Follow      

          25 April 2011, 23:26

     Hotell gyllene knorren


Film: Hotell gyllene knorren  Genre: Familj  Längd: 1:31  Betyg: 5/5
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MJcXifTKAFU

Julkalendern har blivit film. Familjens hotell står fortfarande tomt. Mamma Ritva börjar odla ekologiska grönsaker för att locka gästerna. Ingos minigris Pyret stället genast till det och grönsakslandet blir till ett enda elände. Ingo får reda på att konkurrenterna på grannhotellet ska hålla en agilitytävling och anmäler Pyret. En eventuell vinst skulle täcka pappa Rogers klantiga affärer och samtidigt göra dem till hjältar. Många hinder sätter käppar i hjulen, men Ingo vägrar att ge sig.

Underhållning för både vuxna och barn.
Jag har aldrig uppskattat de julkalendrar som varit på äldre dagar. Som barn gick endast bra kalendrar på tv:n, men sen har det blivit sämre. Dock blev jag positivt överaskad när Hotell gyllene knorren sändes. Både bra och rolig på samma gång. Då jag är en tjej med barnasinne, så tog jag genast tag i mina yngre bröder och tog en sväng till biografen under dagen. De blev ensamtid oss syskon mellan, med Hotell gyllen knorren-filmen och en bit mat. Jag tyckte filmen var väldigt mysig, de bjöds på många skratt från både yngre och äldre. En härlig barn/familjefilm med tanke bakom. Som pricken över i:et, så har jag blivit helt fast i att yngsta brorsan är galet lik Ingo. De gör allt så mycket charmigare på något vis :)

Känner att biograferna bara spottar ur sig filmer av intresse just nu. Blir helt till mig ;)

          16 April 2011, 21:54

     Filmlistan

Tänkte mjukstarta med en hiss- och disslista av det senaste filmerna.
Tyvärr så har bloggandet legat på ett is ett tag. Inte frivilligt. Det har varit mycket på gång. Haft en del arbete framför mig. Även varit en del inom det privata som tärt på mig. Det har verkligen varit tuffa veckor, både fysiskt och psykiskt. Mitt i allt drabbas jag av en konstant otur, man börjar undra om en förbannelse hänger över mig. Kanske ligger det en viss sanning i skrock, för visst har jag lagt nycklarna på bordet och tagit död på en spindel. Som pricken över i:et, följde ett driftfel i internet efter förra veckans storm. Det tog flera dagar att åtgärda. Som om det inte vore nog med allt som redan varit. 

Hissar:
I Rymden Finns Inga Känslor
Dumma Mig
Hämnden
Unstoppable
RED
Himlen Är Oskyldigt Blå
The Town
Harry Potter Och Dödsrelikerna Part1

Dissar:
Winter's Bone
Sammys Äventyr