Follow    

          09 November 2008, 22:57

     Restaurang + lite partaj - Update 2


Helgen efter hemmafesten hos Pling väntade nästa omgång.
Blev bjuden till ett födelsedagspartaj då hela 3 pers fyllde samtidigt, dels Debbie och Thomas, samt någon jag aldrig träffat förr. Det roliga var att ingen visste något mer en gästerna utöver födelsedagsbarnen! Ni skulle sett deras blickar, där kommer huvudpersonerna i dramat med sina repektive och en liten mamma på släpp, där sitter vi andra, låt säga 25 personer och ler.

Maten var suverän, lammrostbiff med potatisklyfton och rödvinssås, gick loss på nästan 200 spänn. Är man på Söders lyxkrogar så får man väll hålla med om att maten har kvalitet och är värt pengarna. Ett glas vin kosta nästan 60 spänn !?

Snackade lite och skrattade lite, släppte loss några konfettibomber över bordet så halva änden hoppa upp i luften av chock - hahaha! Yääääjjj! Som vanligt fick sig några runt bordet ett skratt åt mig, själv satt jag och skratta på muggen åt Gabbe som larva sig utanför, minns inte enns varför jag skratta åt det. Hajar inte enns varför jag alltid börjar flabba inne på toaletterna, människor är ju så jäkla roliga, alltid massa strunt man hör utanför. Då syftar jag på tidernas största humorshow på muggen, där är det alltid en stor hönsgård av idioti, där blottas den mer än någosin när man sitter i sina bås och hör på elände efter elände.

Återigen, massa gamla bekanta ansikten, var lite pinsamt när jag stötte på och kramade om en grabb som visades sig inte bara vara polare med en gammal klasspolare, samt Gabbes ex utan också ett gammalt prassel till mig - hoppas fan han inte visste något om det, för den killen har nog inte alla hemma, likt alla andra killar man hängt med. Tjejer, erkänn att killar är konstiga ? Ja det höll i alla fall polaren med mig om när det snackades om dejter hit och brytna löften dit - varför säger alltid killar att dom är på ett sätt, men visar sig vara rena motsattsen, en jävla looser med andra ord! Dom få normala man stött på är knappt kapabla att räkna på handen.

Sen blev det partyyyy!!
Stället var franskt så be mig inte säga namnet, det skulle låta som en gröt om jag enns försökte! Jag hade liksom inga förväntningar, jag har lärt mig att sådant är mycket farligt för risken att bli besviken är stor!

Stället var lugnt till en början, stod och mingla med gänget i respektive hörn och kanter, Jocke bjöd oss på maskulina rosa drinkar - hajar inte hur han bartendern enns kunde ta hans beställning på allvar ? Men tack endå, tack Jocke för 20lappen du råkade ge mig utan anledning, jag är en jäkel på att dra åt mig stålar har jag märkt.

Ja hela stället verkade liksom lost, inte bara jag och mitt sällskap. När vi skulle ner till undervåning krävde dom oss på hundra spänn per skalle då vi saknade stämpel och klockan hade gått förbi gränsen. Men jag blev fan lack asså, jag sa - hur fan skulle vi veta det när ni har insläpp på två ställen, varav där vi gick in inte alls nämnde detta ! Hon gav med sig och sa - att då vet ni det till nästa gång så slipper ni! Ja, det hade vi gjort endå, för rätt ska vara rätt, har man två olika ingångar får man väll tala om det! Jag må vara full, men jag är tillräckligt smart för att kunna stå upp för rätt och fel trots allt. Sen när vi skulle beställa in lite, glömde bartenderna ta betalt och blind verkade han också vara då han inte alls la märke till oss längre, inte fan ska hela kvällen gå bort för att vänta på en sådan trögskalle. Nej jag tog drinken och gick, tack för en gratis drink också, satt ju inte helt fel!

Nere på undervåning var det som om jag gått från en dröm till himelriket for FFS! Stormen efter lugnet kanske man skulle kalla det! Där var det inte lugnt och slappt som ovan, där var det ROCK N ROLL och massa heta rockers, var någon som stötte på mig men fråga mig inte varför han fick en fetdiss utav mig. Jävlar vad snygga pojkar, killar, grabbar, män det var där, ville aldrig ta mig loss!

Debbies syrra komförbi, haha hon visade sig känna sångaren jag träffade för några veckor sen, även Debbie visste vem han va, hon bara - va, känner du Bredäng- Ivan, chilenaren. Haha, världen är bra liten som sagt ! Inte nog med det, så sprang vi på hårtoffeln som gabbe kalla honom, mycket intressant. Även Gabbes kusin fick jag träffa nere i tunnelbanan på väg hem, han kom med ett glas bira i handen. Ja sa - jävlar får man ta med sig glaset hem! Sen drog vi till donken där jag var tvungen att gå på muggen, det ska vi inte tala om, jag satt bokstabligen direkt på keramiken mitt i allt piss som alla pundare lämnat efter sig, samt partysugna ungdomar. Dushen driekt när jag kom, partylivet är inte alltid simpelt. Hamburgare blev det också på nattbusen hem, i kön stod Gabbes kusin igen, jag sa - du igen! Vad fan gör du här, hur hann du hit före oss? Sen började dom snacka en massa, jag slet i Gabbe och sa att nu får ni fan sluta prata alltså, bussen går ju snart. Dom bara skratta åt mig, men det är ju viktiga saker, längtade ju hem till bingen, kvällen blev hård denna gång också, men jäkligt skoj!13 KOMMENTARER
Postat av: caroline

ja nu är jag hemma, det var helt underbart och roligt. det absolut bästa jag någonsin någonsin gjort :D nattinatt

2008-11-10 @ 01:47:25
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: caroline

sov sött du med (fina bilder btw!):)

2008-11-10 @ 02:21:55
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: M a r i a

Tack snälla! :) Ja det är så synd att inte kameraprylar är gratis. Själv betalar jag fortfarande av min kamera. Men smakar det så kostar det brukar man ju säga. Det är ju snart jul och då kan du ju iaf önska dig en kamera? Eller kanske snarare ett litet bidrag så du kommer en bit på vägen?

2008-11-10 @ 10:05:51
URL: http://mariiaa.webblogg.se/
Postat av: caroline

God morgon sovít gott ?:D

2008-11-10 @ 11:40:28
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, okej. :DDen där maten lät god. :D

2008-11-10 @ 14:12:54
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/
Postat av: Knutte

Hehe ja det kan jag förstå :D

Men lite skönt med paus från den med väl? :P

2008-11-10 @ 16:26:02
URL: http://knutte.blogg.se/
Postat av: Nina

jag med! speciellt när vädret är såhär tråkigt! blä :P

2008-11-10 @ 17:20:41
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Hehe, ja det kanske är sant. Får nog ta och göra det tror jag :P

2008-11-11 @ 00:47:01
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Jo, det måste jag faktiskt också göra, är också upp på tok för sent nu för tiden :/Du förresten.. jag ska hoppa av skolan nu har jag bestämt, har möte med rektorn på onsdag om det. :/

Jag har ju mina planer på att starta eget så jag ska satsa på några fotokurser och snart starta företaget istället och lägga all tid på det. Söker dock något jobb nu så man inte är helt ledig och även så mna får in lite pengar.

Men det känns bäst, har även pratat med mina föräldrar om det och de tycker det är ett bra val (:

2008-11-11 @ 00:57:25
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Jo, det är jag med faktiskt. Men jag trivs verkligen inte alls, har ångest varje morgon när de tär dags att gå upp och försöker nästan komma på orsaker till att inte gå - det är som att ljuga för mig själv. Så nu har jag tagit det valet.

Är lite orolig över hur det ska gå med företaget men pappa har lovat att hjälpa mig med det och så, så vi får hoppas att det går bra.

Jag behöver nog bara en ordentlig push så ska det nog gå bra (:

Men tack, det lär behövas! (:

2008-11-11 @ 01:05:33
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Jo det kan man ju.

Har ju tänkt ha ett jobb och sen ha det egna företaget vid sidan av ungefär, till en början, och samtidigt kanske ta några kurser i foto och sånt, det jag fortfarande behöver lära mig.

Kommer ta det försiktigt fram ändå, vill ju helst inte misslyckas (:Men det känns bra att folk verkar tycka det är roligt ändå att jag vågar mig på det.

2008-11-11 @ 01:15:16
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Ja, det har du verkligen rätt i!

Försöker man inte så vet man ju aldrig hur det skulle gå, vem vet, man kansk lyckas riktigt bra med det man ska göra ;D

2008-11-11 @ 01:23:28
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: ♥JuJu♥

Verkar ha vart trevligt :)

2008-11-11 @ 18:20:20
URL: http://shesmiles.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: