska länge nu.

Pris: Ca 150 kr, ibland något mera eller något mindre

Vad tycker jag: En produkt som är bra på många sätt, täcker otroligt bra, känns naturligt utan kladd och håller hela dagen. Produkten sägs vara oljefri och skyddande för huden. Den lilla kudden som följer med är skön att jobba med, köpte en i fel färg nyligen som jag nu även använder som rouge på kindbenen med en enklare borste och det funkar även det - blev faktiskt snyggt !

Den enda nackdelen är att 10 gram inte räcker speciellt länge, normalt brukar min hålla i 1 månad - 1½, men det beror ju också på vad man anser som länge och hur ofta man använder make-up.

Övrigt: Annars en mycket bra produkt och jag är nöjd, när jag använder Maxfactor facefinity compact får jag ett bättre resultat genom att aplicera lite av Isadoras täckstift innan där huden är som värst. Samtidigt smörjer jag " alltid " in min hy både innan och efter för att unvika uttårkning.

Min hy är redan len och fin i sig, men med hjälp av Maxfactor facefinity compact käns huden knappast sämre, dock är det viktigt att man vårdar huden med fukt- vitamingivande krämer eftersom make-up i sig kan försämra hudens kvalitet. Sen får man ju inte heller glömma att tvätta huden både morgon och kväll, efter make och innan make då det hela tiden samlas ny smuts, dessutom använder jag alltid en separat handuk just för ansiktet.6 KOMMENTARER
Postat av: Majken

haha och brunare skall jag bli! jag älskar at sola :)

har tänkt testa den men tänker nog vänta tills hösten när min färg har försvunnit lite mer :) på sommaren kör jag bara på solpuder eller utan något alls.

hur har helgen vart?

2008-05-11 @ 20:45:04
URL: http://majkenhenaesjohansson.blogg.se/
Postat av: Ida

svar: hahah ja ;D

2008-05-11 @ 20:58:43
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Haha! Aahw! Vad söt du är :D

2008-05-11 @ 22:20:47
URL: http://lindaslya.blogg.se/
Postat av: rääääkish

modebloggare jahjaha :)

2008-05-13 @ 10:34:15
Postat av: Anna

hörru räkan:verkligen inte! men bara för att jag inte är en modebloggare, så är jag väll endå en människa som uppskattar vissa grejer jag också. Jag bloggar för min egen del, men ibland måste man ge sina läsare vad dom vill ha också, det är ju ganska uppenbart att tips är uppskattade - soo why not, i lagom mängd....

2008-05-13 @ 23:12:05
URL: http://eenough.blogg.se/
Postat av: Anonym

skicka gärna in din bild till dagens bild ! :) http://tjugoandrejanuari.blogg.se/2012/april/dagens-bild.html#comment

2012-04-14 @ 10:33:00


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: