Follow      

          24 December 2011, 22:43

     Önskar er alla en God Jul

Klänning & kofta från Gina Tricot, smycken från Glitter och skor från Din Sko.Här firar vi julen för fulla muggar, jag och min familj.
Mängder av godsaker, julklappar och härligt umgänge. Man kunde ju ha det sämre :)

Nu ska vi snart fortsätta här. Har julklappar kvar att öppna och kanske lite mer mys på det också.

          24 December 2011, 05:17

     Födelsedagspresenter

Tänkte visa vad jag fick på min födelsedag...


Juicy Couture - Viva La Juicy presentask med både parfym och kroppslotion. Som jag önskat mig! Luktar himelskt.


Elizabeth Arden Green Tea med kroppslotion "favorit i repris", duschgel och parfym.
Kings&Queens innehållandes body butter, duschgel och badkulor.


Pälsbollmössa och smycken. Örhängena från Pilgrim fick jag av min gulliga bror och även halsbandet med fågelskallen från min andra bror. Så sött av dom att handla så fint till mig för egna pengar, på egen hand :)


Hantlar 2x2 kg & gummiband. Redskap för styrketräning att öka ut mitt hemmagym med ;)+ Pengar och presentkort.
+ Loreal rengöringslotion, ansiktsvatten och pads.
+ Handcreme.
+ Mängder av blockljus.
+ Duschgel från Ldb och Lux i superstora flaskor.
+ Flytande handtvål på pumpflaska Avocado/Björnabär & Hallon.
+ Godis.


I övrigt är jag helt slut. Har varit hos frissan, handlat alla julklappar i sista sekund, fyllt på kylskåpet, slagit in julklappar, gått igenom mina presenter från födelsedagen som legat kvar i påsar pg a tidsbrist, ringt viktiga samtal, checkat av planeringen, tränat och förberett inför julafton. Säkert varit mer endå, bara att jag förträngt det.

Fullt ös medvetslös!


          19 December 2011, 07:10

     Tjugosexårsdagen 2011-12-19Idag är det min födelsedag!!!
Ytterligare ett år har gått och jag kan numera presentera mig som tjugosexåringen. Jag är 26 år!? Känner mig dock som femton i en gamlings kropp. Det är inte kul för fem öre. Förr var det lycka att bli äldre. Man räkna ner till dagen man fyllde tonåring, då man fyllde krogen och systemet. Allt för att få göra som de vuxna, allt för att få vara självständig. Tills man inser att vuxenlivet inte var så jäkla roligt endå. Vad ni än gör, skynda inte. Njut av nuet och uppskatta det som är. Man kommer att hinna med allt endå, jag lovar. Varje livsfas har sin lilla charm, så sug på den karamellen innan tiden är förbi. Nej, nu är jag glad bara man får visa lägget. Allt annat tar jag som en förolämpning. Jag är faktiskt snabb fram med personbeviset innan de enns hunnit fråga efter det. Om man nu ska bortse från min ålder, så är allt annat i sig en fröjd. Blir som ett barn när jag ser får slita i paket och äta tårta.

Så var december äntligen här, festens månad.
Blev grattad på Annadagen den 9:e december och nu står födelsedagen på tur. Då har vi fortfarande julafton och det nya året kvar att fira in :)

Åååhh äntligen kom snön. Det snöar och backen är vit. Julgranen ute på gården lyser så fint i det vita pudret och allt käns så magiskt. Har inte känt någon julkänsla trots julsånger, pynt, julreklam, ljusdekorationer, julgranar, pepparkakor, julmust eller lussekatter. Det var snön som saknades och den kom, precis i sista stund kort innan min födelsedag. Snö är det enda som tillhör naturens krafter och som inger det största av känslor. Ingen jul utan snö!

Idag är det ingen vanliga dag, för det är Annas födelsedag. Hurra hurra hurraaaaa!

          11 December 2011, 01:55

     Gratis kokbok från Milda


Ingen har väll missat att Milda skickar hem gratis kokböcker!? I boken finner man recept på olika favoriter från julbordet. Jag klickade hem ett exemplar förra veckan och hoppas snart få hem kokboken med posten. Vill du också ha en gratis kokbok, klickar du dig bara in här http://snartardetjul.milda.se/ och väljer de alternativ som passar dig bäst högst upp på sidan. Kokboken går utöver gåva per post, att skriva ut eller ladda ner som talande app.

          05 December 2011, 02:21

     Ta hand om varandra!

Blir så arg och ledsen, när jag ser hur dåligt killen i första videon mår.
Börjar seriöst gråta själv. Mobbing är så otroligt meningslöst. Det kan ta död på en människas inre totalt, om inte ännu värre leda till självmord. Förvånar mig inte ett dugg, varför världen ser ut som den gör idag. All frustration som bara ligger där och gror, tills det smäller och då riktigt jävla ordentligt...Kabooom!!! Osäkerhet, självmord och skadat psyke. Behöver jag enns säga mera!?

Ska man hålla sig till sanningen...
så är den skyldige bakom så hemska handlingar, oftast väldigt rubbad i sitt inre själv. Att klanka ner på någon annan hjälper sällan långvarigt och ger oftast större konsekvenser än vad man tror. Istället för att söka en så kortvarig kick och samtidigt sprida hat vidare, kanske man bör ta i tu med sig själv. Det ger så mycket mera. Man behöver inte älska allt och alla, men det finns inget som ger dig rätt att bestämma över hur någon annan ska se ut eller vara. Man kan tycka att många egenskaper och drag hos en person kan vara konstiga, kanske även skrämmande. Men det är en brist hos oss själva att tycka så. Vad ger oss rätten att dömma en person, för hur han eller hon är skapt. Det kommer alltid finnas olikheter, vad vi än säger och tycker. Du måste inte älska alla, men det minsta vi kan göra är att acceptera varandra. Det räcker med ett gott uppförande, en vänlig hand och världen kommer genast bli så mycket ljusare. Vill man ha förändringar så måste man börja någonstans. Det är inte försent att sätta igång. Låt dig bli först i din omgivning att ta steget. Att visa mod är så mycket coolare än att vara en fegis.

Killen i andra videon gör just detta! Visar mod genom att träda fram och dela med sig av sina erfarenheter. Genom att ge sitt stöd och visa att han inte är ensam. Så fint gjort! Han må vara en viktig länk i det som allt fler bör ta efter. Är du shysst, så lär du få vänlighet tillbaka. Det är väll en sådan värld vi alla vill leva i?