Follow    

          07 Januari 2010, 03:16

     Tvåtusentio


Redan en vecka in på det nya året.
Blev lite besviken när jag skulle fota de årliga fyrverkerierna, hade storslagna planer och vad möts man av? Snöstorm och en öde himmel, dunder och brak hade i år blivit mer av ett frågetecken, där minsta lilla färgspel på himlen vore lika fantastiskt som en älg korsa vägen. På tal om fantastiskt, jag trodde att jag såg ufon. Det var som små glödande prickar långt bort, närmare månen som aldrig ville slockna trots den långa färden. Måste nästan vara rislampor, men det såg väldigt konstigt ut liksom sambandet inte riktigt stämde.

Hade en lugn och mysig nyårsafton med familjen, så mysig att jag blev kvar i flera dagar. Sen var det ju så att man saknat sina brorsor också. Massa film, umgänge och god mat.

Nyårslöften har jag inte tänkt ut några.
Det är ju det här med förändring, jag avskyr förändring eftersom det oftast förekommer i negativ anda. Förändring har många gånger inneburit att inte känna sig trygg, brist på tillit och att släppa taget om det man tycker om.

Men förändring kan ju också vara något bra, konstigt bara att man alltid finner en slags motivation vid årsskiftet. Ett löfte som troligen inte enns varit aktuellt mitt i det årliga flödet. Jag vill prestera mot hjärtats önskningar, ett försök är bättre än ingenting för ånger är allt för plågsamt. Bättre att veta resultatet av försöket, än att inget veta av det man inte gjorde. Jag tror att ett nyårslöfte är lättare att bryta än den aktuella viljan. Jag har lärt mig att framtiden inte är självklar, men nuet är något man har. Likaså med känslan, vad man känner nu är uppenbart, men inte vad man känner framöver i samband med det aktuella skedet.

Drömmar och mål det har jag allt, ska bara klura ut vad som gäller i nuläget.
1 KOMMENTARER
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas du har en bra dag! massa kram

2010-01-11 @ 17:06:47
URL: http://pyttis.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: