Follow    

          11 Maj 2009, 04:22

     Kameraväska!!Det var på tiden!
Nu har jag äntligen skaffat en bag till min Canon Eos 400d! Kameran blev min i julas men jag har inte använt den förän nu, vem vill gå runt med en värdepryl på gatan för flera tusen utan ett endast skydd. Så fixade jag undan lite pengar och tog en promenad till IKEA "dagens 12 000 steg", köpte lite nödvändiga småprylar, några presenter som jag ska ge bort och bästaste av allt!!! En stor svart ram till min Lundell plansch på 70x100 som jag ska rama in med alla mina biljetter troligtvis, ska hänga ovanför sängen. Dock är jag inte klar med organiseringen och har inte hellre klurat ut hur jag ska hänga upp den, just nu står den brevid min säng lutad mot den ljusa väggen och varje morgon vaknar man till en doft av nylackad trä och ansiktet till en klockren artist. Sen var det ju kameraväskan också, från början var det tänkt att jag skulle köpt en dyr designerväska, men sen ångra jag mig och funta på en sämre variant som dock var slutsåld till min besvikelse. Meningen var ju att jag skulle ha en bag nu, vilket som, bara jag får börja fota! Så bagav jag mig hem med påsar och bauta-ramen som blåste med vinden så armar och ben flaxade fatt med hjärtat i halsgropen. När jag gjorde ett sista försök och bara på måfå svängde in på sista elektronikbutiken, då var dagen gjord, där fanns en utförsäljning på väskor för system- videokameror i alla möjliga storlekar för ynka 399kr. Kanske var jag dum som inte tog den störstaste "ryggsäck" men det ville jag inte ha, jag ville ha en sidoväska och den var stor nog för min del, så pass att det borde ta mig 20 år att fylla den med dyra objektiv.

Min första Canon-runda blev ett bröllop.
Vadå prestationsångest? Pluggade på natten innan, lätt att lära sig, men det är fortfarande förvirrande att få till allt på en gång. Men jag är endå jäkligt förvånad över hur sjukt bra bilderna blev för att vara nybörjare med just denna kamera, kanske gjorde kameran sitt jobb en hel del också. Har nog aldrig varit så glad i foto som nu, det roliga är när man har bra redskap och bra program som man kan leka i. Så huvudpersonen var min pappa, i Lördags blev han en gift man!

Det händer mycket just nu.
Även fått veta att jag fått mitt första MVG i Filosofi, ett självklart MVG enligt Mattias och jag jublade som aldrig förr. Personligen tycker jag att filosofi är ett viktigt ämne som talar mycket kring vad man har innanför pannbenet, allt handlar inte om att kunna läsa och skriva, utan också om hur smart du faktiskt tänker kring livet i sig.

Å mormor min fyllde ju år nyligen, jag känner verkligen att jag växer som människa med alla fina komplimanger. Det var flera som sa att jag var så duktig och utåtriktad! Sen fick jag även höra den här sköna kommentaren - du blir bara äldre och vackrare, du är lite som ett gammalt fint vin. Haha, ja det är verkligen kickar för själen att höra sådant, sen kommer man hem och har så mkt fina människor omkring sig varav en som jag lärde känna i gymnasiet. Han ställer ta mig fan upp allt, man kan tala om allt mellan himmel och jord, det finns en slags empati för mig som jag sällan känner av hos andra människor och det finns ett tycke för mig som aldrig tycks svalna, själv är jag kluven tillbaka, men det är en sjukt bra människa.

Skönt att man äntligen kan börja fota på riktigt nu.5 KOMMENTARER
Postat av: [NINIOLA] - en fotoblogg

okej tack :)

2009-05-11 @ 07:03:03
URL: http://niniola.blogg.se/
Postat av: Punkie

Vad grymt! Själv fick jag VG på samma kurs för inte så länge sen. :)

2009-05-11 @ 08:44:18
URL: http://extremepunkie.blogg.se/
Postat av: nadia

Skönt att du fått sin kamera väska nu då! :)

2009-05-11 @ 17:33:14
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Jo, jag håller med. Visst, eftersom det är en speciell dag så kan man ju ta ett glas av något eller så men varför supa sig packad? Det förstår jag inte..

2009-05-11 @ 19:52:47
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson

nu har jag kommit igång med bloggandet igen ;)

Kram :)

2009-05-12 @ 01:51:50
URL: http://lovelyc.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: