Follow      

          29 December 2009, 08:01

     Nitar.Silver.Bling.Läder


Har shoppat på rätt bra sista tiden, med all rätt!
Av någon anledning är jag alltid i konstant behov utav kläder. Detta hade jag på mig under tjugofyra-års dagen och är bara en liten del av allt fint jag hunnit införskaffa. Jag är verkligen en sucker för leggings och ibland strumbyxor, kan inte minnas när jag senaste hade jeans på mig. Nu äger jag vanliga legging, med nitar, lack och dragkedja vid vristen. Bara jeanslegging som saknas :) Sedan har jag alltid en förmåga att handla de flesta plagg i svart, enformigt men passar till allt. Dock borde man bli bättre på att variera färger. Fastnade för en del koftor och tunikan ovan, köpte hem flera i olika färger så jag tar mig ;) Allt kommer från Gina Tricot utom skinnhandskarna som kommer från H&M.

Jag gillar faktiskt Gina, även om kvaliten inte är den bästa ^^,


          23 December 2009, 08:03

     Födelsedagen


Det är något speciellt med december.
Namnsdag, födelsedag, julafton (imorgon!!!) och nyår. För att inte glömma stämningen, det är som ett lugn över människorna och många tycks finna en inre frid på något sätt.

På julafton ska jag inviga min locktång vilket ska bli mycket spännande. Fick en dyrare variant, Babyliss i curl med inbyggd plattång när jag fyllde i lördags. Har en skrotfärdig jag ärvt tidigare och den var ju bara skit. Jag har så rakt hår att lockarna knappt höll, ska bli kul att se om man kan få riktigt hollywood svall med denna som håller längre än några minuter.

Oj, jag fick så mycket fint. Pengar, presentkort och en gigantisk flaska martini, undra hur det skulle se ut om man korka upp den på något partaj ^^ Sen fick jag Helena Rubinstein smink, Lisbeth Dahl lyktor och annat smått och gott för hem, kropp och smaklökar :)

Jag älskar verkligen paket!


          17 December 2009, 04:56

     Vinterland


Kanske blir en vit jul trots allt.
Efter många om och men de senaste åren, tycks snön vara här för att stanna till min stora glädje. Satt som vanligt framför datorn i förrgår innan läggdags och får en känsla i hela kroppen, snart måste det ju komma lite snö eller har det försvunnit för gott? Så skymtar jag något på trädgrenarna och det var snö överallt, det öste ner och när jag vaknar näst kommande dag snöar det fortfarande. Idag ligger marken vit ennu och snöflingor har virvlat ner från himlen. Jag har riktigt saknat den där julkänslan, dels av orsaker som grusiga vägar och noll julpynt här hemma. Känner inte för att dra fram en massa ur källaren när man bor själv, vilket är lite tråkigt. Dock har jag en stor belyst gran på innegården nedanför min balkong och så har det alltid varit vart jag än bott, det är både jul- och barndomskänslor att se ner på denna harmoni, mystik och storhetskänsla som förmedlas. Så kom snön tillslut, som pricket över i:et, ett vinterlandskap kan nu skådas.

Äntligen lite julkänsla omkring mig, på riktigt.


          14 December 2009, 04:48

     Arkiverad shopping


Vilken jäkla hög med bilder man samlat på sig!?

Det är trist att jag hamnat efter så mycket med bloggandet, trots att jag vill skriva ur egen mening så har jag inte hunnit eller årkat "varit sjuuukt mycket". Jag har bilder ända från sommaren fram till nu, så troligen blir det mycket återblickar som publiceras bitvis.

Läskigt att tiden går så fort, inte bara jag som säger det. Jag visste inte enns att det var lucia idag? Hade inte hunnit tänka dit, det var liksom - va, är det lucia? Oj, har det kommit snö, nämen oj är snön borta nu, aha är det julafton nästa vecka?

Info
Linne - Kan Dee
HK Tishan - Colorez
Kjol 1 - Gina Tricot
Kjol 2 - H&M