Follow      

          29 Augusti 2010, 18:32

     Converse light, hög modellDen högre modellen av Converse light.
Sitter som smäck, lätta att gå med och sjukt snygga. Kände direkt att jag ville ha dessa i fler färger, dock tycker jag att för mycket färg kan vara väldigt svårt att matcha. Oftast kör jag på neutrala färger som passar till det mesta, svart är en färg som jag lätt köper för mycket utav ^^

Beställda hos Junkyard.se

          25 Augusti 2010, 23:37

     Tre.Trio.Trippel.TrissÄntligen har jag börjat ta tag i mina foton igen.
Fick ett jättesug, så starkt har jag aldrig känt det förr. Så skönt att bara sätta sig ner en sysslolös kväll med musik i hörlurarna, redigera foton och skriva.

Bilderna tog jag förra sommaren, bättre sent än aldrig :)
Det sjuka är att denna sommar också snart är över. Kändes som igår, när jag hade sommaren framför mig. Kändes som igår, när jag landade på denna planet. Åren bara flyr förbi och kattskrället har redan blivit 4½ år, jag köpte ju henne alldeles nyss!?

Man bör ta till vara på det dyrbaraste stunderna så gott det går, kort därefter är även dem förbi.

          23 Augusti 2010, 17:23

     Converse light, låg modellSå här ser ett av paren ut i min Converse-samling.
Har länge tänkt visa mina Converse här i bloggen. Dock har det alltid varit inlägg som prioriterats före, vilket inte är så konstigt när man har hundratals bilder på datorn och där nya dagar passerar med ennu fler bridragande faktorer till skrivandet.

Klurade lite på om jag skulle lägga upp alla bilder i samma inlägg, men kom fram till att det blir snyggare och mindre rörigt om jag gör separata inlägg kring detta ämne.

Det här är ett märke som aldrig går ur tiden, alltid lika snyggt och passar till det mesta.
Själv bar jag mina första par redan som barn. Jag minns att jag hade ett par rosa och ett par röda. Letade länge efter dem men som i de allra flesta fall var alla sådana minnen raderade och kastade för gott.

Många år senare skaffade jag mig ett par bruna i hög orginal-modell. Dock köpte jag två storlekar för smått, varför gör man alltid så? Varje gång man hittar något snyggt som inte passar så kör man ett desperat drag och snor åt sig något man inte kan ha i alla fall. Det vore som om man önskade att man nästa dag skulle vakna med en annan kropp. Det käns som att "hoppet är det sista som lämnar än" och det stämmer verkligen. Oavsett hur fel något må vara så försöker man endå. Hoppas på att det ska bli som man ville trots allt. Därefter följde ett par mörblå light i låg modell som dessa ovan, blev helt förälskad i dem tills jag gick sönder hela skorna. Nu har jag äntligen uppdaterat mig med fler par som både sitter skönt och kan varieras mellan.

Paret ovan kommer från Åhlens.

          16 Augusti 2010, 03:40

     Ur högtalarna just nu


Brorsan har skaffat akustisk och kusinen har börjat ta gitarrlektioner, det märks att man påverkar ;)

Musik är min överlevnad!
Jag märker allt mera hur nere jag blir utan, minst varje dag måste jag lyssna på någon form. Rocken är det som dominerar och berör min personlighet mest, men som musiktjej har jag alltid haft ett öppet sinne för alla möjliga stilar.

Det är alltid lika skoj när man finner något som är så fruktansvärt bra, så man spelar sönder skiten på högsta volym. Hela byggnaden börjar spela musik, det dundrar i väggar och tak. Jag vet inte hur många gånger jag vaknat med ett leende på läpparna eller hur jag stått med örat mot väggen och skrattat åt grannarnas otroliga musiksmak. Jag menar, hur stor är risken att de börjar spela samma låtar som mig flertalet gånger. Det slutar alltid med att någon skruvar upp och rätt var det är så blir det en slags lek om vem som kan briljera med sin musik bäst.


Eminem feat Rhianna - Love The Way You Lie  "Been there, done that"
B.O.B feat Eminem, Hayley - Airplanes  "Den mest spelade just nu"
B.O.B feat Bruno Mars - Nothin' On You
Lazee feat Apollo Drive - Calling Out
Darin - Lovekiller 
Darin - You Are Out Of My Life 
Darin - Microphone  
Mohombi - Bumpy Ride

          07 Augusti 2010, 22:40

     Obehaligt Men VackertKommer ni ihåg nyheten om flickan på 8 år som blev våldtagen?
En liten flicka ska tydligen ha blivit indragen i en bil, när hon gick mitt i Sollentuna centrum. Sedan ska våldtäcksmannen ha kört henne en bra bit ut mot skogen för att fullborda vidriga handlingar.

Dessa bilder beskriver inte en känsla och en upplevelse lika väll som verkligheten. Dock får man en mindre uppfattning om hur vackert edsviken är. Den plats där min pappa redan som barn fiskat fram tills idag, fyrtiofem år senare. Den plats där även jag börjat sällskapa min far på men trevligt umgänge, nöje och underbar natur. Det är så sjukt fint. När man cycklar längs vägen ser man trevånings villor där det rikare bor med sina lyxiga båtar, pooler och flertalet bilar i miljonklassen. Längs vattnet åker ungdomar vattenskidor-vattenboard och skrattar samt tjoar. Det är undertbart, en plats där man likt alltid tror att ingenting skall hända. Nej, där man själv befinner sig händer det ju aldrig något, eller?

Det hemska är att precis där vi har befunnit oss under våra fisketurer, där blev den lilla flickan våldtagen. Jag kände mig faktiskt inte rädd, bara obehagad på något vis, äcklad av människan som i mina ögon alltid tycks brista förr eller senare. Med all min aggression jag idag bär inom mig, skulle jag lätt krossa k*ken på äcklet. Det här är liksom inte det enda, i mina hemtrakter har det skett så mycket inbrott och mord så jag kan inte räkna det på mina fingrar. Det har blivit värre, människan har blivit värre. Människor begår hemska brott och människan sviker, vem kan man känna sig trygg med? Sorligt nog är en av mörderskorna till ett av det dödsfall som skett i trakten, också en vän till många bekanta ansikten jag känner till. Att det kan gå så snett.

Vart är världen på väg?

          06 Augusti 2010, 23:14

     Abborrar i MängderFångsten har i stort sätt bestått av abborrar.
Någon mört har åka tillbaka igen och pappa fick stoltsera med en stor brax på cirka ett kilo. Det verkligen krylar av fiskar. Man kan riktigt se hur de kommer upp till ytan för att hämta syre, fullt med ringar på vattnet som breddar ut sig och försvinner in i varandra. På vägen hem kunde vi känna en viss besvikelse. Vi hade ju fått napp, men vid tre tillfällen missade vi något som var väldigt stort. Det var så stort att flötet åkte en meter unden ytan och spöt vek sig i en båge. Tre missar är några gånger för mycket och vi undrar verkligen vad det var som kunde ge en sådan kraft.

En firre hade tur och trillade av kroken, men slog sedan i huvudet och dog i alla fall. Försökte få upp den ur vattnet, men berget var för brant. Ville inte att den skulle lida och dö i onödan.

Även om fiske är spännande, så har jag så sjukt svårt med känslorna :´(

          06 Augusti 2010, 00:28

     FiskedetaljerHar varit en riktig fiskesommar i år.
Intresset har alltid funnits där, medans möjligheterna varit något begränsade. Visst har jag fiskat tidigare i mitt liv, men inte så här regelbundet som i år. Det var när pappa kläckte ur sig att han ofta brukade fiska på sin fritid, vid sitt gamla barndomsställe som varit hans favoritplats i alla år. Jag visste att han gillade fiske, dock hade jag helt missat hans tillgångar av fiskeredskap för tusenlapparna. Jag hade helt missat att han hade möjligheten att utöva sitt intresse utöver de gånger han fiskat med vännerna. När jag fick reda på detta så var jag inte sen med att fråga med mig själv och sedan har vi fiskat med picknick vid flera tillfällen. Bara att få se sin pappas favoritställe som liten är en upplevelse i sig.

Trots min ålder så käns det som att jag lär mig något nytt om mina nära varje dag, saker jag inte visste. Det lustiga är att pappa inte heller var medveten om mitt fiskeintresse och blev något förvånad när jag talade om det. Man tror sig åtminstone känna sina nära, men man känner aldrig någon.

Ett av pappas snygga spön, med gulddetaljer :)

          04 Augusti 2010, 17:18

     FågelungeEn liten fiskmåsunge.
Tyckte den var så söt. Dessvärre ville pippin inte vara med på bild, därav dissen till blick. Det såg för roligt ut när den sparang fram med sina långa, stela ben. Hoppas det gick bra för den sedan. Under dagen var det fåglar överallt och senare på kvällen var den här lilla kraken helt ensam kvar. Lilla plutten, ville bara ge den en liten kram och se till att den kom till rätta. Såg så vilsen och övergiven ut.

Måste säga att när dessa fåglar gör nummer två, ser det sjukt roligt ut. Dom liksom tar två snabba steg bakåt och sedan två snabba steg fram, innan den tar ett skutt och avfyrar. Skitlöjligt att skratta åt kanske, men det ser för roligt ut.

Tur att man är lättroad :)

          02 Augusti 2010, 21:42

     Lundell På GrönanRiktigt usla bilder.
Om jag bara hade vetat att man fick fota med systemen, då hade jag packat med mig den omgående. Tyvärr fick jag stå på tå och kämpa med min digitala som jag alltid bär med mig i väskan. Det är så jäkla svårt det här med kamera och konserter, när får man fota och när får man inte?

Hur som som helst, är det i alla fall bättre ingenting. Det är ju ett minne, även om det dyrbaraste av minnen finns inom mig.

Jag hoppas att det kommer fler möjligheter. Så jag kan få chansen att fota snuskigt bra bilder med systemen.

          02 Augusti 2010, 00:47

     Ulf Lundell, Live @ Gröna LundDen tredje mest besökta konserten i Grönans historia!!!
Vilket folkhav, hela ytan var täckt med fans från rike och utland. När vi tagit plats var det trängsel som aldrig förr.

Konserten var hur bra som helst, vilken energi och inlevelse. Publiken var taggad till tusen. Gitarristen Janne Bark som varit med från början syntes till. Nya ansikten som gjorde minst lika bra ifrån sig och trummisen Andreas Dahlbäck är som ingen annan, med sitt sätt att känna med varje trumslag.

Lundell själv var verkligen på topp och det sägs att han var jätteglad. Jag måste berätta att jag älskar Lundells uppriktighet, förmågan att kunna slå tillbaka på ett bra sätt. Mitt under konserten säger Lundell till en i publiken "Men hörru du, vad är det där för jävla skylt? Ta bort den där skiten genast" Sen fortsätter han med att säga "Ska jag läsa vad det står?" Lundell läser upp skyltens budskap inför hela publiken som direkt börjat applådera över idiotens ynkliga läge. Kanske var det inte så smart att mucka när stjärnan själv står på scen och äger hela stället i jämförelse med den där loosern. På skylten stod det riktat till Lundell "Tommy Cosmo, börja sup igen". Lundell sa med en överlägsen ton och pekade med fingret snett över publiken, att han kunde ställa sig i skamvrån och ta på sig dumstruten. Publiken jublar av glädje, klappar händerna och visslar av förtjusning.

En dag med god mat, några galna åk på grönan, en god glass, några kalla cider och en fantastisk konsert. Jag gick hem genom mitt underbara somriga Stockholm.

Lycklig och full av beundran.