Follow    

          26 Augusti 2009, 04:00

     Carpe diem


Varit lite (eller mycket) efterfrågad senaste veckorna.
Inte så att jag klagar heller, dock hamnar bloggen åt sidan, man har ju endå ett liv bakom skärmen och jag har ingen större lust att krysta fram inlägg.

Förutom att plugget startat och man haft panik över en bokbeställning som vägrade dyka upp, så har jag försökt njuta dom sista sommarveckorna med härligt umgänge. Var med A förrförra helgen och hade filmkväll hela natten, aldrig varit så sliten för att åter ge sig på en stor familjebjudning dagen efter utan sömn. Det var i alla fall så pass trevligt att man glömde känna efter hur trött man faktiskt var, grillade kalkon och haloumi (?), aldrig ätit det förr men jag blev positivt överaskad. Härlig tomt hade dom också med två villor, pool, stor studsmatta som jag hoppade på med småungarna (askul), lirade badminton, gosade med hundar och undulater...massa myyys. Blev glass senare mot kvällen, testade spikmatta och höll igång en bra bit inpå sena timmarna med gamla minnen som cirkulera kring bordet.

Förra helgen var jag i Sumpan med R, satt på en pub med sex rockgrabbar och löste musikfrågor till en tävling med smaken av en kall öl (ja ok, lite fler än en blev det allt). Senare drog vi vidare till Garbos en stund, hängde lite, kollade liveband, spelade i casinot. Haha snacka om sleten man blev, slaggade kvar i Sumpan, så fort man vaknade var det - ska vi dra ner till parken och sätta oss, knäcka ett sexpack? Haha, klart man inte banga, men det blev nästan lite för mycket där. Sol fick man i alla fall, tog riktigt bra den korta tiden.

Nu i helgen försökte jag ta igen lite vila till en början, drog dock över till brorsorna senare. Grillade hamburgare och spelade nya  Nintendo wii "sport resort", galet roligt. Sist men inte minst kom Patrick förbi efter jobbet, bjöd på varma toast som blev mycket uppskattat, hyrde lite film och gotta oss.

Haft riktigt kul :)4 KOMMENTARER
Postat av: Anonym

Hej , vilken fin blogg du har ! :)

Jag bara undrar, hur gör du för att få menyn delad i olika delar eller "boxar"? Och hur gör du för att få in en bild i en såndär "box" eller reklam ? :)

2009-08-26 @ 21:11:13
Postat av: Carolin

Härligt att se att du uppdaterat! Vet jag är dålig på att uppdatera men jag sitter inte vid datorn så mycket :/

2009-08-29 @ 21:21:16
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: innm.blogg.se

Gullig blogg, och hoppas du haft en bra torsdag!

2009-09-03 @ 23:52:25
URL: http://innm.blogg.se/
Postat av: Annster

*

*

*

Anonym: Kul att gillar bloggen, tack! Dock hade det varit en fördel om du gett mig din adress, blir enklare att svara på din fråga då.

*

*

*

2009-09-14 @ 02:50:13
URL: http://annster.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: