Follow    

          27 Januari 2009, 04:02

     Midnight

Aldrig varit med om känslan att bära en enorm utväxtrand förän nu.
Det var verkligen på tiden att jag slängde i lite ny färg i håret under kvällen, tidigare körde jag mer på mörkbrunt som endå liknade min naturliga ljusbruna färg och då var utväxten knappt märkbar. Numera är det andra bullar, gillt från sommaren -2008 när jag fick för mig att färga håret svart. Det käns verkligen som att håret växer långsamt, men varje månad har längden utökats med över 1 cm.

Jag tror att min rädsla över att håret står stilla i utvecklingen ligger nog mycket i en tabbe jag gjorde som yngre, då var det inne med robyn-frissan och jag körde ju givetvis på det. Till en början såg allt bra ut, fram tills den dagen jag mötte frisören som kapade allt jag någonsin haft på huvudet, jag glömmer aldrig hur jag led, hur polare skrattade åt min legitiomation och hur kassörskan på posten sa med bitter stämma - man får inte ha mössa på identitets- foton och jag svarade bara chockat tillbaka att det där var faktiskt mitt hår!!!! Haha då var det som ett kniv i hjärtat, nu skrattar jag bara åt det, men satan vad glad jag är att mitt långa är tillbaka igen.

Det här med svart hår är en ganska svår färg, men jag tycks klä i färgen trots allt.
I början tvivlade jag på den extremt mörka färgen, men jag visste ju att jag är en tjej som inte klär i ljust hår utan mer i dom mörkare nyanserna. Som barn var jag knallblond i håret, men det är ju en helt annan femma i jämförelse med vuxet tillstånd, ja hela ansiktet ändrar ju form och därmed passar man bara i vissa varianter.

Jag kör med Wella Viva nummer 20 i färgen midnight och jag trivs rätt bra med det. Var ju ett gäng tjejer under jullovet som kom fram till mig på station och gav mig beröm för både färg och kvaltiet på håret, samt att jag för några dagar sedan fick en fin komplimang av en besökare här på bloggen, det gör mig glad! Jag har ju längden då håret är mitt äkta, bara att smeta i lite färg och fram med volumaster, dust it och locktång så blir det kanon.

Fast jag är redan sugen på att ändra tillbaka till mitt bruna hår igen.7 KOMMENTARER
Postat av: Josiee

ÅÅh sötnos, TACK:) allt ok med dig? kram

2009-01-27 @ 04:31:03
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: JOSEFINE

godmorgon :D häftig färg på håret!

2009-01-27 @ 06:26:14
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Helena

Godmorgon! Bra jobbat, jag är verkligen lika uppretad som du är. Skall som sagt bli spännande att se hur det blir. Igår frågade hon mig om min mailadress, så jag trodde att de omgående skulle skicka ett mail eftersom ´jag ringde och talade för alla bloggare på blogg.se och hotade, men jag har inte fått något mail än. Men måste försstås avvakta ett litet tag. Ha en bra dag!

2009-01-27 @ 07:49:15
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Haha, ja han var så söt när han var liten! Fast jag såg honom inte då, har bara sett hur han såg ut som han gör nu ^^

Kände ju inte min killkompis, som jag fick honom av, när Snutte var liten. Har bara sett på bilder.Ja, precis. Jag håller med. Väldigt läskigt :/

Men kan tänka mig att det inte är lika läskigt att upptraäda på scen med något man brinner för liksom.Jo, och man lyckas ju ofta göra något konstigt när man redovisar. I alla fall jag, typ man säger massa fel eller gör något annat som man inte ska, haha.

Man är ju så nervös, men egentligen förstår jag inte varför man är det.

2009-01-27 @ 13:03:48
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Sandra

Snygg färg! :)Jo men så är det ju med det mesta, bara att kämpa vidare. Men är det något som man verkligen inte klarar av så kanske man inte behöver utsätta sig för det? Som insekter tex. Det är ju ingenting som man "måste lära sig att leva med".

2009-01-27 @ 16:04:51
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: JULIA AMANDA

Snygg färg! jag skulle dock aldrig passa i svart hår :)

2009-01-27 @ 18:56:51
URL: http://juliaamanda.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, så det är deeet som är hemligheten! Om jag färgar håret svart växer det snabbare! (A) Haha, nä men det är faktiskt sant. Håret växer mer än vad man tror! :)

http://mlinilsen.blogg.se

2009-01-28 @ 13:36:29
URL: http://mlinilsen.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: