Follow    

          02 Augusti 2009, 03:48

     Lundell på skansen


Ett minne för livet!
Tänk er att få komma en av era mest uppskattade artister nära? Det gjorde jag förra veckan, när Lundell hade gig på Skansen här i Sthlm, vilken jäkla kväll är allt jag kan säga. Vi har kommit nära vid en tidigare spelning, men då var det sittplatser och ett visst avstånd existerar ju trots allt. Men denna gång då kom vi längst fram, ståplatser. Haha fick allt se en sida hos mamma jag länge jagat efter. Hon var lite skeptisk till att stå längst fram, jag sa att man lever bara en gång och hon kommer ångra sig rejält om vi inte gör det, skit i alla frågetecken, nu kör vi!

Så kom vi dit efter att ha huggit en bit File Oscar och haffat äkta italiensk glass på Montis i gallerian, till en början blev jag ganska lack över att man inte fick ha med sig varken kamera eller paraply och det fick dom allt höra. Dock fick vissa med sig sina kameror trots allt, men regnet det började ju så klart ösa ner och där stod vi blöta men alldeles lyckliga, med varisin stor öl i handen kunde vi beskåda sveriges kung på en meters avstånd. Hehe, vi dansade, klappade tackten och tyvärr var det några som givetvis skulle hoppa på oss hela tiden så det blev ett sammanbrott så pass att jag knuffa till dem alla och den ena tjejen blev så sur att hon sa till min mamma men hon svarade bara att dom skulle skärpa till sig, haha! Så går det om man försöker sabba, jag sa att det är konstigt att alla alkisar dras till mig hela tiden, orädd att någon skulle höra för det var inte mer än rätt. Gamla gitarristen Janne Bark kom dit också, jävlar vilket ös i början när Omaha drog igång, öl har aldrig smakat så bra som då.

Vilka blickar man fick sen då, det glömmer jag aldrig!8 KOMMENTARER
Postat av: LOUISE

Ååå, jag hade samma upplevelse i fredags när jag U2 live på Ullevi i Göteborg. Jag stod längst fram och fick rysningar när jag såg Bono komma ut på scenen.

2009-08-03 @ 14:52:01
URL: http://lnyberg.blogg.se/
Postat av: LOUISE

Bara en fråga. Hur fick du så att man ser hur många besökare man har varje dag i menyn på din blogg? :)

2009-08-03 @ 14:55:53
URL: http://lnyberg.blogg.se/
Postat av: E L i N S T R A N D

Lundell är bra, riktigt bra!

2009-08-16 @ 08:57:35
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Postat av: Elin

ja, och bäst är ju öppna landkap (=

2009-08-16 @ 19:45:40
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Postat av: Elin

Jo, jag ääälskar den! :)

2009-08-16 @ 21:42:11
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Postat av: Elin

Jo, jag ääälskar den! :)

2009-08-16 @ 21:42:12
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Postat av: Sanna "NalleMaja" Sjölund

Hello sötnos. Ställ gärna en fråga i min frågestund. JAG SVARAR PÅ ALLT! & glöm inte att bifoga en länk till din blogg när du ställer din fråga så kommer jag att länka till dig i inlägget med alla svar! Bra va? Puss.

2009-08-18 @ 16:13:06
URL: http://ssjolund.blogg.se/
Postat av: juliac

fin blogg hörru =)

2009-09-07 @ 13:38:48
URL: http://finajulias.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: