Follow    

          09 November 2008, 01:32

     Hemmafest @ Ingela - Update 1


Gamla ansikten, nya ansikten, hysteriskt roligt, trevligt och galet..
Ja, vad mer kan man säga, en lyckad kväll. Lärde känna några nya, en del blev kortare möten och några bekanta från skoltiden - som ja sa till Gabbe, förstå att det redan gått 5 år sedan vi tog studenten, vadå ångest ?

Full som en kastrull blev jag också, kände att jag behövde släppa loss till hundra procent nu när mitt liv verkligen blivit sig självt, bra, faboulus, alldeles underbart. Det tog tid att komma dit, men nu är jag här, där jag ska vara.

Singstar åkte fram och tro det eller ej, men där satt jag, Anna och gal med micken i handen - knappt jag känner igen mig själv, alltså mitt riktiga jag är livsglädje, våga vara galen, våga ta för sig och leva till hundra. Men det käns bara så fruktansvärt bra att jag äntligen kan göra det, vara mig själv utan att må dåligt över skit som inte är värt mitt lidande, krafter som suddat ut så många år av mitt liv, aldrig mera! Jag sa - nästa gång jag ser en kareokescen, då är jag där, be there eller missa något riktigt häftigt! Starta band någon ?

Å kära Gabbe då, jag sa - jag har alltid sett dig glad mest hela tiden, men aldrig denna glädje som då! Gabbe sa - men det du sa var så jäkla roligt, det bästa på hela kvällen, det bästa du någonsin sagt. Kunde liksom inte låta bli att skratta jag med, både då och nu. Jag har lärt mig att en över social sida och en kaxighet varken är en bra kombination eller bra över huvudtaget alltid, jag hade tänkt spela lite häftig sådär när jag mingla med Jocke " Jugge " och där bröt det hela ut i skratt bland alla närvarande. Hela disskutionen slutade med att jag Anna lira bollen i snacket jävligt bra för att inte alls haja vad jag snackade om, hajade inte enns vad jag gjorde, eller enns vad jag drack - aldrig varit så lost som då på mycket länge, haha, sjukt roligt, måste nästa klappa mig själv på axeln och skratta åt mig lite för där var jag riktigt rolig.

Hemfärden blev första tåget hem, klockan 06.00 på morron. Jag hade inte riktigt förstått att ett dygn hade en ände, att man liksom måste palla sig hem också. Det var inte förän Ingela stod i pyamas och sa - ni får jättegärna sova kvar här, men jag ska upp och jobba om 3 timmar, bara så att ni vet. Godnatt allihopa! Hela gänget som då ennu var kvar, fick avbrytas av mig mitt i någon form av disskution sovandes, jag sa - det är nog dax att rulla sig hem nu. Mitt i dimman var vi nog allihopa, tror faktiskt ingen minns slutet riktigt korrekt. Men jag minns att det var galet kul, underbara människor och att jag var delaktiga i att köket såg ut som ett hell efter att jag deltagit  i några lekar som " jag har aldrig " och " ryska posten " eller vad det nu heter. Vadå, det var bara lite vin på golvet sådär! Ringer man över Anna så får man hålla hårt i grejerna, haha!9 KOMMENTARER
Postat av: Dress Like a Princess

Fina bilder gumman :)

2008-11-09 @ 08:49:19
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de blir bättre å ja mår för övrigt bättre än på länge,,,, men men.. //Tess

2008-11-09 @ 09:44:51
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha beckskitbra =)Ja tomten är far ...är underbar.

Film är najs..Ska försöka kolla på mer film, kollade jämt på film förr men på senare år känns det som tiden och ro i kroppen inte funnits att tillåta sig slappna av med en filmkväll i veckasn..men det ska det bli ändring på.hur ser din söndag ut då babe?

2008-11-09 @ 10:39:42
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: sandra

hejhej :) kika gärna in på min frågestund! :D

http://saandranormaan.blogg.se/2008/november/fragestund.html#comment

2008-11-09 @ 11:55:37
URL: http://saandranormaan.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det är jag som målat. :DVilken picassostil menar du? han hade ju tusen olika stilar? ;)Tack för fina ord.Hoppas du får en finfin söndag!

2008-11-09 @ 12:31:03
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/
Postat av: Nina

ja, det var riktigt härligt! :)tänk om man kunde åka iväg en sväng nu! härligt det vore!

kram/nina

2008-11-09 @ 15:28:19
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Karin

hoppas du också hade en fin kväll:)

2008-11-09 @ 15:57:56
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Rebecca

Guuud vad roligt! Och så himla härligt att du känner dig så lycklig och bara kan släppa loss! Blir glad för din skull :)

2008-11-09 @ 18:53:46
URL: http://glooria.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

fan vad jag fascineras av ditt vackra ansikte gumman! kram!

2008-11-10 @ 19:53:13
URL: http://pyttis.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: