Follow    

          01 Januari 2010, 01:42

     Nytt nytt nytt


Nytt år, ny design!
Har kämpat som en dåre under två veckors tid för att lära mig mer kring photoshop och det är ingen barnlek det där. Långt ifrån proffsig men relativt nöjd med det lilla som lossnar bit för bit. Inte det lättaste att söka svaren och förstå sig på när något är nytt, att fråga någon är oftast utan resultat så jag förstår all frustration många känner. Själv har jag slitit av mig håret och bitit mig i tungan ett x antal gånger. Det underlättade ju inte heller att tiden under dagen varit på gränsen för upplägg av designen. Strul med datorn, stress, hinna med annat, mera stress, för att sedan låna mammas dator och där var sig inget enligt önskan vad gäller program och funktion. Men nu bör det mesta vara löst hoppas jag.

Gott nytt år!!
4 KOMMENTARER
Postat av: Natalie - It's all about attitude

vilken snygg blogg du har :D

diggar headern och du skriver bra!ta hand om dig :)

2010-01-03 @ 03:54:18
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: Jeanette Lindvall - FOTOBLOGGEN

Det blev ju fint :) Har lite photoshop guider på min blogg om du vill lära lite mer. Kolla i kategorin photoshop tips, enkla guider med bilder att följa. Tyckte också det var jättesvårt i början, men när man börjar förstå programmet så lossnar detHa det fint

Kram

2010-01-05 @ 19:10:08
URL: http://www.sunstreet21.devote.se
Postat av: Anonym

bra åsikter, det var roligt att läsa din kommentar. Och jag är glad över att de finns de som varit med länge i bloggosfären, de ser på det hela på ett annat sätt verkar det som:)snygg design också!

2010-01-05 @ 19:12:59
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anonym

mycket bra skrivet! Stämmer verkligen,.. men bara om det handlar om sådana som går in för att provocera. Som du säger att missbruka om man inte "kan": min åsikter är såklart att alla som vill ska få blogga, även om de inte (som Idol "sjunger rätt toner") är jättebra på att skriva eller fota. Så länge man tycker är kul ska man få hålla på!

2010-01-05 @ 20:56:36
URL: http://karinolofsson.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: