Follow    

          15 Mars 2009, 00:44

     Konsert!

Woohoo, jag längtar till nästa helg!
Igår var jag nämligen in till city, mötte upp en snubbe som skulle tjacka en grej av mig och klirr så hade jag en fint slant i handen. Men det dröjde inte länge innan större delen försvann igen, meningen med försäljningen var att jag inte hade använding av min spelkonsoll och en konsert har länge lockat mina tankar till ticnet och eventuell beställning. Jag har lite separationsångest när jag gillar något, men killen var hur shysst som helst och han riktigt sken upp som en sol när han såg vad jag hade med mig, därför kändes det extra bra då han förtjänade den, konsollen är i goda händer! Dessutom resonerade jag som så att jag spenderat min fritid på helt andra saker, därför är konserten jag suktat efter av större nöje.

Bortsett från att stilla mitt eget sug så hade jag helt andra resonemang i tanken också, för det första så måste jag ha sällskap av någon som gillar just den här typen av musik. Sen lovade jag faktiskt mamma en bio då jag vunnit biobiljetter av shopaholicmamman som jag sedan aldrig fick av någon märkligt anledning och inte heller svar på varför? Jag känner att jag måst gottgöra mitt löfte trots att jag blev blåst, jag håller mina ord, dessutom är en konsert tio gånger bättre än fjortisporr på SF. Sist men inte minst så hade jag för mig att jag lånat pengar av mamma vid ett tillfälle då min löning var försenad.

Så ringer jag mamma dagen innan allt är spikat och frågar hur hennes arbetstider ser ut, just den dagen var hon ledig när hon rabblar upp sitt pressade schema med en viss frånvaro i rösten (trötthet). Då svarar jag att jag har en överaskning på gång, jag vill inte berätta vad det är men det är ett evenemang sa jag och det går inte att ta det någon annan dag, sen är risken stor att det kanske inte blir några fler spelningar framöver. Då berättade hon att dom var bjudna på fest den dagen sen lång tid tillbaka och att dom inte heller hade barnvakt, så ringer hon upp mig och berättar att barnvakt är fixat, att hon inte behövde följa med på festen och att eventuellt hennes sambo kunde ställa in om barnvakten (min plastsyrra) får förhinder. Tjihoo! Så la jag till på slutet att jag endå var skyldig henne pengar så biljetten skulle göra oss kvitt och då svarar hon att jag inte alls var det, den skulden var raderad för länge sedan..haha, fasiken. Hon messade mig sen och berätta hur glad hon var att jag fixat det här och att det käns som att bli bjuden då skulden var borta, sen berätta hon hur jobbigt hon har det med allting då alla dagar är fullbokade, livet sätter sig på tvären och är det någon som sliter så är det hon. Mamma var så glad att hon talade om mig som sin gullunge, att hon saknade ord, kunde inte beskriva sin tacksamhet och att den depression hon bärde nu hade förvanlats till en enorm nyfikenhet och glädje! Lika glad känner jag mig då jag gjort en annan människa glad och sen att jag faktiskt får gå på konsert!!!

Biljetterna bokades igår, tio minuter innan kiosken stängde. Det sjuka var att det varit ledigt i över 2½ månad, sen sex timmar efter jag bokat visades statusen "fåtal kvar". Vilken jäävla tur, så lång tid och sen är det finito samma dag som jag bokar. Lite tur hade man Fredagen den 13:e i alla fall....

Mamma vet fortfarande inte vart det bär av! Frågan är hur länge jag ska hålla på mig och hur jag ska avslöja mig på roligaste sätt... ^^18 KOMMENTARER
Postat av: nadia

Jo, men det är bra att du är sån. Ärlig vs. Det är bra! Man ska inte skämmas för saker, man säger. Jag är likadan, varför tycka det är pinsamt? Det är ju mänskligt att tycka saker!

2009-03-15 @ 00:58:11
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Det låter ju jättebra (:Exakt. Det är många som skäms så mycket över naturliga saker, jag förstår inte varför man ska skämmas. Sen är folk dåliga på att stå för saker de säger eller gör bara för att de är rädda för vad folk ska tycka och tänka, men visst alla är ju olika och tänker helt olika men man ska ju stå för vem man är, just för att alla är olika (:

2009-03-15 @ 01:04:57
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: nadia

Haha javisst! :} men jag tror mest att det är osäkra människor som inte vågar dela med sig av sina upplevelser, eller tankar. Men hur kul är det att snacka med människor som är för vardagliga och bara säger praktiska saker. My ass.. no thank you.. :D

2009-03-15 @ 01:09:33
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: nadia

Lungt! Jag fattar vad du menar. Det skulle vara skit tråkigt att leva med sånna människor. Tur att man har alldeles för få sånna vänner. Jag menar, man kommer ju ärliga människor närare in på livet om dom delar med sig. Vilket håller mycket längre, i längden! :) thats it!

2009-03-15 @ 01:15:40
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: nadia

Men sen får man ju akta sig så att man inte är FÖR ärlig. Tex om man träffar en kompis som man tycker har förjävliga kläder på sig, så ska man kanske inte säga det "Fan, hur ser du ut människa, du klär dig ju inte direkt snyggt." sånt kan man ju vara lite mer diskret. Men att snacka om mer allmänna saker är mer än okej tycker jag! XD

2009-03-15 @ 01:19:33
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: nadia

Hehe, det är tur för dig! Jobbigt att vara omgiven av korkade människor! XDVad håller du på med?

2009-03-15 @ 02:10:39
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: nadia

Försöker lära sig PS? Men det kan du väl? Headern är väl byggd i den? :) äch, det är lätt du kommer att lära dig! Vilken film?Jag kollar också på film, och lyssnar på musik samtidigt, fixar och trixar med kameran, gosar med kissen, målar naglarna, åker flygplan, dödar B skådisar, och skalar kivi.

2009-03-15 @ 02:15:22
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: nadia

Hahahahh! "Flippar runt" låter bra det! :)

Mmmmm, långa naglar! Klippte nyss av mina! :( men det blir ju rena orgasmen att skriva på tangent bordet när man har korta naglar. Men det är ju betydligt snyggare med långa!

2009-03-15 @ 02:25:31
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon..Hoppas att du har haft en skön & mysig helg.Kram

2009-03-15 @ 10:43:04
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja jag saknar det enormt mycket..särskilt min mormor..jag älskar henne och saknar henne fast jag inte minns henne och hon dog när jag var lite mer än ett år...

och det känns så konstigt att se morfar gammal och skröplig nu och ganska så ensam..men jag har inget band till honom..

2009-03-15 @ 10:44:03
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ja jag saknar det enormt mycket..särskilt min mormor..jag älskar henne och saknar henne fast jag inte minns henne och hon dog när jag var lite mer än ett år...

och det känns så konstigt att se morfar gammal och skröplig nu och ganska så ensam..men jag har inget band till honom..

2009-03-15 @ 10:44:38
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Carolin

Sv: Precis.Jag har varit med om det förut. Jag och några i min klass pratade om typ allt inom ämnet sex, och sen har någon av dom gått och sagt till någon att jag och andra är konstiga och dumma i huvudet och allt vad de sagt och då visar det sig att de inte alls tyckte det var kul att prata om det, och då var det ändå dom själva som ville prata om det.

Så jag förstår inte att folk inte an stå för vad de säger och tycker.

Jag är oftast också väldigt ärlig men nu på senare tid har jag bivit mer ärlig så jag bryr mig inte alls om vad folk tycker om det jag säger, men det är klart jag inte är elak eller så, men jag står för vad jag säger och skämms inte över saker jag gör eller säger. Visst kan man vara pinsam ibland men det hör till tycker jag ;)

2009-03-15 @ 10:46:45
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Maja

Så fin blogg du har! Gjort designen själv? :)

2009-03-15 @ 12:56:29
URL: http://chinnie.blogg.se/
Postat av: Angelina!

haft en bra helg då?:D

2009-03-15 @ 14:00:43
URL: http://angelinav.blogg.se/
Postat av: Jennifer Nilsson

Hej! Var gärna med i min tävling - Veckans Bild! Läs mer om det på min blogg :)

2009-03-15 @ 14:34:29
URL: http://jennifni.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson

ha en toppen söndag ;)

2009-03-15 @ 15:02:05
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: AMANDA -

2009-03-18 @ 18:10:19
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: AMANDA -

vill du skriva om en modesida i din blogg. 2 gånger i månaden i 3 månader och sedan så får du ett presentkort på uppercut.se(märkesunderkläder) för 300 kr. intresserad? isf kontakta mig!

2009-03-18 @ 18:10:38
URL: http://aujmalm.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: