Follow    

          27 Juli 2008, 18:18

     Gröna Lund

Jag menar kunde det blir bättre ?
Först får man friheten att planera sina dagar lite som man vill under 2 veckor, sen är det helg och större delen av enns bekanta är extra mycket lediga samt att pengarna för den nya månaden trilla in - det är ju livsnjutningt på hög nivå och jag kan inte säga annat än att bloggen kommit lite åt sidan i dessa lägen.

I Fredags träffade jag upp min underbara vän Gabrielle alias Gabbe.
Vi tog 11.00 tåget in till Stockholm City för att strosa runt på gatorna i 30 +, hettan höll på att döda mig! Det blev en sväng ner till Hemköp där vi inhandlade nygrillade revbensspjäll, fruktsallad, mängder med vätska och andra godsaker.

Det blev en sväng till Humlegården ( Östermalm ) där vi tog en filt och hade picknick - så jävla underbart, solen, den blåa himlen " snacka om tur med vädret ", god mat, härligt umgänge, en fullspäckad dag som låg framför oss, ledigheten, pengarna som nyss kommit.... aa det finns inga ord ! Det enda som gjorde mig galen var alla getingar som jagade mig längst parken, Gabbe skrattade högt åt mig när jag kutade genom gräs och runda träd i ren panik, haha parkens andra gäster tittade också rätt roande på mig när jag gjorde mina konster.

Skulle fotat en hel del, men det blev aldrig så mycket som jag tänkt mig då planeringen blev ennu bredare under dagen så det blev stressfaktor nummer 1. Det enda jag hann fota i parken var Gabbe som hade ställt upp som modell åt min fotoportfolio, jag behöver lite mer människor då min familj är rätt sniken på den offentliga biten.

Efter picknicken blev Anna barn på nytt...
Jag har helt glömt bort hur många år det var sedan sist, på tok för länge i alla fall. Kan inte förstå hur jag inte satt min fot där både tidigare och oftare. Gabbe och jag drog till Gröna Lund - sååååå jäävvla roligt ! Haha, jag börjar helt klart bli gammal för jag kände att nerverna sviktade och illamåendet blev ett faktum, men vi åkte i stort sätt allt trots att vi var ganska stressade. Dyrt var det också 350 kronor sammanlagt för inträde och åkband, sen ska man ju käka middag på det också, pengarna rullar iväg.

Mycket bekanta såg man också, jag som trodde att man skulle vara där på Lördagarnas Sommarkrysset för att se kändisar, men så är det inte. Jag såg två killar från yngre dagar samt Karin från Äntligen hemma ( ni vet hon den ljushåriga, lockigt hår, stora glasögon, välspacklad, klipper, målar och pysslar ). Hon satt i båten framför oss...

På tal om kändisar så hade min mamma sprungt på Pontus Gårdinger när hon var på Gotland och han hade kollat lagt märke till henne - vadå avis! Killen är ju faktiskt het trots sin ålder ;-)

Sen blev det lite partaj framåt kvällen.
Det blev jag, Gabbe, hennes kille Danne, Ingela, Dabbie, Micke, Thomas och Peppe. Massa roligt folk från skoltiden och vi hade grymt roligt. Körde killarna mot tjejerna i Kubb, byggde upp en spelplan på Söderhöjden och visst fick jag ner några men jag tror alkoholen gjorde sitt, det blev liksom lite snurrigare att kasta rakt då jag endå hade druckit Cider både på Grönan och köpt med från Systemet. Ja grabbarna hånade oss lite med att kasta på andra sätt, dom ställde sig på varandras ryggar och gjorde pyramiden för att sedan göra sina kasst - haha jävla sätt alltså.

Sedan gick vi tillbaka till Ingela och Debbie där vi snackade hela gänget  ( varning för pratkvarnen Anna, vart gick det fel någonstan ? ). Micke jobbar som fritidsledare/ lekledare inom olika barngrupper så vi körde lite lekar, dels rapparkalja där man skriver en person och sätter på varandras pannor och sedan ska man gissa vem man är - det gick åt helvete kan jag tala om. I övrigt körde vi mördarleken och öde ön, det var en typ av lekar där man ska testa sin smarthet och försöka förstå hur andra tänker. Enligt Micke klarade 7-åringar att lösa det här problemen och jag var nummer tre av åtta på att finna lösningen, jag satt där lite smått och gav igen från kubben, hånade dem och sa - ja 7- åringar kan ju lösa det där, känn er inte pressade !

Ja det var en sjukt roligt dag, Danne och Gabbe körde hem mig, sen var det pang i säng där jag somnade fortare än ögonblicket.


6 KOMMENTARER
Postat av: Melina

hihi roliga pics

2008-07-27 @ 19:21:29
URL: http://mmelina.se
Postat av: Carolin

Svar: Jag visste väl att jag var lite bra i alla fall ;)Fast det var ganska uppenbart vem det var, för du har ritat så fint (:

2008-07-27 @ 21:55:22
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Knutte

Ojoj, verkar ha varit en rolig dag. :D Skoj! Kanske liiite jobbigt när det är skitvarmt att gå i stan? :P

2008-07-27 @ 22:24:57
URL: http://knutte.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nemen precis!

Nu ble vjag juh grymt sugen på karuseller när jag ser dom här bilderna! Det var så längesen :P

2008-07-27 @ 23:34:27
URL: http://lillsazza.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel & ByråBekymmer

åh vilka härliga bilder =)filmen var jättebra och det är ganska mysigt att gå på bio i sommarvärmen..klä dig lätt bara =)

2008-07-28 @ 00:15:16
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Jennie

såg kul ut :)

2008-07-29 @ 10:12:01
URL: http://unreal.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: