Follow      

          13 Februari 2010, 04:34

     KlädselSkjorta och jeansleggings.
Fått upp ögonen för skjortan. Hittade en snygg oversize i längre modell med enkel knäppning som man snyggt kavlar upp armarna på. Blev så förtjust att jag såg mig vidare om efter fler exemplar och till min glädje fann en skjortkläning som jag letat efter bra länge. Fast den får jag väll visa upp vid något senare tillfälle. Till skjortan hade jag ett par apsnygga jeansleggings, stentvättade med dragkedja vid vristen. Jag har sett både dragkedjan och jeansleggningens förr, docka aldrig kombination i stentvättat så dessa fick genast följa med hem.

Behöver jag enns säga vilken butik plaggen kommer från? Gina såklart ^^


          02 Februari 2010, 04:06

     Vitamin wellEn icke kolsyrad dryck med vitaminer och mineraler som ingår i kroppens naturliga ämnesomsättning. Innehållet inkluderar också ört- och fruktextrakt som dokumenterat positiva hälsoeffekter. Dryckerna är sötade med en mindre mängd fruktsocker. Innehållet har en lägre sockerhalt än mjölk och mindre än hälften av sockermängden i en läsk. Äter du en varierad kost med frukt och grönsaker, kan du dricka dem för den goda smakens skull. Dryckerna är framtagna med kunskap i samarbete av Stefan Arver, docent och överläkare.


Vitamin Well Care


Skönhet kommer inifrån- smak av röd grapefrukt. Vitaminerna B12, C, E och Zink bidrar till god ämnesomsättning i kroppens celler och biotin för hår, hud och naglar.

Vitamin Well Defence
Försvara dig- smak av citrus och fläder. Ge immunförsvaret extra stöd. Vitamin C, E och Zink bidrar till immunförsvarets funktion.

Vitamin Well Everyday
Ett dagligt tillskott- smak av grönt äpple. B3, B5, B12, C, E, Folsyra, Biotin, Magnesium, Zink och Selen bidrar alla till en viktig del av ämnesomsättningens funktion.

Vitamin Well Fokus
För skärpa- smak av svart vinbär. Koffeinet förstärker kortvarigt din mentala vakenhet och det naturliga L-theaninet från grönt te dämpar stress. Sägs vara en bra dryck på jobbet, i skolan eller livet i stort.

Vitamin Well Reload
Ladda om- smak av citron och lime. Inte sett solen, tränat eller jobbat hårt? D-vitaminen som du får i dig, bildas naturligt i huden av solen. Magnesium, Zink, Vitamin C och E hjälper också till att ladda om.


Det har bloggats flitigt om de nya och hälsosamma vitamindryckerna. Själv kunde jag inte låta min nyfikenhet hållas borta, så jag prövade med den intressanta informationen i min vetskap. Tänk en hälsosam dryck som också kan vara god? Som många andra, har jag lätt för att dricka på tok för mycket läsk. Ibland är det acceptabelt, men hur lätt är det inte att en vanlig vardag springa förbi närmaste butik för att haffa en läsk? Hur vårt är det inte att finna något som istället smakar gott och må vara bättre på åtminstone vardagar? Personligen blev jag väldigt imponerad av den goda smaken och sägs det vara nyttigt, om inte självklart ett bättre alternativ så är det en fullpoängare.

En produkt jag kommer köpa vid fler tillfällen.


          01 Februari 2010, 05:26

     Personlig almanackaÄntligen en snygg almanacka som motiverar!
Dock blev jag lite besviken på beskäringen, hajade inte rekommendation 1000x3000 pixlar!? Det är ju större än hela data skärmen? Hade redan gjort ett jätte-collage som borde räckt och blivit över. Tyvärr försvann en bit av både över- och underbild. Detta går givetvis att leva med och snygg är den trots allt, men jag må vara en perfektionist som stör mig på detaljer. När det gäller foton så försvinner mycket av intrycket när sådant sker. Skrev även en valfri text på första sidan och två av orden blev felstavade...arg...kan vara så att jag satt hela natten och var lagom övertrött efter störande reparatörer som drivit mig till vansinne och kommer att göra i "minst" fyra veckor.

Utöver var det ett snyggt upplägg. Man kunde välja egna foton, valde dessa ovan och lät trycka mitt collage av Joel Kinnaman. Kände mig lite fjortis, men drömma kan man ju alltid göra. Syftet var dock i första hand att collaget påminner om den publicitet jag fick av recensionen Snabba cash, detta var en väldigt rolig respons för mig. Innuti är det precis lagom med utrymme för dagens planering. Andra alternativ för anteckningar finns också efter varje enskilt önskemål. 

Beställd hos tryckdig.se