Follow      

          20 September 2008, 03:08

     Big Ben


Förra helgen, alltså den som passerat var jag på Big Ben med en polare!
Ja alltså en Pub här på Söder i Stockholm, skulle ta några kalla cider och skratta oss hesa var det tänkt. Gratis stand up the hole night! Jag tänkte whatever, om det suger så gör det ju inget när man endå har fri entre och trevligt sällskap " har allmänt trevligt ".

Jag tror att många har fördomar, likaså jag " nej ingen är perfekt ", jag var nästan säker på att dessa amatörer varvat med några färre kända ansikten skulle vara halvdant, att dom kändare skulle vara roligare. Helt fel, jag måste säga att alla var roliga och jag skratta så tårarna rann mellan varven, länge sedan man fick lätta på skrattet så pass.

Efter 2 ½ timmes skratt avslutades programet med en liten truddilut, känner ni igen honom längst till vänster ? Leif Magnusson, en komiker som synts på tv! Jag tror det var cirka två till som var ganska så välbekanta där också!

När kvällen hade bjudit på sitt satte vi oss i baren en stund och snackade lite skit " mycket trevligt ". När vi begav oss ut var vädret utanför lite kyligt mot kinderna men så pass att man kunde gå längs stadens gator och njuta i höstvädret, vi gick längs stadsgårdskajen och blicka ut mot det stilla vattnet som blänkte i månskenet, båtar som vila i hamn och gröna lund som ennu ett år börjat slå igen sina portar. Vi skrämde upp oss med spökhistorier, talade gamla minnen, nutida problem men också sådant som fick oss att le " en bra kväll med andra ord ".

          08 September 2008, 00:15

     Nyshoppat

Måste bara visa mina nya inköp - I´m in love!!

Det var någon eller några veckor sedan, men det här är livslång kärlek så den har inte dött ennu. Fy fan vad snyggt! Jag sa till mamma att jag är så jäkla läcker, särskilt i min nya fina Converse, hon skratta bara och sa att jag var lite galen. Inte för att vara självgod, men det sitter ju som smäck, jag har faktiskt rätt att njuta lite av skönheterna på min kropp!

Conversen köpte jag i en affär här i Stockholm som heter Footlooker eller något liknande, jag älskar modellen just för att dom är mörka som jag ville ha, dom är låga i vristen vilket jag personligen tycker är snyggare och dom är skapade för att passa just en kvinnlig/ tjejig fot eftersom den är lätt, liten, smal i storleken.

Sen slog jag till på några coola linnen att ha under allt för urringade och vida tröjor på H&M för en mycket liten summa. Drog även till med en skinnpaj! Fatta Anna i en skinnpaj, det trodde jag aldrig! Tydligen är det inne med korta, tighta och öppna modeller, lite obekvämt men tack vare sin skönhet går det inte att avsäga sig den ( det är fuskskinn bara för att tillägga ).

Nu får jag säkert höra från Eric på msn att jag är en jävla modebloggare som han uttrycker det ibland, men så är inte fallet.
Jag är som en gott och blandat påse som erbjuder det mesta av eget intresse. Men det är väll kul med lite klädtips, inspiration eller bara en bild av vad jag bär om dagarna, kläderna säger ju också en hel del om personligheten.

Converse & skinnpaj är the shit!