Follow    

          27 Mars 2009, 03:44

     Jockes födelsedag
Stora killen 26/3!
Ja min ena bror, jag har två yngre bröder och idag firade vi den äldre av killarna. Joakim fyllde hela 14 år, det är så svårt att se på både Jocke och Johannes i den livsfas bägge befinner sig i, jag menar dom var ju små alldeles nyss. Det är väll just denna tankeprocess som får mig att gång på gång hamna i det dagliga chocktillståndet där åldersnojan sköljer över mig likt en gnagande ångest inombords. En gång i tiden låg man och spände sig inför varje födelsedag och riktigt längtade efter att bli plus ett, numera vrider man på sig nattetid under den mest vanligaste vardagen, nojar sig över domedagen och vad det bär med sig i sitt sköte. Man är ju inte 14 år längre som bror min och det börjar redan märkas av, kroppen är ju inte riktigt densamma som för tio år sedan, då syftar jag mer på skavanker av olika slag och genast får man chocken över dagens upptäckt av brister samt fel. Kanske inbillar jag mig stort, jag menar 23 är väll ingen ålder som det brukar säga, endå räknas det på fingrar vad man bör ha hunnit med inom en viss tid och oroar sig till skyarna över det som skrämmer så fruktansvärt, att bli äldre. Kanske är det föräldrarna som skrämmer upp mig, varje år är det alltid samma visa när pappa svarar med glädjen på stämman - så hur käns det att bli gammal, du är ju snart 30! ^^ Sen klämde mamma in så fint för några veckor sedan när jag stressat svarade i mobilen - ja hallå! Mamma svarar chockat - vart är du ? Jag svarar - hemma!? Mamma börjar skratta lite lätt och inom kort brister hon ut i skratt - jaha, det lät som du var ute, jag tyckte du borde varit det, du lät som en liten tant när svarade.....morr!

Men varför talar jag enns om detta?
Jo det slinker så lätt inpå tanken, nu när mina bröder är så stora, vart tog babytiden vägen? Jag liksom frågar min mamma hur det käns att snart vara mamma till tre tonåringar eller snarare inte ha småbarn längre eftersom Johannes är 7, blir 8 i sommar, det räknas inte som småbarn direkt. Mamma är ju bara 42, vi/jag har en ung mamma då hon bara var 18 när hon fick mig, men det är sjukt vad tiden går.

Hade trevligt med prinsesstårta, bullar, kakor, kladdkaka och galet mycket mera. Hade familj och släkt där, även nya ansikten som man inte ser allt för ofta, ja även brorsan ledsagare var där en kille på 24 år som Jocke lärt känna bra och han hade bakat och köpt present till Jocke så han var ju jätteglad för det. Sen fick han en megastor stereo, massor med pengar, nyaste nintendo DS-konsollen med inbyggd kamera och mer därtill. Själv köpte jag en shysst tröja enligt kollage ovan och nitbälte ungefär som ovan men med nitar över hela utan dom där glappen, precis som syrran sin! ^^  Man måste lära dom stilen liksom, Johannes var hur cool som helst, han hade handlat själv, en rutig skjorta i svart med döskalle på ryggen, svart slips och en svart filthatt, ja det går åt rätt håll! Rock n´ roll ska det va, haha, sa till minstingen - nu är det bara elgitarren som fattas och han skrek - neeej, glöm det!

Ledsen att bloggen står stilla så mycket! Håller på att förnya här inne som ni säkert sett och nu sitter jag fast med några koder som driver mig till vansinne, jag kan inte komma på hur fan jag får till det där sista! Det blir som om hela blogglusten läggs åt sidan när man inte får till allt till hundra innan man fortsätter uppdatera. Sen håller jag på att lära mig PS och det är skitskoj när man kommer igång, blir så glad över mitt kollage jag nyss gjorde ovan, det tar sig. Sen vore det ju skoj om man fick öva sig på Illustrater framöver och lära sig rita häftiga bilder.11 KOMMENTARER
Postat av: Angelina

så lite så:) hände ri hälgen då?:D

2009-03-27 @ 08:08:16
URL: http://angelinav.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Jo så här... side är ju en box... så jag färgar den i bakgrundsfärgen eller gör den genomskinlig.. och sen bygger jag upp boxar i side... som jag färgar vita... :)

2009-03-27 @ 08:32:51
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: F A N C Y

Svar. Jodå det är super här med =) Vad händer i helgen då?

2009-03-27 @ 11:38:57
URL: http://fanzo.blogg.se/
Postat av: lina

jag älskar hur du skriver! =)

även om det älånga texter så fastnar man bara =)Kram på dig! och trevlig helg.

2009-03-27 @ 13:19:06
URL: http://monroy.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

oh, gillar bältet! :)

2009-03-27 @ 14:02:32
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Mindy

Grattis till din kära bror på hans dag..Skönt med fredag nu...

2009-03-27 @ 17:18:49
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Maja

haha :p

2009-03-27 @ 18:03:33
URL: http://chinnie.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: - Mm, precis! Håller verkligen med! =)

2009-03-27 @ 18:14:22
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Jackeline Perez

skönt =)

jo det är bra med mig nu, är frisk.bra skrivet. puss

2009-03-28 @ 10:53:43
URL: http://perezjackeline.blogg.se/
Postat av: matilda

Va fint du har fått det här :)

2009-03-28 @ 15:01:10
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: marie

tänk jag då som precis fyllt 35, här kan vi prata skavanker :)

lundell kommer hit i sommar men jag tror inte han är nåt får mig. däremot är han min chefs stora idol så vi lär nog få höra mycket om det :)

2009-03-28 @ 17:41:35
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: