Follow      

          26 Oktober 2009, 03:24

     Vad?När?Hur?


Det märks när det börjar bli mycket att hålla reda på.
I dom flesta fall är jag en kontrollmänniska som vill veta vad jag gör, när jag väl gör det. Dock har jag märkt att jag inte är någon övermänniska som man så gärna vill vara, det är väll där prestationsångesten kommer in i bilden, man vill så gärna vara bäst på det man gör.

Så slår jag upp mitt anteckningsblock för att öva till skrivningen i historia, inte allt för motiverad då det inte är det lättaste att hålla reda på. När jag börjar läsa stirrar jag på rubriken "Centralmakterna/Starka kukungar" och börjar fundera inte bara en gång, utan två? Men? Vad står det? Haha!!! Det som skulle vara "Centralmakterna/Starka kungar" hade råkat bli något jätteknäppt bara för att jag råkat skriva K och U två gånger!!! Man märker tydligt hur jag har tvärnitat på tredje bokstaven och börjat fundera i och med att bokstaven läckt längst ner och endå räknade jag inte ut att jag redan skrivit Ku innan och skriver det igen. Tänk var roligt det kan bli bara av att råka göra en dubbelskrivning.

Då märks det att man har mycket att tänka på, det har varit/är helt sanslöst mycket att göra hela tiden. Samt att det alltid finns någon som ska sätta sig på tvären så problemen ökar ut to-do-listan lite mera...ZzzZzz.

På tal om övermänniska, jag är nästan aldrig sjuk.
Det kan gå flera år mellan, men när det väl sker så slår det till rejält. Så åkte jag dit över helgen, på en jäkla magsjuka. Det måste ju nästan vara det när man springer på toa, spyr och har 40 graders feber. Däremot har jag aldrig upplevt liknande magsmärtor, det fick mig att tänka på magsår och tarmvred. Sen är det ju lite konstigt att jag faktiskt ligger utslagen en timme efter att ha ätit en pizza, då tänker jag mer på matförgiftning. Men sen är frågan, man kan väl inte ha feber av det sistnämna? Jag fick i alla fall bort allting på två ynka dagar, så bra immunförsvar har man ju allt, nu lär det ju dröja sex år till nästa gång.

Dock ligger jag lågt imorgon då jag senast igår var riktigt dålig. Känner också att magen ömar lite till och från.