Follow    

          06 Juli 2010, 03:31

     Acer AspireBeklagar det tillfälliga avbrottet!
Jag gjorde bort mig totalt, men nu har man ennu en gång lärt sig av sina misstag. Hur många gånger nonchalerar man inte riskerna genom att säga "nej, det där händer aldrig mig".

I detta nu talar jag om att äta och dricka framför datorn. Det har aldrig hänt en olycka men nu inträffade det jag så länge skrattat bort. Det var både stress och frustration som låg bakom, när jag i ett ryck slår till läsken intill med armbågen. Klantigt nog hade jag inte skruvat åt korken heller, för jag "skulle ju bara" och där kluckade colan ut över tangentbordet. In i datorn kommer man, men jäklar vad programen började leva rövare och tangenterna stendog. Sen kunde jag inte sova på hela natten, i våran tekniska värld råkar jag ha halva mitt liv på den där burken.

Det slutade med att jag dagen efter fick ta mig till närmaste teknikbutik och skaffa mig en ny laptop. Klart jag är glad över denna skönhet, men det svider när man ska betala så många tusenlappar helt oförberett. Hur som helst är den jäkligt snygg. Körde en acer som jag haft innan och då också efter rekommendation av säljaren. Metallicblå, bra minne, stort utrymme, 17tums-skärm, inbyggd webcam och det bästa av allt är att allt går så jäkla snabbt nu. Haft ett helsike med PS på förra och nu redigerar jag bilder på sekunden. Det som tagit tid är alla installationer och att lära känna funktionerna.

Bara som en varning, undvik mat och dryck vid datorn. En olycka går aldrig att förhindra helt.6 KOMMENTARER
Postat av: ELIN

svar;I guess :)

2010-07-06 @ 22:55:53
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

jag känner igen mig i mycket av det du skrev också gumman..

på fester sitter jag nästintill alltid med en kudde i knäet för att dölja mage och lår.Men en sak har jag lärt mig att effekten av att man klär på sig än mer för att dölja gör bara att man ser än större ut..och att den där koftan ändå "visar" eftersom man allt som oftast virar den runt sig och håller den stängd och tryckt intill sig vilket gör den tight o att den skapar konturer ändå.

Satsa istället på jätteslappa linnen - köp från t ex killavdelningarna och lite tightare byxa.kör du loose upptill kör mer slimmat nedtill.men det är svårt när man bara vill gömma..glömma.puss

2010-07-07 @ 10:36:55
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Stefanie

Fin dator i alla fall. Tråkigt med olyckor!

2010-07-07 @ 13:47:51
URL: http://lothigiius.blogg.se/
Postat av: Stefanie

precis, även om det var ett dyrt misstag och olycka!

2010-07-07 @ 15:33:49
URL: http://lothigiius.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Uscha! Jag hällde cider i min förut men den överlevde puh Min kompis var snabb som fan med att vända skiten upp o ner o slita ur batteriet..haha :D

2010-07-12 @ 10:30:36
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Robin

Mat eller vätska och datorer/elektronik. Går som bekant inte så bra ihop. Men var för sig funkar great.Ha en bra dag.

2010-07-26 @ 19:10:24
URL: http://gamingground.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: