Follow    

          16 April 2012, 03:18

     Ett stort tack!Vill tacka alla som skrivit under i protest, mot det lagförslag som talar för avlivning av hemlösa katter.
Ni anar inte hur mycket det betyder och varje underskrift gör skillnad! Samtidigt är jag så glad för det fina orden Zarah-Lou delat med sig utav. Det glädjer mig att det finns fler som utöver mig tar detta på lika stort allvar. Av alla länkningar och ord som bloggare riktat hit, måste detta vara en av det bästa. Därav vill jag dela med mig av inlägget och visa att det finns goda människor därute som inger hopp om framtiden. Samtidigt känner jag en sådan värme i hjärtat när jag läser ord som dessa och det vill jag kunna minnas när jag går tillbaka i arkivet.

Fortsätt gärna att skriva under "länk" om ni känner lika stor avsky som mig gentemot det lagförslag som vill utrota hemlösa katter. Ren och skär massdöd. Detta mot något som inget gjort, mer än att leva efter människors skitiga handlingar. Som må vara helt hjälplösa och fulla av kärlek. Det vill man rensa bort. Det du kan göra är att skriva under via länken med namn och ort. Sedan bekräftar du bara det via mail. Hur enkelt som helst, men ack så betydelsefullt!