Follow      

          18 November 2010, 00:11

     Due Date


Film: Due Date  Genre: Komedi  Längd: 1:35  Betyg: 4/5
Trailer: Tjuvkika på filmen via länken ---> http://www.youtube.com/watch?v=WGpJUh9j-jU

Peter Highman ska bli pappa. Han har fem dagar på sig att hinna hem, innan barnets födelse. Dock blir flygresan hem inte som planerad. Istället låter Peter sig övertalas av skådespelaren Ethan Tremblat, tillsammans skall det göra en roadtrip hem med bil. Resen hem slutar inte bara i kaos, utan driver också Peter till vansinne.

Skrattanfall, magknip och tårar!
Det är väll vad som beskriver reaktionen till filmen bäst. Regissören bakom Due dates, är också skaparen till baksmällan. Jag skulle väll säga att det är samma stil på båda filmerna. Uppläget käns simpelt, medans humorn är det som sätter värdet. Ibland känner jag att filmen kunnat vara så mycket mera. Men jag gillade vad jag såg och jag skrattade hysteriskt.

En galen film som får det att dra i smilebanden, om och om igen.

          17 November 2010, 03:41

     CG Constable


Köpt på Team Sportia, priset behöver nog inte disskuteras ;)

Äntligen en redig vinterjacka.
Har aldrig haft någon jag riktigt känt mig bekväm med. Min gamla Goose Expedition var snygg, dock trång och väldigt klumpig med sin tyngd. Förra året körde jag på min höstjacka som kikar fram längs bak på nedersta bilden, en svart filtkappa. Höll på att frysa häcken av mig. Men nu, nu känner jag mig lugn och framförallt nöjd. Jag tror att denna kan hålla i många år. Jackan är även denna en parka, längre i midjan som täcker över benen. Färgen, Navy "Mörkblå". Pälsen på luvan saknas på denna modell, det käns inte som någon större förlust i syfte till djurfrågan. Bäst av allt, den är väldigt lätt och mer figursydd. Skönt att ha en jacka som värmer ordentligt, utan att vara otymplig. 

Trivs väldigt bra i denna och är så glad över min fina :)

          16 November 2010, 03:56

     Wang W


Modell: Wang W  Fotograf: Jag
Canon EOS 400 d + Kitobjektiv

Min bonussyrra som jag träffade senast i söndags "fars dag".
Wang W:s mamma är gift med min pappa, som jag i övrigt firade på alla pappors dag. Han fick en chockladask. Kändes lite snålt, för det var jag som blev bortskämd istället. Först bjöd han mig och Wang på cafe, mys i massor. En smarrig frasfralla som frukostlunch, ett glas cola och en bakelse. Njutning, är det fars dag så är det. 

Pappa blev framröstad på sitt jobb som bästa medarbetare och vann en biocheck.
Vi fick den biochecken och pengar i mellanskillnad, så det skulle räcka åt oss båda. Vi fick välja vad vi ville inne på ica:n som biogott och plötsligt kände man sig lite som ett barn igen. Wang och jag tog bussen till Kista, där såg vi "Due dates" av skaparen till baksmällan. Baksmällan var riktigt rolig och jag hade därför höga förväntingar. Mycket riktigt så bjöds det på en hel del skratt. Det är så härligt när man känner hur stolsraden svajar i takt med skratten. Det smittar av sig, även om det inte alltid är delad humor :)

Jösses vilken skillnad på bildkvalite. Det såg jag nu när jag tittar tillbaka i kategorin.

          13 November 2010, 16:48

     Goodiebag.nu- Lumene ansiktscreme
- Tester på Gliss Shampoo
- En gratis film från Headweb
- Rabattkod på junkyard

Detta fick jag hemskickat gratis i en snygg kasse, från goodiebag.nu. Oavsett innehåll så är det alltid så lyxigt att kunna gå ner till posten och hämta ut grejer utan kostnad. Inte första gången jag får något hemskickat, dock var det min första goodiebag. Alltid spännande med något man aldrig tagit del av tidigare.

Vill du också ha en goodie?
Då går du in på goodiebag.nu och registerar dig på deras hemsida. När du gjort det så väljer du vilken/vilka produkter du vill ha hemskickat. När du tagit emot din gåva, då loggar du in och sätter betyg på produkten/produkterna. Vill man, så blir du också "hundra" genom att fylla i frågeformulär kring dig själv. Detta leder i sin tur till att du blir erbjuden fler och finare produkter.

Svårare än så är det inte! 


          10 November 2010, 12:50

     Kilklackat


Kilklackar från Din Sko, 449:-

Kärlek vid första ögonkastet!
Så nu vet ni, love at first sight existerar. Ja, när det gäller mig och skor i alla fall. Skor är något jag aldrig blir riktigt mätt på, det finns i alla möjliga färger och former, för alla olika tillfällen. Skor må vara det minsta problemet att finna, de bara står där och sätter griller i skallen på mig "köp mig, köööp mig, kööööp mig". Denna gång slog jag till på ett par boots med kilklack, svart läder och mockadetaljer. Konstigt nog är denna typ av sko inne, långt efter att tanken kring något liknande slog in. Jag är långt ifrån en Elin Kling, men ibland faller min smak naturlig ihop med det moderna, utan att jag haft det i min vetskap. Samma med mc-bootsen, men jag köpte aldrig några. Har ett jäkla problem med höga skaft till min vader. Tar man rätt storlek är de för små runt vaden eller vristen, tar man en större är de för stora i foten och möjligen dugliga vid vrist och vad!? Kan bli galen på detta.

Dock höll jag på att trilla och slå halvt ihjäl mig på vägen hem. Killen intill måste fått sig ett gott skratt, för även jag kunde se framför mig hur sjukt kul det måste sett ut ^^