Follow      

          26 Augusti 2009, 04:00

     Carpe diem


Varit lite (eller mycket) efterfrågad senaste veckorna.
Inte så att jag klagar heller, dock hamnar bloggen åt sidan, man har ju endå ett liv bakom skärmen och jag har ingen större lust att krysta fram inlägg.

Förutom att plugget startat och man haft panik över en bokbeställning som vägrade dyka upp, så har jag försökt njuta dom sista sommarveckorna med härligt umgänge. Var med A förrförra helgen och hade filmkväll hela natten, aldrig varit så sliten för att åter ge sig på en stor familjebjudning dagen efter utan sömn. Det var i alla fall så pass trevligt att man glömde känna efter hur trött man faktiskt var, grillade kalkon och haloumi (?), aldrig ätit det förr men jag blev positivt överaskad. Härlig tomt hade dom också med två villor, pool, stor studsmatta som jag hoppade på med småungarna (askul), lirade badminton, gosade med hundar och undulater...massa myyys. Blev glass senare mot kvällen, testade spikmatta och höll igång en bra bit inpå sena timmarna med gamla minnen som cirkulera kring bordet.

Förra helgen var jag i Sumpan med R, satt på en pub med sex rockgrabbar och löste musikfrågor till en tävling med smaken av en kall öl (ja ok, lite fler än en blev det allt). Senare drog vi vidare till Garbos en stund, hängde lite, kollade liveband, spelade i casinot. Haha snacka om sleten man blev, slaggade kvar i Sumpan, så fort man vaknade var det - ska vi dra ner till parken och sätta oss, knäcka ett sexpack? Haha, klart man inte banga, men det blev nästan lite för mycket där. Sol fick man i alla fall, tog riktigt bra den korta tiden.

Nu i helgen försökte jag ta igen lite vila till en början, drog dock över till brorsorna senare. Grillade hamburgare och spelade nya  Nintendo wii "sport resort", galet roligt. Sist men inte minst kom Patrick förbi efter jobbet, bjöd på varma toast som blev mycket uppskattat, hyrde lite film och gotta oss.

Haft riktigt kul :)

          02 Augusti 2009, 03:48

     Lundell på skansen


Ett minne för livet!
Tänk er att få komma en av era mest uppskattade artister nära? Det gjorde jag förra veckan, när Lundell hade gig på Skansen här i Sthlm, vilken jäkla kväll är allt jag kan säga. Vi har kommit nära vid en tidigare spelning, men då var det sittplatser och ett visst avstånd existerar ju trots allt. Men denna gång då kom vi längst fram, ståplatser. Haha fick allt se en sida hos mamma jag länge jagat efter. Hon var lite skeptisk till att stå längst fram, jag sa att man lever bara en gång och hon kommer ångra sig rejält om vi inte gör det, skit i alla frågetecken, nu kör vi!

Så kom vi dit efter att ha huggit en bit File Oscar och haffat äkta italiensk glass på Montis i gallerian, till en början blev jag ganska lack över att man inte fick ha med sig varken kamera eller paraply och det fick dom allt höra. Dock fick vissa med sig sina kameror trots allt, men regnet det började ju så klart ösa ner och där stod vi blöta men alldeles lyckliga, med varisin stor öl i handen kunde vi beskåda sveriges kung på en meters avstånd. Hehe, vi dansade, klappade tackten och tyvärr var det några som givetvis skulle hoppa på oss hela tiden så det blev ett sammanbrott så pass att jag knuffa till dem alla och den ena tjejen blev så sur att hon sa till min mamma men hon svarade bara att dom skulle skärpa till sig, haha! Så går det om man försöker sabba, jag sa att det är konstigt att alla alkisar dras till mig hela tiden, orädd att någon skulle höra för det var inte mer än rätt. Gamla gitarristen Janne Bark kom dit också, jävlar vilket ös i början när Omaha drog igång, öl har aldrig smakat så bra som då.

Vilka blickar man fick sen då, det glömmer jag aldrig!