Follow    

          21 September 2009, 02:37

     Milleniumpremiär


I helgen var det biopremiär för filmen "Flickan som lekte med elden".
Andra filmen i Stieg Larssons Milleniumtriologi, först Män som hatar kvinnor, nu Flickan som lekte med elden och härnäst blir det till att vänta in den tredje i serien, Luftslottet.

Det blev min kära mormor som bjöd med mig, har blivit lite som en grej att vi går på Stieg Larsson som att jag och mamma drar på Lundell.

Vi tog en bit mat på den asiatiska krogen Elegant Garden och skålade med varsitt glas vin, givetvis avslutade jag måltiden med banan och glass, det är obligatoriskt när man äter denna typ av mat. Dock blev det lite stressigt mot slutet med meterlånga köer inför biljettutlämningen samt några ärenden som skulle kirras kort innan filmen drog igång, trots detta löste sig allt fint.

Ååå filmen, den var uuuunderbar.
Precis denna typ av genre som jag älskar fast med ett helt eget tänk, inte alls som allt annat utan varje scen är unik i sig som bjuder på både spänning och skratt. Jag blev förvånad varje gång och kunde inte alls förutspå handlingen lika enkelt som jag brukar, vilket skapar större intresse och skådisarna var grymma, kände dock att Paulo Roberto bröt allvaret i filmen men åt andra sidan blev det en del skratt. Jag verkligen älskar filmen precis lika mycket som den tidigare, nu är det bara att längta ihjäl sig efter nästa.

Noomi Rapace är har inte bara utseende och en cool roll, utan också en av Sveriges sexigaste man Ola Rapace, kan inte sluta avundas denna kvinna. För mig blir Noomi lite som en hjälte i sin roll, powerkvinnan alla vill vara, kvinnan som kämpar för den kvinnliga rättvisan och sätter alla dårar till män på plats. Det är med ett leende jag lämnar biografen, genom sämre erfarenheter i livet blir varje scen lite som en inre revansh och harmoni.

Aldrig varit på en premiär tidigare, lite lyx att vara en av först ut.
6 KOMMENTARER
Postat av: Carolin

Sv: Jaså, ja men eftersom det är samma blogg du haft men bara ändrat namnet så skickas man nog till den här nya adressen om man skriver de gamla, eller vad tror du?

Det är väl rimligast att det gick till så om du inte länkade för jag klickade på länken till din sida bara så kom jag hit :P

2009-09-21 @ 12:45:37
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

haha va roligt :) Ja hon är 66a :)

2009-09-21 @ 15:21:46
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Carolin

Sv: Jaså, men jag klickade ju bara på länken från kommentaren så kom jag dit när jag skulle skriva tillbaka till dig. Det var skumt då. Vet inte hur det lyckades bli så.

2009-09-21 @ 23:38:43
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-23 @ 11:36:56
Postat av: Matilda

oh, den måste jag se:) får tvinga med pojken! :d

2009-10-29 @ 12:30:05
URL: http://matildahammar.blogg.se/
Postat av: Tanja

den filmen ska jag se på måndag :D hihihi läängtaaarr!!! :)

2009-12-11 @ 19:29:37
URL: http://tanjaanderssoon.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: