Follow    

          05 Juni 2010, 01:14

     Robin HoodFilm: Robin Hood l Genre: Äventyr, Action, Drama l Längd: 2:20 l Betyg: +++++


Beskrivning
En engelsk arme är på väg hem från ett korståg, samtidigt dör Kung Richard i Frankrike. Av en slump får Robin Longstride och hans vänner bära ansvar för att den döda kungens krona kommer hem till England igen. Vid ankomsten känner inte Robin igen det land han en gång växt upp i. England bär på en dålig ekonomi efter Kung Richards kostsamma krig. Efter Richads död kröns bror John till den nya kungen. Folket lider under Kung Johns styre och samtidigt planerar Frankrike invasion mot England. Robin Longstride står nu i centrum av en stor motståndskamp.

Detta är en episk berättelse om legenden Robin Hoods början!

Mina egna ord
Väldigt bra film! Detta är en rulle man pratar om långt efteråt och gärna ser igen. Bra skådespel, spännande handling och mycket action som bryts av med både humor och kärlek.

Det är väll lite som mig i ett nötskal att älska verklighetstrogna filmer, filmer man kan sätta sig in i och känna med. När man på det här sättet kan dra igång en berättelse som endå käns så verkligt, då är det bara pricken över i:et.

Jag älskar berättelsen om Robin Hood. Som den frihetsälskande människa jag är kan jag inte låta bli att känna en inre glädje som bara spritter runt i bröstet på mig. Kampen om rättvisa och viljan att aldrig ge upp är så "jag" rakt igenom, det vore som om jag själv ville hoppa på hästryggen och delta i striden. Jag gillar också att den feminina sidan framhävs som självständig, vi kvinnor kan också även om bägge könen är i behov av att luta sig mot varandra.

Dock saknade jag trampet av små fötter mellan Marion och Robin. Det hade varit en större snudd vid hjärtat och vad som saknades innan allt varit komplett. Kanske blir det en efterföljare, då detta var berättelsen om Robin Hoods början?

Att jag sedan är svag för badguys är ju inget nytt. Vilken tjej kan inte ta död på bilden av Russell Crowe från hjärnan? Vilken manlighet, vilken hjälte och snygg som bara den! Precis som den roll Russell hade i Gladiator. Jag har väll insett att det kanske inte är skådisarna vi tjejer alltid faller för, utan karaktären. Vems hjärta skulle inte slå för en matcho karl med ett hjärta av guld?

Det är Robin Hood jag vill ha! ;)
10 KOMMENTARER
Postat av: Wysteriia

Svar: Det var en toppenkväll, jag hade så jäkla roligt! :D

2010-06-05 @ 10:02:30
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Sofia

Hejhej! :)

Du får jätte gärna kika in i min blogg om du har en minut över coh se om den är något för dig eller inte, kram! :)www.thestoryofsofia.blogg.se

2010-06-05 @ 17:55:15
URL: http://thestoryofsofia.blogg.se/
Postat av: Christine

Har precis startat en nu blogg, kika in! Cavie.blogg.se

2010-06-06 @ 11:41:20
URL: http://cavie.blogg.se/
Postat av: Sofia

sv; Vad roligt! :)¨

hoppas du fortsätter, hihi ;)

2010-06-06 @ 13:26:58
URL: http://thestoryofsofia.blogg.se/
Postat av: simone

Den är riktigt bra den :D

2010-06-06 @ 16:23:11
URL: http://fattybom.se
Postat av: Jessica

Fin blogg!

2010-06-07 @ 15:50:12
URL: http://meyoulove.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hur är det :)

2010-06-07 @ 15:56:30
URL: http://meyoulove.blogg.se/
Postat av: JESS - ♥

Härligt! Ja det finns alltid någonting att tänka på & göra. Här är det i alla fall bra ♥.Vad ska du göra imorgon för kul då :)?

2010-06-07 @ 21:53:00
URL: http://meyoulove.blogg.se/
Postat av: JESS - ♥

Härligt! Ja det finns alltid någonting att tänka på & göra. Här är det i alla fall bra ♥.Vad ska du göra imorgon för kul då :)?

2010-06-07 @ 21:53:00
URL: http://meyoulove.blogg.se/
Postat av: Natalie - It's all about attitude

Vilken söt blogg du har! :)

och du skriver bra för övrigt!

(av det jag har kikat på iaf ^^)Ta hand om dig! kram :)

2010-06-07 @ 23:46:45
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: