Follow      

          30 Juli 2010, 13:02

     London, Lundell & Gröna LundIkväll står Lundell på scen igen!
Denna gång befinner sig rockpoeten på Gröna Lunds stora scen. Stockholms kända nöjespark och Sveriges äldsta tivoli.

Först ska jag haffa en god köttbit på restaurang London. Till det ska jag dricka en gudomligt god cider, som ennu inte finns tillgänglig i butik. När jag senare avnjutit detta, skall jag vandra längs Stockholms gator och andas in storstaden som likt alltid finner en stor plats i mitt hjärta. Den unga kvällen skall med mig åldras till skrattet av åkattraktionernas krafter och Lundells ljuva stämma.

Om jag kommer att ha en grym kväll? Inga tvivel på det! :)

          19 Juli 2010, 21:27

     Rösta på mina Rockiga Heels!Hur coola blev inte dessa pjuck på en skala?
Jag som älskar skor. Kunde inte hålla fingrarna från tangentbordet. På Nelly kan man designa sina egna skor och delta i den häftigaste och roligaste tävlingen någonsin :)

Mina skor är ett par rockiga heels med höga klackar, platå och remmar.
Skorna är klassiskt svarta och sulan går i vitt för att bryta av lite. Till sist har jag pimpat mina godingar med en diskretare kedja som går längs foten en bit ifrån spännet, endast för att det inte skall flyta samman och bli för mycket. Längst ner vid tån har jag valt att sätta några mindre nitar, troligen en på varje sida av det två nedersta remmarna.

Jag känner mig riktigt nöjd över resultatet och kan inte låta bli att suktas efter ett par. Som rockbrutta är dessa exemplar lite som taget ut mina innersta drömmar och innehåller alla detaljer som skapar skorna med stort S.

RÖSTA gärna på mina heels, genom att klicka länken. Det skulle göra mig så glad! :)
http://nelly.com/designyourshoe/?obj=L8PymxdZ895cCW3NF0WVM76bBtXMLiEUfSGHDjh9iZYiuOvxOIJY#shoeGallery

          19 Juli 2010, 02:00

     "Han säger Buuhhrr"Har ni sett ungen i björndräkten?
Jag skrattar lika mycket varje gång! Tydligen är jag inte den enda som roas utav detta, när jag såg intresset till klippen jag sökte upp.

"Vet du vem Jamie Oliver är"? Så ler man lite när den ena ungen svarar, "En flodhäst". Men det skönaste är lillkillen i björnkostymen, med coolaste björnhuvudet mitt på skallen. Sedan formar han händerna som farliga björnlabbar och ryter till "Han säger Buuhhrr"....

Haha, ungar kan vara så sjukt roliga ibland ;)

          14 Juli 2010, 01:15

     Grodan BollHaha, jag vet att det är en padda! Visst är den söt!?
Trots att fisketuren inte slutade enligt planerna, kunde jag beskåda ett fantastiskt djurliv. När vi gick längst stigen på väg hem, började det prassla i buskarna. Rätt var det var så flög ett stort rådjur fram och liksom skuttade upp mot Edsbergs slott och försvann mellan äppelträden, in i mörkret. Det gick så snabbt att jag inte hann fota. Det häftigaste trots det korta sekunderna, var att rådjuret stannade till för en stund. Där stod det två meter ifrån med sina vackra mörka ögon och tittade på mig innan rädsla tog över "wow".

Bortsett från fiskarna som nappade på kroken och insekterna som attackerade från alla håll, så var rådjuret inte det enda som stack ut ur mängden. Det gjorde även paddan på bilderna ovan, där den låg mitt på bilvägen. Jag trodde först att det vara en mus när jag såg den på håll, sen slängde jag mig ner på knä och fort fram med kameran. Pappa hämtade en pinne för att kunna skuffa in den mot kanten, men paddan var lite tvär och ville inte flytta på sig i första taget.

Nyligen sprang jag på ett räv också, även den stannade upp mitt framför mig. En underbar känsla :)

          08 Juli 2010, 14:22

     Fiske i EdsvikenKnappt kunnat gå eller sitta den senaste veckan.
Meningen var att det skulle bli en trevlig fiskedag far och dotter mellan, men istället blev det rena kaoset. Har alltid tyckt att fiske är roligt, det är mest närheten till naturen och spänningen som lockar. Det här med att sätta mask och knäcka nacken på fisken undviker jag alltid, jag är för mycket djurvän för att kunna se dem dö. Trevligt är det ju inte heller att gojsa med en massa klet.

Dock blev det inte som planerat när vi fastnade hos släkten, för att sedan bege oss vidare på tok för sent. Det värsta av allt var nog att jag inte hade tillgång till den cyckel jag skulle lånat, så jag fick bestämt promenera närmare två mil under dagens gång. Jag har aldrig haft så ont i mina ben. Som om inte det vore nog fick jag ett tiotal myggbätt, brände mig på en brännässla, fick infektion i nagelbandet, skavsår och fetaste blåmärket på mitt innanlår med en gigantisk bula under. Blåmärket fick jag tack vare en snålskjuts på pakethållaren för att hinna med sista tåget, jag är ingen hejare på att sätta mig i farten och satte mig snett. Var hemma 02.00 på natten efter endast en timmes fiske. En mört som åkte tillbaka i vattnet och en aborre som slängdes iväg då den var för liten vilket jag inte riktigt kunde smälta, tyckte så hemskt synd om den.

Det var ganska mycket som gick fel, men jag tänkte ge det en chans till och hoppas på bättre planering då.

Däremot fick jag fina bilder på vägen hem som jag tänkte visa lite senare.

          06 Juli 2010, 03:31

     Acer AspireBeklagar det tillfälliga avbrottet!
Jag gjorde bort mig totalt, men nu har man ennu en gång lärt sig av sina misstag. Hur många gånger nonchalerar man inte riskerna genom att säga "nej, det där händer aldrig mig".

I detta nu talar jag om att äta och dricka framför datorn. Det har aldrig hänt en olycka men nu inträffade det jag så länge skrattat bort. Det var både stress och frustration som låg bakom, när jag i ett ryck slår till läsken intill med armbågen. Klantigt nog hade jag inte skruvat åt korken heller, för jag "skulle ju bara" och där kluckade colan ut över tangentbordet. In i datorn kommer man, men jäklar vad programen började leva rövare och tangenterna stendog. Sen kunde jag inte sova på hela natten, i våran tekniska värld råkar jag ha halva mitt liv på den där burken.

Det slutade med att jag dagen efter fick ta mig till närmaste teknikbutik och skaffa mig en ny laptop. Klart jag är glad över denna skönhet, men det svider när man ska betala så många tusenlappar helt oförberett. Hur som helst är den jäkligt snygg. Körde en acer som jag haft innan och då också efter rekommendation av säljaren. Metallicblå, bra minne, stort utrymme, 17tums-skärm, inbyggd webcam och det bästa av allt är att allt går så jäkla snabbt nu. Haft ett helsike med PS på förra och nu redigerar jag bilder på sekunden. Det som tagit tid är alla installationer och att lära känna funktionerna.

Bara som en varning, undvik mat och dryck vid datorn. En olycka går aldrig att förhindra helt.