Follow      

          15 Februari 2008, 04:33

     Riktigt bra cover

          11 Februari 2008, 22:28

     1000kr kläder!

4Jag är så otroligt glad just nu, gnidit mig i ögonen ett flertal gånger för att försäkra mig om en korrekt syn !?

Som dom flesta sena nätter när rastlösheten kryper inpå och sömn inte käns lika lockande, fick jag syn på en tävling hos Lindaslya. Den gick ut på en svårare variant där man skulle finna en skattkista, svara rätt på två frågor och klara sig genom en utlottning.

Precis när jag skulle posta detta, kommentaren jag syftade om i tidigare inlägg, då brister hela internet. Kanske skulle jag vara mer ordagrann, det var blogg.se som körde en uppgradering, som vanligt vid denna onormala tidpunkt. Klockan var runt två inatt/ morse och så galen som jag är väntade jag i tre timmar så jag kunde få iväg den där kommentaren, jag hade ju alla svaren i handen och vägrade ge mig ! Jag brukade alltid ta för givet och trodde att denna väntan var helt i onödan, men man vet ju aldrig så jag drog iväg kommentaren endå !

Idag möttes jag av den där märkliga synen, hajade ingenting och tror fortfarnade att det är ett skämt !? Jag VANN och 1:a pris dessutom, ett presentkort på 1000:- hos Modeakuten - hajar ingenting ?

Är så jäkla glad just nu!

          09 Februari 2008, 15:59

     Vinnare

6


5


Ibland kommer livets små ljusare stunder och något jag verkligen ser till att ta till vara på. Igår var en väldigt bra dag med inte bara vila och skratt, även en liten överaskning dök upp senare mot natten.

Mascara, remover och parfym låg i vinstpotten.

          01 Februari 2008, 20:29

     Att lära sig levaJag fick en fråga angående årken att kämpa vidare, hur man finner energi inför den fortsatta vägen längs livets stigar. 

Först och främst, det gäller att hitta sig själv. Som jag sagt så många gånger förr.....

- vem är jag och vilket är mitt värde ?
- vilka förtjänar en del av mig och i vilken mängd ?
- vad vill jag uppnå med livet ?
- när ska jag sätta gränser och när ska jag ge ?
- våga ta för sig, våga misslyckas, oavsett har du flaggan i topp och viljan att  hela tiden kämpa vidare !


Det handlar inte bara om att finna en inre balans och kunna välja rätt beslut, jag försöker även att befinna mig på platser som gör mig gott, människor som jag uppskattar och även nyttja det jag brinner för.

Det är tillfällena när man kan skriva av sig, njuta av musik som ger inspiration och budkskap - det är som en slags gratis terapi. Jag brinner för att leva ut, söka kickar och avreagera mig på hobbys som innehåller mycket känsla. Det kan vara just att skriva, musik, teckning, skapande av olika former. 

Även att sätta mål och sedan klara av dom, det ökar förmågan att hela tiden prestera minst lika bra, om inte bättre. När jag t ex tränar har jag som mål att alltid köra minst en timme om dagen, när jag klarat det blir jag så fylld av energi och förväntingar, så jag presterar minst lika bra igen om inte bättre.

Men man får misslyckas, det gör alla människor. Det gäller bara att finna sig själv och meningen med just ditt liv, då kommer resten flyta på rätt simpelt. Även om man finner sig själv och allt mera får livserfarenhet, så kommer man alltid falla då och då. Jag skulle se livet som att lära sig cyckla, man skrubbar knäna ibland, men man vet hur det går till så man försöker sätta sig upp igen och rätt var det är så rullar du iväg med vindens fart och bara njuter.

Ge aldrig upp !