Follow    

          25 April 2011, 23:26

     Hotell gyllene knorren


Film: Hotell gyllene knorren  Genre: Familj  Längd: 1:31  Betyg: 5/5
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MJcXifTKAFU

Julkalendern har blivit film. Familjens hotell står fortfarande tomt. Mamma Ritva börjar odla ekologiska grönsaker för att locka gästerna. Ingos minigris Pyret stället genast till det och grönsakslandet blir till ett enda elände. Ingo får reda på att konkurrenterna på grannhotellet ska hålla en agilitytävling och anmäler Pyret. En eventuell vinst skulle täcka pappa Rogers klantiga affärer och samtidigt göra dem till hjältar. Många hinder sätter käppar i hjulen, men Ingo vägrar att ge sig.

Underhållning för både vuxna och barn.
Jag har aldrig uppskattat de julkalendrar som varit på äldre dagar. Som barn gick endast bra kalendrar på tv:n, men sen har det blivit sämre. Dock blev jag positivt överaskad när Hotell gyllene knorren sändes. Både bra och rolig på samma gång. Då jag är en tjej med barnasinne, så tog jag genast tag i mina yngre bröder och tog en sväng till biografen under dagen. De blev ensamtid oss syskon mellan, med Hotell gyllen knorren-filmen och en bit mat. Jag tyckte filmen var väldigt mysig, de bjöds på många skratt från både yngre och äldre. En härlig barn/familjefilm med tanke bakom. Som pricken över i:et, så har jag blivit helt fast i att yngsta brorsan är galet lik Ingo. De gör allt så mycket charmigare på något vis :)

Känner att biograferna bara spottar ur sig filmer av intresse just nu. Blir helt till mig ;)4 KOMMENTARER
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vad jag fattat det som så sattes Rockparty i konkurs- de som alltid anordnat hultsfred. Nu har ett annat företag köpt upp rättigheterna och namnet och arrangerar festivalen i ny regi.

2011-04-27 @ 00:46:45
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Hehe kanske jag också gillar den där ;D

2011-04-28 @ 14:48:56
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Ung Media Sverige

Tävla hos Ung Media och vinn en Photoshop CS5-licens. För att läsa mer om tävlingen och för att vara med och tävla, läs här: http://www.ungmedia.nu/2011/04/ny-tavling-vinn-photoshop-cs5/

2011-05-04 @ 10:02:21
URL: http://www.ungmedia.se
Postat av: BELLA

varken sett filmen eller när det sändes på tv, men kanske får göra det ngn regning tråkig dag :D

2011-05-08 @ 11:19:51
URL: http://rememberthiis.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: