Follow      

          30 April 2008, 00:20

     Slitit som ett djurSom flera av er läsare säkert vet så har jag en enormt stor och nära relation till min mormor och morfar - det är jag stolt över, jag älskar dom och det är mina andrahands- föräldrar.

Jag åker ofta dit på fritiden för att ge dom en hjälpande hand, dels för att dom behöver det, dels för att jag själv vill ge dom hjälpen och dels för att man kommer ut i friska luften. Idag var det strålande väder, det var storslaget faktiskt och jag gick runt i enbart t-shirt med hettande solstrålar mot huden. Nu när jag kommit hem igen känner jag vilken otrolig träningsvärk jag har i benen och hur solen tagit på armbar samt ansikte, det bränner så pass att jag ta mig tusan håller på att få lite färg.

283282
Just nu håller jag på med projekt lekstugan, det är en ganska så stor stuga som står på gräsmattan. Där har jag redan lagt om deras tak, rivit alla väggar efter en vattenläcka och isolerat innan nya väggar ska spikas fast. Jag har slipat plankorna längst hela huset och påbörjat en målning som inte ennu är klar och lär dröja lite innan det är färdigt. Idag lagade jag trappen som gått sönder, lyfta tunga stenar, drog gammal spik och justera trappsteget i bättre läge. Sen vart det lite annat småjobb som dom är evigt tacksamma för och jag är glad att jag kan ge dom hjälpen faktiskt - delad glädje är dubbel glädje.
281Sen bjöd jag på god middag och körde en disk åt dem innan jag kunde koppla av en stund innan hemfärden - imorgon blir det målning i ett förhoppningsvis skönt väder och därefter blir jag bjuden på valborgsmiddag.

284

          22 April 2008, 02:34

     Min kroppskonst så här långt....Jag har haft lite intresse i mina tatueringar för ett tag sedan, men inte kunnat visa då jag inte fick någon synlig bild och det är inte lätt att lära sig självutlösaren på en ny kamera - men nu har jag bild på både den gamla och den nya, passade även på att fota mina andra kroppsdekorationer när jag endå var i farten. Har planer på att framöver bygga vidare på en tredje tatuering, en ganska så stor som ska gå från överarm till underarm.

251En Nautical star som sitter på min vänstra handled, detta är en nyare variant av den gamla sjömanssymbolen som man kan se i kompasser. Symbolen betyder att man alltid kommer hitta hem och det är ganska så passande när gäller mig och min otroliga tur att stöta på motgångar.
255Det här är då min senaste tatuering som sitter på höger skulderblad och den har jag själv gjort i samarbete med min älskade hund. Tassen betyder mycket för mig på flera sätta, först och färmst för att jag alltid känt något extra för hunden och ville ha honom vid min sida varje dag livet ut, dels för att jag älskar djur något så förbaskat men också för att jag tycker den visar något jag inte riktigt kan få kläm om - kanske någon varian av styrka, dels för att det är ett avtryck från en väldigt kraftfull hund " Rottweiler/dobermann" men också för att den får mig att tänka på förmågan att gå vidare " tassavtrycket". Ja, sen gjorde jag den mitt i krisen, så den får mig att tänka tillbaka på allt som jag tog mig ur och hur mycket jag vunnit på det.


            

          15 April 2008, 18:06

     Mälaren del 4
227


228
          15 April 2008, 15:04

     Mälaren del 3
221


223


Som en bro ut på öppet vatten......
          11 April 2008, 23:53

     Sommartema
114Ville testa på lite mera detaljer, så jag körde inte bara den enkla figuren
utan på ett strandtema nu när sommaren börjar närma sig - jag tycker
att det luktar lite amatör, men det är roligt att träna upp sig och man kan
ju bara bli bättre så länge man har intresset.
          11 April 2008, 22:05

     Kalle anka
213Jag har fått dille på Disneyfigurer, eller tecknade figurer i sig och jag
bara älskar mina tuschisar, även om det fattas lite färgnyanser.

Det är en himla rolig sysselsättning när rastlösheten kryper inpå.
          10 April 2008, 01:02

     Phu och hans gäng
206
Det gick inte ett piss på tv ikväll så det började klia i fingrarna istället.
Jag hittade mina tuschpennor som fortfarande ligger kvar i ett par stökiga
påsar intill stereon pg a lägenhetsbytet förra sommaren.

Jag tycker det är enklare att tuscha istället för vattenfärger, man har mer
kontroll käns det som. Jag höll mig till seriefigurerna idag och det blev nalle
phu och hans gäng - ganska roliga att rita, det jobbiga är bara att få till färgerna,
inte enkelt att få färger av samma typ i olika nyanser - nasse ser ju ganska
rosa ut, hehe.

Vill lära mig illustrater på dator också, men jag vet inte om det finns minne i
datorn för det, först trodde jag att PS var det aktuella men det är ju mer för färdiga
bilder, illustrater är något mer för skapandet - intressant tycker jag !