Follow      

          20 Juni 2011, 00:39

     After rain comes sunshine


Canon EOS 400d + Kitobjektiv

Idag har molnen legat tunga och regnet smattrat mot fönster.
Även känslorna har levt rövare, likt tvätten i en centrifug. Där trycker smärtan mot bröst och hals likt det där tunga molnen, redo att snart brista. Droppar mot glaset, droppar mot kinden. Det sägs att "efter regn kommer solsken" och så sant är väll det. Att glömma var nog aldrig menat, ty det bär med sig lärdom och minne. Men förr eller senare fortsätter vägen, en sträcka vi måste vandra. För visst stämmer det att likt solens strålar som brer ut sig på himlavalvet, skall även ditt ansikte lysa.

Det började med värme och glädje, sådär som somrarna brukar starta. Den yngsta i syskonskaran fyllde år och där stod min äldsta bror med biobiljetter i handen som han tagit emot på skolans stora scen, för han är den som utvecklats mest. Där står jag och där står de andra, alla med sina möjligheter och drömmar. Det är ljusa tider. Så kommer det där samtalet, där två själar lämnat jordelivet, varav en mycket närstående. Men det var väll så det skulle vara, ur det ena föds det andra. Oavsett om det gäller nytt liv eller ny inre styrka. Det är bara så genomjävligt ibland.

          06 Juni 2011, 01:54

     Sommartider

Tunika & Leggings - Gina Tricot, Skor - H&MNu är sommaren här på riktigt.
Har verkligen njutit de senaste dagarna av värme och långledighet. Dagen har ägnats åt powerwalks i det sköna vädret. Shoppat fin present till lillebror som fyller snart, han kommer bli så glad ;)
Ätit en god middag hos familjen och lirat fotboll med brorsorna på en stor härlig gräsplan.

Big Brother körde finalen under kvällen också och Simon vann. Kändes som en värdig vinnare.