Follow      

          28 Mars 2008, 01:45

     Det sägs att det finns ett öga för teckning i min familjSjälv har jag alltid tvivlat på den biten, visst finns det värre exemplar, men jag har svårt att se mig själv som proffsig ala Kat von D.

VIsserligen är jag vänsterhänt och styrs av höger hjärnhalva som är mosattsen till handen och sägs ha en konstnärlig egenskap, men jag tvivlar endå - kanske, ja kanske om jag övar i några år till så har min dröm som tatuerare och egen studio kommit ett steg närmare, men att jag skulle bli som Kat von D ? Man ska aldrig ge upp drömmar och jag viker mig aldrig för motgånarna om jag gett mig fan på något, men ibland käns drömmen alldeles för långt bort, man får ju för fasiken kramp om man ska simma i all evighet. Den som lever får se helt enkelt....

I det här fallet får jag skylla på att brorsan tuchisar var värelösa och det var dom ju delvis om man ska vara riktigt petig, jag borde ha en eloge för att jag endå fick ihop något överhuvudtaget när morfar fick sig några knäppar och skaka på bordet så pennor for hej vilt över vardagsrummet likt andra världskriget - helt otroligt !
87


          27 Mars 2008, 00:39

     Fredde Granberg på Sans Rival- Haha, det är lustigt det där, inte för att jag " aldrig " sett en star i hela mitt liv, men två stycken på fyra dagar, det är ju rekord !? Inte nog med det, båda hade roliga sammanhang med situationen, livet, läget eller ja, något liknande.

Var in på Sans Rival och hämta tårtor till brollan som fyllde idag, Sans Rival är ett kondis här i Stockholm, vet inte om det finns i övriga Sverige, jag är rätt veck ibland och någon allemansvetare är jag ju knappast.

Så stod jag kvar där med båda brorsorna som hängde på varandra och välte stressade människor som bowlingklot välter en kägla ungefär. Mamma sprang iväg med sin sambo och skulle möta upp syrran som vi brukar säga.

Ja det gick som ett fingerknäpp, pang som en snabbspolning på filmen kom han ut rakt emot mig och försvann i vimlet där på torget. Fredde Granberg var det, den brunhåriga som spelar Ragge i " Ronny och Ragge ". Det är dom som har skrivit texten till " snälla söta, rara Anna " och passande nog är det mitt förstanamn. Jag fick en sådan lust att springa efter, hänga mig fast i hans brallor så det blev det där Raggehänget och sjunga på hiten söta, rara Anna som man hört ungefär tusen gånger i sitt liv. Grejen med hela tanken var ju att jag som svar på tal skulle tacka ja till det där pöket så desperat som man numera är som singel, men sen kom jag å tänka på att in the real life kanske Fredde the man inte är så desperat själv som i filmen, lite ombytta roller - eller nej, jag är inte desperat, men det var mest som en rolig tanke, en tanke som skenar iväg som alltid ! Men vem vill inte ligga med en star ? Han är rocker fick jag höra, kanske skulle sagt att vi delade musiksmak, men nu kanskte mina tankar återigen skenar iväg - jag gillar att leva i min fantasivärld ibland, det får livet att bli lite mera färgglatt.
          24 Mars 2008, 20:30

     Plötsligt så dök svaret uppJag skrev ju om min härliga tågresa igår och nämnde mitt förvirrade möte med kändisen, kändisen vars framgång
jag var väl medveten om men inte kunde placera i min irriterade och tröga hjärna söndagen den 23 mars.

Det var när jag gjorde mig redo för natten och med en suck mötte kudden med mitt trötta ansikte - ja just det, se
upp för dårarna, det var ju han !

Det märkliga var att kändisen som egentligen heter Mattias Redbo, inte bara strök sig längs mitt ben inför flickvännen, jag såg nämligens hans senaste film för inte allt så länge sedan och det var ju ganska så passande
att en skådis från titeln se upp för dårarna glänste en dag som denna, där tågen inte ville spela med och där
dårarna var en allt för vanlig syn denna söndag.

37

          18 Mars 2008, 01:18

     Msn-disskution

Anna säger:
patric e min bror ?                                                                                                           
Swahn säger:
min brorsa hette patrik swahn förut haha
Anna säger:
va ?
Anna säger:
heter inte du det ?
Swahn säger:
nope patrik e hans andranamn
Anna säger:
satt här och skamskratta lite för att jag kanske sa fel....
Anna säger:
du heter visst eric
Anna säger:
HAHAHA
Swahn säger:
han hette bara patrik i nån månad inna de bytte tiltalsnamn
Anna säger:
haha VA FAN heter du
Anna säger:
asg
Swahn säger:                                                                                     
ja inte fan heter ja patrik
Anna säger:
hahaha
Anna säger:
skrattar ihjäl mig
Anna säger:
det var tacken för hjälpen
Swahn säger:
inte bra

          07 Mars 2008, 22:35

     Mälaren del 2
10
9 


          02 Mars 2008, 23:53

     MälarenKalla det förorten, där jag bor mitt i centrumet med tåget utanför, smidigt och bra kan man tycka.


Men det finns en sida bakom smidigheten, vid sidan av betong och stress, en sida som håller mig kvar. Jag drömmer om en villa vid stranden, där mälaren kluckar och fåglarna ger skri, där jag kan känna frihet och ro i själen.


22212019181716151413