Follow    

          01 Maj 2008, 01:46

     ValborgIdag var det då Valborg, en ganska så lugn valborg för min del - visst hade det varit roligt med lite partaj, men jag har annat jag vill lägga mina pengar på just nu och samtidigt är det skönt att bara softa också. Belöningen får man imorgon när man vaknar utvilad utan baksmälla och ångest.

Tur med vädret hade jag också, fortsatte mitt projekt stugan hos mormor och morfar, målade så det skvätte färg över ansikte och armar - lite barnakänsla som växte där, klibba in sig i färg och bara njuta av penseldragen som om inget annat existerade där i min lilla värld.

Fick syn på en liten fågel som hade dött en ganska så grotesk död - stackarn. Jag känner så mycket för djur, finns inget ärligare och finare. För mig är djur lika värdigt som vilken människa som helst, även om djur må vara renare. Morfar och jag begravde den under ett träd och hällde jord över den. Sedan plockade jag några gullvivor ( heter det så ? ) som växte vilt över gräsplätten, två blommor tog jag mellan två fingrar och la lite på sniskan över den nygrävda graven.

Mormor och morfar bjöd på god mat efter slitgöran och det var ju passande en högtidsdag som denna " kanske lite överskattad dag" men alltid trevligt med sällskap och gott i magen, för våren ska ju i alla fall välkomnas - pizza blev det och glass till efterrätt, jag sa att nu behövs det inte ätas något mera på en vecka i alla fall, magen spänner och gör ont som bara den. Blir matångest imorgon istället för baksmällan, haha !

På vägen hem började det regna, ganska så mysigt men icke välkommet under dagen. För en gångs skull hade jag turen med mig att få måla och fixa ute i varma vårvädret två dagar på rak innan regnet började falla - verkligen tur.           


2852862 KOMMENTARER
Postat av: Lily

Svar: Tro mig, jag läser vartenda ord, flera gånger om : ) Det är bara svårt att ge något "svar på tal" eftersom att jag blir lika mållös varje gång : )

2008-05-01 @ 02:02:31
URL: http://lindaslya.blogg.se
Postat av: Lily

Svar: Det uppskattas verkligen! Tro mig! : )

2008-05-01 @ 02:16:32
URL: http://lindaslya.blogg.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: