Follow    

          26 Januari 2009, 01:39

     Massagedyna
Mamma har precis köpt en massagedyna som min yngsta bror sitter på.
Tidigare prövade jag på deras handmassage- redskap, enklare varianter man för över kroppen själv, tyckte mest det kittlades och så skrattade med lite lätt och la det åt sidan. Denna gång hade dom investerat i en hel dyna tack vare mammas vardagliga belastningar, den där dynan var lite läskig till en början men gjorde ett jäkla bra jobb. Min lillebror Johannes fick hjälpa mig med fjärrkontrollen när jag skulle provsitta, det var som två hårda roterande bulor som gick igenom hela ryggen från ovan och ner. Jag har lite problemrygg sedan tidigare, massage är knappast något jag unnar mig och när en gammal manlig bekant till min föredetta masserade mig fick jag direkt höra hur många knutor jag har. Vet inte varför jag inte gjort något åt det, om det går att göra något åt det? Gjorde så jäkla ont när jag satte mig på dynan och fick liksom luta mig lätt framåt för att inte lägga all tyngd helt mot den masserande rotationen. Man kände sig riktigt  genomarbetad när man reste sig upp, kanske något man behöver göra lite mer ofta, då kanske man slipper vara så stel och känna den där enorma smärtan så fort någon/ något börjar knåda över ryggen.

Blev bjuden på middag, varma mackor med stekt bacon.
Fikade med butterkaka, brownies och pepsi/ kaffe för dom som gillade - Nej Gabbe, jag drack inte en enda kopp och kommer aldrig göra det heller! Jag prövade på den nya Baileys gräddkola, smaksatt med mintchocklad och apelsin... riktigt god..... med denna gång blev det bara en smutt. Jag har lite svårt för spritdoft har jag märkt, blivit lite för mycket på yngre dagar så jag får en typ av flash-back som tar mig tillbaka till bakfylla, illamående och spya, inte det trevligaste så man ska ta det lite lugnt med alkohol. Jag tycker det är roligare att njuta det man dricker så nivån håller sig trevlig och skämtsam, men det är inte skoj när man tappar omdömmet, far illa och mår dåligt. Konstigt nog har jag alltid haft kontroll över mig själv, spelar ingen roll vad jag dricker eller hur mycket, men däremot får jag fina baksmällor och det är väll dom som vill göra sig till känna så fort man känner den där doften av alkohol. Dessutom har man ju lite jobbiga minnen från just alkoholpåverkade, både vad gäller anhöriga och vad gäller misshandeln jag gick igenom för några år sedan.

Haha, min mormor är underbar! Inte nog med att hon är världens finaste människa, är det något jag ärvt av henne så är det självständighet, humor och frispråkighet. Jag vet inte hur ofta vi pratar gammla minnen och hur jag viker mig av skratt när vi munhuggs om karlar och snuskiga skämt. Det är min mormor det, mamma berätta att mormor brukad resa mycket ensam när hon var ung, det var då jag insåg hur lika vi är vad gäller att prata öppet om saker och att klara sig själv här i livet med drömmar/ mål. Mormor är inte ett dugg rädd för att göra bort sig, lika envis som in i bänken likt mig, social som attan och främst av allt otroligt vänlig med andra människor.

Ni skulle träffa henne! ^^10 KOMMENTARER
Postat av: minaya

ja alla är sjukt olika.. Så det gäller att verkligen finna sin egen väg och hitta sin egen lycka. ingen annans lycka ger garanti för din lycka..Du bestämmer över idtt eget liv ->Så om DU vill bli sångerska så måste Du med hjälp av din intuission och styrka leda dig själv dit du vill. Ingen annan kan göra din dröm. bara du.

2009-01-26 @ 02:55:39
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: Helena

Godmorgon! Bra att du skrev, men jag kommer att ringa idag också och säga ungefär samma sak som du skrev. Hoppas att du får en fin dag!

2009-01-26 @ 07:42:21
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vad härligt det låter med din mormor..jag lärde aldrig känna min.massa kram till dig vackra du!

2009-01-26 @ 08:17:37
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Gabbe

Hehe. En vacker dag Anna. En vacker dag kommer du dricka kaffe! ;)

2009-01-26 @ 10:24:23
URL: http://sneakhug.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej igen. Kolla mitt inlägg idag angående färgade linser. Har ringt dem!

2009-01-26 @ 10:37:20
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Nej, jag vet ju inte alls hur det känns men det är klart man försöker sätta sig in i hur man själv skulle känna i en sån situation.

Det är klart man värdesätter allt på ett annat sätt när man varit med om liknande saker, om man inte gjorde det vore det ju lite konstigt.Ja, fy. Jag hatar det, eller i alla fall i skolan. Det är nog mest bara där jag tycker det är läskigt som satan!Jo, precis. Det är ju lite annorlunda. Att stå på scen och dansa eller vad man nu gör, det är ju något helt annat. Jag har däremot inte gjort något sånt. Eller jo, jag var med i en juluppvisning när jag var runt 8-9 år och sen när typ två år senare var jag med i en liten teateruppvisning, som klassen gjorde på en finsk liten teater här i stan. Fast jag gjorde typ ingenting då, stod och gick lite och så, jag sa liksom inget. Men sen när jag konfirmerade mig hade vi någo liten teatergrej också och då pratade jag, jag missade typ när jag skulle "ut" men det gick bra ändå, var ju lite nervös men det var något helt annat när det inte var skolan, även om jag tycker det alltid är läskigt att stå inför massa människor sådär och prata och så.På ett sätt vore det ju bra om man fick välja själv om man ska behöva stå inflr klassen sådär men som du säger så kan man få svåra konsekvenser för det, för det är ju därför man har såna där redovisningar, för att lära sig prata inför folk och så även för att lärarna ska kunna se/höra hur man pratar och sådär såklart. Det är ju en viktig del, även om jag själv hatade att stå framför alla klasskamrater, hur bra vän jag än var med alla. Det gick bättre när man var i alla fall två stycken som skulle redovisa samtidigt.För några år sen brukade jag alltid säga till lärarna att jag helst inte ville tala inför hela klassen och fick oftast (med vissa lärare som sen lärde sig det) vara ensam med honom/henne och redovisa.

Men nu på senare dar har jag skippat det för det får ju mig även att känna mig feg och "dålig" för att jag inte ens testar. Så det har ju gått bra att redovisa, speciellt när jag blev så bra vän med dom i min klass men sen nu på senare tid när vi blev ovänner, flera stycken, så kändes det inte alls roligt och det blev sådär jobbigt som jag alltid hade förut.

Men man får försöka ta sig i kragen och ge sig fan på att klara av det. Tänk på dom som håller stora föredrag för hundra pers. som dom aldrig ens träffat typ :P

Och så ska man själv stå i ett klassrum med typ 30 pers. som man dessutom träffat, det är ju ingenting ;)

Fast innerst inne vet man ju att det är lika skrämmande, när man har den där "scenskräcken".

2009-01-26 @ 13:39:58
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: caroline

åh men gud vad skönt med massage lyxigt! :D

2009-01-26 @ 17:16:11
URL: http://caarolines.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja usch och fy.. det är inte lätt det där med fobier inte.

2009-01-26 @ 22:56:04
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: caroline

Ja så skönt med massage! :D

2009-01-27 @ 15:02:47
URL: http://caarolines.blogg.se/
Postat av: caroline

Hahah, ja :)

2009-01-28 @ 14:24:56
URL: http://caarolines.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: