Follow      

          14 Mars 2011, 01:36

     i.d. Bare MineralsDen bästa grunden/basen, är enligt mitt tycke i.d.
Redan när i.d. bareMinerals lancerades, var jag snabb att införskaffa produkterna. Billigt var det knappast, då jag betalade cirka 800:- för en concealer och ett puder. Men jag hade hört att detta skulle vara sååå bra enligt recensionerna att dömma.

Till en början, var jag inte direkt imponerad. Det kändes skönt för huden, men täckte inte ordentligt. Personligen vill jag ha produkter som både är bra och heltäckande, då jag har en ojämn hudton. Jag brukade alltid nöja mig med lite concealer på skavankerna och sedan täcka med ett puder, inte så mycket mera. Dock märkte jag snabbt hur mycket bättre allt blev med en bas under pudret, det blev mer täckande och jämnare på det sättet. Hela sminkningen satt bättre på så vis. Men flytande fonduation är INTE min grej. Min hud har haft fördelen att vara väldigt problemfri, knappt jag vet hur en finne ser ut ironiskt uttryckt. Men så fort jag har en fonduation i ansiktet, så känner jag inte igen mig själv. Huden blir kvävd i allt kladd och efter några timmar är porslinshuden som bortblåst :/
Lika om jag använder för mycket concealer. Så länge jag använder kompakt/lös- puder så är det aldrig några större problem, sen får väll alla en finne någon gång i sitt liv endå. Ingen är perfekt.

Nu kör jag på i.d. som grund för att jämna ut hudtonen, samt skydda då i.d ska vara skonsamt. Man känner verkligen hur lätt det är och huden liksom andas mera. Concealer har jag endast på det allra värsta om problem uppstår och sen avslutar jag med ett heltäckande ovanpå för bästa resultat. Det funkar utmärkt på mig och jag får genast behålla min naturligt fina hud som jag har i grund och botten.

Sen är det ju alltid viktigt att sköta om sin hud utöver :)