Follow    

          25 September 2010, 05:05

     Lila BlomsterHösten är här och jag börjar redan sakna sommarens lugn.
Som person uppskattar jag Sveriges varierade vädelekar rätt bra, även om skitväder kan gå mig på nerverna. Jag är väll helt enkelt för ytlig för att tåla vind och fukt som snabbt förstör delar utav min personliga stil. I det här landet är vi aldrig riktigt nöjda, antingen är det för varmt eller så är det för kallt. Det är väll därför jag gillar dessa variationer på väderlekarna, att det aldrig blir för enformigt. Jag skulle aldrig klara av att bo på en plats där hetten eller kylan vore konstant, jag skulle helt enkelt kvävas eller frysa till döds. Varje årstid har sin egen charm, men sommaren är något speciellt. Det är lugnet, det är en slags sinnesro över hela samhället som tar sig rätt in i själen. Problem och känslostormar käns mindre besvärliga.

Jag råkade döda en spindel igår, jag lovar det var en olycka.
Insekter är ren och skär panik! När jag fann en spindel i badrummet så var jag snabb med sopkvasten, allt för att putta bort den på något sätt. Istället dog den, jag mossade den och vad som blev kvar försvann spårlöst. En spindel betyder tur, men att döda den står för otur. Idag fick jag ta del av bägge delar, det började med att jag skar mig rejält på ett rakblad på ett mindre bra område. Men i övrigt har det flytit...helg, pengar på kontot och ett gott tecken från en viss person :) 

Dock har det varit lite för mycket elände senaste veckorna.
Inte nog med att blått gick vidare i valet, under måndagen fick jag ett tråkigt samtal. Min morfar hade trillat och brytit benet, fick direkt åka till min kusin för att sitta barnvakt mitt andra vakna dygn på raken. Min morbror fick snabbt åka till akuten för att sällskapa under röntgen, dagen efter blev det operation och lika snabbt var han hemma igen. SKANDAL!!! Är det politikerna man ska tacka eller? Att min stackars gamla och sjuka morfar ska behandlas som en påse skit? Hälsade på honom under torsdagen och han såg så liten och ynklig ut, han låg där och sov som ett litet sorgset barn. Snabbt drogs jag tillbaka i tiden, när jag var liten och morfar var en frisk man, likså mormor. Numera bor det på ett ålderdomshem och inget är sig riktigt likt längre. När vi skullde vinka adjö, då kysste morfar sitt finger och gav en slängkyss :,(

Lilla morfar <3
8 KOMMENTARER
Postat av: Elena

Vilka fina bilder! :)

2010-09-25 @ 22:55:01
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: SveaJ

sv: Ja, jag testade idag och de var faktiskt okej :) haha, nae hemmagjort är godast!De är konstigt hur de äldre lyckats bättre med pannkakor och plättar, för min mormor är nämligen otrolig på plättar, haha!

2010-09-27 @ 00:33:43
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: Pernie

Kanonfina bilder! :)

2010-09-27 @ 14:08:21
URL: http://pernie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skitfina bilder :D

2010-09-27 @ 15:29:35
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Anonym

två fel?:)

2010-09-29 @ 10:09:34
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: FOTOGRAF Anton

tack, ja den är fräck :)

2010-09-30 @ 20:06:06
URL: http://fotografanton.blogg.se/
Postat av: maria

fina bilder dedär =)

2010-10-11 @ 20:21:10
URL: http://mariacharlotte.blogg.se/
Postat av: linnea

Vad fina bilder du tar :D

2011-04-03 @ 13:59:29
URL: http://enlinnea.webblogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: