Follow    

          15 Maj 2009, 01:19

     Tredje Lundell-konsertenMed biljetterna i handen lättar livet till varje andetag.
Jag har varit helt inställd på Lundells sommarkonsert -09, något som numera har blivit min och mammas tradition, att tillsammans sällskapa till artisten som berör våra hjärtan. Lundell har varit en stor del av min uppväxt, mammas likaså, dock har vi inte haft tillfället att på äldre dagar kunna unna oss denna livskännare, poet och musikaliska geni live på scen, förän på senare dagar. Åldern har tagit ut sin rätt, men det är samma man och alltid samma klockren leverans på stage, vi hoppas verkligen att vi får följa honom ett tag till. Det har varit många tal kring ett långsamt farväl, men en äkta musiker, frihetssökare och rebell söker sig alltid till den mindre scenen när hjärtat vill andas, det är väll i alla fall den tanken jag bär intill mitt hopp. Jag minns så väl sist, Globen den 21 mars, det var som att hela arenan vakna till liv och tände eld på Stockholm med sina ljuva stämmor som ljöd Hon gör mig galen, åh åh åh, mitt hjärta värker och ler på samma gång.

Även åren går för min kära mor.
En ennu ung kvinna som gått till plus ett den tolfte maj, solen lyste och ungarna gal till fotbollens stötar mot gruset. Fram med min Canon igen, jag fotade ytterligare några bilder som jag är riktigt nöjd över. Får man som amatör och hobbyfotograf säga att man är jävligt nöjd över resultaten med tanke på att man må vara ny kring systemkamerans värld.

Alltid massa gott som trotsar BMI, men också en typ av livsnjutning man tager rätten till att unna sig från och till, annat vore galet. Det var prassel och snörren över golvet, glada miner och samtalanden, själv var det lite som att fylla plus ett själv. Det bästa var när mamma tog emot sambons sista surprise längst ner i papperspåsen, biljetterna till Lundell varav den andra jag betalat till mig själv. Jag blev så full i skratt när hon anade min glädje i blicken och genom den redan innan upptäckten kunde ana var som gömde sig i kuväret, sen det där leendet som tillslut brast ut i ett gemensamt skratt och jubel - nu jävlar, du och jag igen, ett glas vin över en middag innan konserten, sen är kvällen gjord.

Jag vet aldrig riktigt hur jag skall få kläm på dom där rätta orden.
Det här är verkligen glädje för mig och en del av livets sötma på hög nivå. Ta mig tillbaka till kära 80-talet, få mig att växa genom lärdomen av dina texters ord, släpp min hjärtesorg fri och radera alla mina tankar. Om du är en fri man i stan, då är jag din jämnlike, en fri kvinna i stan.

Det var så märkligt, för när jag sedan tog mina snabba steg hem, natten till Onsdag, då kände jag mig så där speciell igen. Kanske är det den där undebara livsglädjen som kommer och ger mig en knäpp på näsan igen, det behöver jag, ge mig i mängder för det är ju detta jag vill känna var eviga dag, livet som jag lever. Sist blickar jag upp mot himlavalvet och skådar en stjärna, kanske en rymdsten som for över nattens svarta oändlighet, det brann som en eldsvåda starkare än vad mina ögon tidigare skådat och kort därefter så var allt borta. Jag önskade mig något, det var faktiskt något riktigt bra som bör hålla livet ut och gynna mig på livets alla vägar till större delen, det är i alla fall vad jag hoppas och konstigt nog verkar det har slagit in.

Men ack vad jag längtar till Lundell och Stockholm i sommarnatten!13 KOMMENTARER
Postat av: Carolin

Sv: Ja, men som man ofta säger; man ska ju få göra sina misstag. Men som du säger, förstår inte att vissa inte lär sig. Jag vet till exempel folk i min egen ålder som fortfarande beter sig som om de precis kommit in i den åldern då de bara ska festa, de super sig redlösa varje helg och tycker man är konstig om man inte vill göra samma sak. Jag och min tjejkompis (som är mamma till min gudson) pratar om det ibland för vi har lite gemensamma vänner som vi inte längre har kontakt med pga att de är just såna som bara festar och adrig växer upp. Det är nästan sorgligt hur vissa människor beter sig :/

Men men, alla är vi ju trots allt olika..

2009-05-15 @ 08:45:30
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Punkie

Galet vilken poet du är med orden. Hoppas det blir en underbar konsertupplevelse!

2009-05-16 @ 10:19:07
URL: http://extremepunkie.blogg.se/
Postat av: nadia

Re: Hihi ja jag förstår det.

2009-05-17 @ 02:06:08
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: Anonym

nu har jag en gemensam blogg med Tobias som fotat mig så svarar med den nya adressen, men min blogg kommer också uppdateras :D( /lovelyc.blogg.se)

2009-05-21 @ 09:43:34
Postat av: Caroline

nu har jag en gemensam blogg med Tobias som fotat mig så svarar med den nya adressen, men min blogg kommer också uppdateras :D( /lovelyc.blogg.se)

2009-05-21 @ 09:44:05
URL: http://inspirebyct.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

fin design du har nu :D

2009-05-27 @ 20:34:05
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Jennie

åh va kul :)

2009-06-01 @ 18:43:50
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Knutte

Oh coolt :)

2009-06-04 @ 00:55:07
URL: http://knutte.blogg.se/
Postat av: Matilda , om foto och mode

söt blogg:*<3333

2009-06-14 @ 20:14:57
Postat av: Matilda , om foto och mode

söt blogg:*<3333

2009-06-14 @ 20:15:18
URL: http://matildayou.blogg.se/
Postat av: perez

åååh :D hoppas ni har kul! Kram

2009-06-17 @ 16:57:22
URL: http://perezj.se
Postat av: ღ Milly ღ

Vilken fin blogg du har! :)

Är allt bra?Kram!

2009-06-20 @ 19:26:38
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar: Ja jag har litat det hos polare and i love it! jag är typ jättekass men shit så kul det är ;D haha

2009-06-24 @ 17:45:25
URL: http://Wysteriiasblogg.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: