Follow    

          28 Mars 2008, 01:45

     Det sägs att det finns ett öga för teckning i min familjSjälv har jag alltid tvivlat på den biten, visst finns det värre exemplar, men jag har svårt att se mig själv som proffsig ala Kat von D.

VIsserligen är jag vänsterhänt och styrs av höger hjärnhalva som är mosattsen till handen och sägs ha en konstnärlig egenskap, men jag tvivlar endå - kanske, ja kanske om jag övar i några år till så har min dröm som tatuerare och egen studio kommit ett steg närmare, men att jag skulle bli som Kat von D ? Man ska aldrig ge upp drömmar och jag viker mig aldrig för motgånarna om jag gett mig fan på något, men ibland käns drömmen alldeles för långt bort, man får ju för fasiken kramp om man ska simma i all evighet. Den som lever får se helt enkelt....

I det här fallet får jag skylla på att brorsan tuchisar var värelösa och det var dom ju delvis om man ska vara riktigt petig, jag borde ha en eloge för att jag endå fick ihop något överhuvudtaget när morfar fick sig några knäppar och skaka på bordet så pennor for hej vilt över vardagsrummet likt andra världskriget - helt otroligt !
87
1 KOMMENTARER
Postat av: Linnéa

Du är verkligen duktig :)

2008-06-14 @ 01:15:11
URL: http://linnealoof.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: