Follow    

          30 April 2008, 00:20

     Slitit som ett djurSom flera av er läsare säkert vet så har jag en enormt stor och nära relation till min mormor och morfar - det är jag stolt över, jag älskar dom och det är mina andrahands- föräldrar.

Jag åker ofta dit på fritiden för att ge dom en hjälpande hand, dels för att dom behöver det, dels för att jag själv vill ge dom hjälpen och dels för att man kommer ut i friska luften. Idag var det strålande väder, det var storslaget faktiskt och jag gick runt i enbart t-shirt med hettande solstrålar mot huden. Nu när jag kommit hem igen känner jag vilken otrolig träningsvärk jag har i benen och hur solen tagit på armbar samt ansikte, det bränner så pass att jag ta mig tusan håller på att få lite färg.

283282
Just nu håller jag på med projekt lekstugan, det är en ganska så stor stuga som står på gräsmattan. Där har jag redan lagt om deras tak, rivit alla väggar efter en vattenläcka och isolerat innan nya väggar ska spikas fast. Jag har slipat plankorna längst hela huset och påbörjat en målning som inte ennu är klar och lär dröja lite innan det är färdigt. Idag lagade jag trappen som gått sönder, lyfta tunga stenar, drog gammal spik och justera trappsteget i bättre läge. Sen vart det lite annat småjobb som dom är evigt tacksamma för och jag är glad att jag kan ge dom hjälpen faktiskt - delad glädje är dubbel glädje.
281Sen bjöd jag på god middag och körde en disk åt dem innan jag kunde koppla av en stund innan hemfärden - imorgon blir det målning i ett förhoppningsvis skönt väder och därefter blir jag bjuden på valborgsmiddag.

2842 KOMMENTARER
Postat av: Rebecca

Vad snällt av dig! Förstår mig på den där kärleken till din mormoroch morfar, för jag har samma till min farmor och farfar.
Ha en mysig Valborg!

2008-04-30 @ 17:34:16
URL: http://glooria.blogg.se
Postat av: Lily

Svar: Du gör mig lika mållös varje gång du skriver en kommentar. Du får allt att verka så enkelt! Du motiverar mig! Det vet du va?

2008-05-01 @ 01:29:46
URL: http://lindaslya.blogg.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: