Follow    

          28 Augusti 2012, 14:37

     Nikki Starlight 060327-120620


Älskade lilla vän. Mamma saknar och älskar dig <3

Pusselbitarna hade äntligen börjat komma till rätta i mitt liv. Långt ifrån perfekt, men en bra bit på vägen. Det var nästan lite för lättsamt ett tag. Så pass att man bara gick och vänta på bomben. Den som skulle krossa bubblan jag levde i totalt. Så är det alltid. Det vore som om man retade någon med sin glädje. Riktigt glad en längre tid är få förunnat. Man vet så väl att den där glädjen har provocerat någon där ovan länge nog nu och tillslut väntar man på sin egen avrättning. Pilen som ska borra sig in i hjärtat så djupt, att varje slag får hjärtat att fladdra. Som om det ansträngde sig för varje slag och likt en suck ville stanna för gott. Förbannade smärta. Den äter av mig i mitt djupaste inre. Jag känner mig nästan som en nåldyna. Jag har tagit så pass många nålar i ryggen, att jag blivit härdad. Jag kan leva med det och gå vidare med styrka. Men såren finns kvar. Så fort man tänker till dem, så börjar det svida. Synd att det inte finns smärtstillande salva för sår som dessa. Men jag kan se något värdefullt i den smärta jag bär på nu. Den påminner mig om dig och hur mycket du betydde för mig. Hur mycket du alltid kommer att betyda för mig. Även om jag inte längre kan se dig eller ta på dig, så finns du kvar i mitt inre. Jag skulle göra vad som helst för att få ha dig nära igen. Det är med tårar som rullar längst kinderna och taggtråd i strupen jag desperat försöker försöker svälja bort, som jag skriver detta. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag har en ny lite vän här. Han kommer aldrig att ersätta dig, men han finns och käns på sitt egna vis. Gud vad han fått mig att vilja slita av håret och hur många gånger jag skrikit "Nikki kom tillbaka" kan jag inte längre räkna. Ibland kallar jag honom ditt namn. Det är nästan lite så man skäms, även om det är lätt att förstå varför jag aldrig kan spotta ut ditt namn ur min mun. Du liksom finns i hela mig. Då och för evigt.

Detta är anledningen till att jag hållt mig borta. Jag har undvikit mötet med små ättriga monster. När jag skriver detta vill dom ta sig in i hela mitt blodomlopp och förgöra mig. Det är en tuff match, men jag måste se dem i vitögat och möta mina motståndare för att kunna ta mig vidare.

Allt var som vanligt. Inte ett tecken på att något var annorlunda. Du dolde det bra. Men så en dag, kunde jag se att andningen var väldigt ansträngd. Jag minns såväl när jag vaknade en morgon och du liksom låg där på kudden intill som alltid och flåsade mig i ansiktet. Jag höll om dig hårt och andades in allt av dig som bara gick. Inom mig visste jag kanske att det här inte var något som ville oss väl. Givetvis tänkte jag direkt på hjärtfel, som den oro man har över sina små. Jag försökte lugna mig. Det kunde vara något så simpelt som astma också. Jag ringde veterinären och bokade tid. Jag måste göra något. Allt för dig min älskade lilla vän. Du var så duktig på allt. Du imponerade på mig hela tiden. Har aldrig mött en katt som kunde så mycket och som var så otroligt duktig som dig. Inte ett ljud i transportburen. Det var på slutet när jag kikade in genom gallret för att se om du hade det bra. Du andades tungt, verkligen bukandades. Du orkade jama till mig och du lät som en liten delfin med ditt bräkande när du såg på mig. Det var som om du ville säga mig något. Jag sa att allt ska bli bra, vi ska bara hämta lite medicin. Men så blev det aldrig....

Många undersökningar gjordes och även om jag såg att du inte gillade det, så var du hur duktig som helst hela vägen ut. Du fick så mycket beröm, både för ditt tålamod och för din vackra teckning. Världens bästa kisse! Så kom beskedet. Jag minns chocken. Hade aldrig kunnat ana. Det här händer inte oss. Men det gjorde det. En stor tumör på minst nio centimeter växte i din bröstkorg och tryckte på alla organen. Pressade mot andningen. Hjärtat kunde man inte se på röntgenplåten. Tumören var så stor att den dolde allt. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Hur fan tar man ett beslut i detta skede, ett beslut jag kommer bära skuld för i resten av mitt liv. Aldrig mer få se dig. Jag höll om dig så många gånger, för jag visste vilken väg jag måste varandra även om jag försökte att inte tänka på det. Det var så hemskt att se dig ligga där. Först då såg jag verkligen sjuklingen i dig. Hur du hade förvandlats till något så magert och ynkligt. Bara att se kanylen i din tass och vad rakapparaten lämnat efter sig på din mage, kändes så hemskt. Vad gör dom med dig!? Jag kunde inte göra annat än att låta dig somna in. Såg ingen annan utväg. Dom alternativ som vilade i mina händer, skulle innebära en lång plåga för dig och då med stor sannolikhet i onödan. Det gick bara inte.

Det var fruktansvärt att se dig försvinna. Du hade fått lugnande, så du inte skulle känna något. Sen kom sprutorna, en halv av varje. Den ena fick dig att bli trött väldigt omgående. Det lilla huvudet hade nu lagt sig mot bordet för att förbereda sig på en tupplur. Men hjärtat slog fortfarande. Du liksom bara sov, fast med öppna ögon. Så slogs spiken i kistan ner och hjärtat väntade i tystnad på den tickande bomben. Den som skulle explodera mitt hjärta i tusen bitar. Den sista sprutan sattes in och veterinären lyssnade ett tag med sitt stetoskop. Så sa hon "nu är hon borta". Jag grät i timmar. Mascaran hade svärtat ner hela mitt ansikte. Det var som om att hela sjukhuset stod stilla och alla riktigt led med mig. Människorna i omgivningen kunde riktigt se hur jag började vissna och allt mer dö ut. Jag gjorde detta i min ensamhet. Ingen hade möjlighet att närvara. Jag krigade i min ensamhet som så många gånger förr. Jag tänkte genast på allt som hade varit och hur jag genast började ångra slutskedet. Du dog med blicken vänd bort från mig. Helvete, du skulle sett på mig in i det sista. Känt att jag fanns där för dig. Men jag höll min hand på dig. Jag hoppas att du kände det. Kände min värme och kärlek.

Sen skulle jag ta det sista farvälet. Ensam i rummet med dig som inte längre var som förr. Ditt useende ändrades snabbt och jag kände hur det skrämde mig. Hur du redan började blekna bort inom loppet av några minuter. Snälla, lämna mig inte! Du är allt jag har, som verkligen betyder något. Som alltid funnits för mig i alla lägen. Varje sekund på dygnet. Jag älskar dig så jävla mycket! Jag minns hur det där rummet höll mig kvar. Det hade borrat in sina klor djup i mig och höll mig i sitt grepp. Kunde inte lämna dig där. Skulden är enorm. Tänkt om jag gjorde fel och den känslan lever jag med varje dag. Jag lovade ju dig att allt skulle bli bra. Nu skulle jag lämna med en tom transportbur. Allt ändrades på bara ett ögonblick. Jag kunde aldrig tro detta. Jag smekte dig. Kysste dig. Lyfte upp din stela kropp med den toma blicken i min famn och höll om dig hårt. Viskade alla ord av kärlek jag kunde komma på i dina öron. Jag vet inte hur många gånger jag gjorde detta. Lyfte upp dig, viskade i ditt öra och la dig till rätta. Jag kunde inte lämna rummet. Jag gick in och ut flera gånger. Bara en sista gång, var orden jag ältade i mina tankar. Tillslut plockade jag av dig det sista innan jag samlade styrkan och gick. Jag minns hur jag satt på parkeringen utanför i timmar och grät för mig själv på gräsplätten intill. Kunde inte ta mig därifrån. När jag kikade in genom fönstert låg du kvar där. I nästa sekund var du borta. Jag lovade att komma tillbaka och hämta hem dig. Ska aldrig lämna dig kvar på det hemska sjukhuset. Aldrig överge dig. Så kom en anhörig och hämtade mig. Det måste varit en av det svårare dagarna i mitt liv.

Så kom jag tillbaka kort därpå och hämtade dig. Allt som fanns kvar låg nu i en träurna och jag höll den tätt intill mig. Så åkte vi till en minneslund som betyder mycket för mig och mina nära. Jag valde dig en fin plats i skogen där solens strålar trängde in mellan grenarna. Intill hörde man vattenfallet som forsa. Det var vackert där och du fick blommor på din viloplats. Nu har du kommit till rätta.

Saknad av många och du har gjort intryck. Människor som aldrig fick träffa dig, har fällt tårar. Du var en speciell katt. Så fin och underbar på alla sätt och vis.

Idag är det över två månader sedan du försvann. Som alltid har tiden en förmåga att rusa ifrån mig. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Saknar dig. Älskar dig. Då och för alltid <3111 KOMMENTARER
Postat av: Evelina

Åh. så sorgligt.. <3 Så fin hon var! Beklagar :(

2012-08-28 @ 15:31:06
URL: http://kungen.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Sv: Okej.. <3

2012-08-28 @ 15:31:47
URL: http://sweetpage.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Åh, så sorglig text :(

2012-08-28 @ 16:55:21
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Erika

Fin text <3

2012-08-28 @ 17:51:57
URL: http://www.nattstad.se/erikagustafsson
Postat av: Jennifer [fotoblogg]

sv; tack så jättemkt! :)Klarade inte av att läsa texten, blev bara några rader i mitten. Har själv en katt och jag skulle också gråta floder om något hände honom. Ta hand om dig.

2012-08-28 @ 18:38:11
URL: http://starofusa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Kul att du är med :D

vad tråkigt :(

2012-08-28 @ 19:20:14
URL: http://byfia.com
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej, jadå :)

åh, så sorgligt :'(<3 beklagar <3

2012-08-29 @ 00:56:49
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Classes Lilla Blogg

jätteledsamt....................mycket fin katt, jag beklagar sorgen........fin djurvän du är

2012-08-29 @ 03:33:26
URL: http://classeslillablogg.wordpress.com
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Mina två kissar har också fått somna in på nu mindre än ett år.. Jättesorgligt är det när ens bästa vän försvinner :(

2012-08-29 @ 17:22:24
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Ja, men verkligen. Man blir så himla ledsen :( Mina levde ändå i 19 år...

2012-08-29 @ 17:30:44
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Sv: Hihi :)

Stackars dig och stackars katt. Fin text men sorglig.

Jag beklagar. Jag har också haft en katt, den levde i 19-20 år tror jag.. <3

2012-08-29 @ 17:42:05
URL: http://sweetpage.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Ja, det är riktigt lång tid för en katt, jag var ett år när vi hämtade dem. Så jag har ju vuxit upp med dem. Otroligt jobbigt när de sedan måste lämna.. Ena blev sjuk, förlamad, den andra somnade in.. <3

2012-08-29 @ 17:45:15
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: FotoFia

sv: Haha ja, jag tycker inte att själva handlingen var superbra men han gör det ju värt :D

2012-08-29 @ 18:32:46
URL: http://fotofia.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Ja, verkligen :(

2012-08-29 @ 18:45:53
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Ja..

Men det är lite ensamt utan dom sen :(

Men det går över! :) <3

2012-08-29 @ 19:25:27
URL: http://sweetpage.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: :( Hoppas du mår bättre snart

2012-08-29 @ 19:34:12
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Jo, alltså på ett sätt måste man ju gå vidare, även fast det är otroligt svårt. Det är ju en familjemedlem som lämnade en :(

2012-08-29 @ 20:27:29
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Sv: Nej det kanske man inte gör. Fast jag tänker inte på det så ofta.., men nu har jag en hamster så den glädjer ju mig :)

Kram!

2012-08-29 @ 20:36:55
URL: http://sweetpage.blogg.se/
Postat av: bella

Fint skrivet, beklagar <3

2012-08-29 @ 20:44:47
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: aa jag förstår :( som min kisse nu, som jag och min pojkvän har tillsammans, det är ju mer som våran. och det är verkligen vår lilla bebis. är han borta en natt, då gråter jag verkligen och är jätteoorolig..

2012-08-29 @ 21:33:38
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Vad bra :)

2012-08-29 @ 21:44:37
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Sv: Mm.. Men du har ingen fundering över att köpa ny katt/eller nytt djur? <3

2012-08-29 @ 21:44:59
URL: http://sweetpage.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Skönt att höra :)

2012-08-29 @ 21:55:48
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: så lite så <3

görs?

2012-08-30 @ 00:39:11
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Efter era önskemål, har jag nu gjort om Veckans blogg, till dagens blogg (på en prövotid - får se hur länge det går. Ni får gärna säga era önskemål, tips och så vidare om tävlingen för att den ska passa er så bra som möjligt)Dagens blogg, vinnaren + ny omgång är uppe.DEN NYA TÄVLINGEN HITTAR DU BLAND MINA PÅGÅENDE TÄVLINGAR: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-08-30 @ 09:37:25
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Hihi :)

2012-08-30 @ 09:52:58
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Jättekul att du är med i dagens blogg, utser en vinnare i morgonbitti, då även en ny omgång kommer upp! Ska se nu om dagens blogg fungerar, eller om jag går tillbaka till veckans blogg igen, vad tror du? :)DU HAR VÄL KOLL PÅ MINA ANDRA TÄVLINGAR?:

http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-08-30 @ 13:36:38
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Absolut, vad jobbar du som ? :D

2012-08-30 @ 14:21:22
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Sv: Aha, alltså.. den var sorglig, jag orkade inte läsa hela då... <3

2012-08-30 @ 15:40:40
URL: http://sweetpage.blogg.se/
Postat av: Alicia

Fin hon var!

2012-08-30 @ 17:00:06
URL: http://aliciafranzen.blogg.se/
Postat av: Isabelle<3

Åh underbart fin var hon<3

2012-08-30 @ 18:34:35
URL: http://nattstad.se/isabellealberti
Postat av: Malva

Kikar in och önskar dig en fortsatt fin torsdagskväll! :D

2012-08-30 @ 19:44:52
URL: http://mkdn.blogg.se/
Postat av: sabina mammastårtor

tack så mycket

2012-08-30 @ 19:52:19
URL: http://mammastartor.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej, inte mycket typ :P hehe

ha en fin fredag!

Kram

2012-08-31 @ 00:05:19
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Dagens blogg, vinnaren + ny omgång är uppe.DEN NYA TÄVLINGEN HITTAR DU BLAND MINA PÅGÅENDE TÄVLINGAR: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-08-31 @ 08:57:00
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Sv: Mm... <3
Ha en bra helg!

2012-09-01 @ 09:22:05
URL: http://sweetpage.blogg.se
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Dagens blogg, vinnaren + ny omgång är uppe.

DEN NYA TÄVLINGEN HITTAR DU BLAND MINA PÅGÅENDE TÄVLINGAR: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-09-01 @ 09:46:04
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: Hihi nä, inte helt oväntat. Men det är väl bra :)

Åh, jag pluggar också till undersköterska :) När blir du klar?

2012-09-01 @ 09:55:09
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Malva

Fin bild! :D

2012-09-01 @ 10:11:42
URL: http://mkdn.blogg.se
Postat av: denviraladagboken.blogg.se

Bli författare!
Var gärna med och tävla om två fina armband på min blogg :)

2012-09-01 @ 13:33:59
URL: http://denviraladagboken.blogg.se/
Postat av: Evelinn

Just nu pågår en superrolig tävling på min blogg där du kan vinna ett iphone skal till dig eller varför inte en kompis, var med vettja! http://ehallstrom.blogg.se/2012/august/vinn-ett-iphoneskal.html#comment :)

2012-09-01 @ 14:01:18
URL: http://ehallstrom.blogg.se
Postat av: johanna

ja, resultatet finns på bloggen nu om du är nyfiken :)

ursh, väldigt sorgligt. att ta farväl är bland det jobbigaste man kan göra i livet.

2012-09-01 @ 18:09:09
URL: http://mixband.blogg.se
Postat av: Hilda

Sjukt fin bild!

2012-09-01 @ 18:42:33
URL: http://hildaboman.blogg.se/
Postat av: ronja

sv: Ohja!

2012-09-01 @ 21:42:42
URL: http://tjurens.blogg.se
Postat av: Isabelle<3

Se lite bilder ifrån mitt sommarlov:D
http://www.nattstad.se/isabellealberti

2012-09-01 @ 21:59:27
URL: http://nattstad.se/isabellealberti
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: åh, tack :)
görs?

2012-09-02 @ 16:51:50
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: ~ L I N N ~

Vinnarna + ny omgång, delta gärna igen! :-D
-> http://linnhahne.spotlife.se/2012/09/02/veckans-blogg-3/#respond

2012-09-02 @ 19:16:23
URL: http://linnhahne.spotlife.se
Postat av: sommarblom.blogg.se

sv: Ja, visst är hon :D

2012-09-03 @ 11:39:38
URL: http://sommarblom.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

SVAR: Kul :) jag blir klar till jul. Är inne på 3/3 termin ;)

2012-09-03 @ 19:27:54
URL: http://angelica.blogg.se
Postat av: Amanda Persson

sv: tack så mycket :D

2012-09-03 @ 19:52:45
URL: http://amandapersson.blogg.se/
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: Precis, pluggar på komvux ;)

2012-09-04 @ 09:37:06
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Victoria

Tack så mycket :)

2012-09-04 @ 09:44:44
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: sommarblom.blogg.se

sv: Ja jag me :)

2012-09-04 @ 12:27:56
URL: http://sommarblom.blogg.se/
Postat av: Lowa Grann

Fin blogg. Har du något bra blogtips?!

2012-09-04 @ 13:15:27
URL: http://lowagrann.blogg.se/
Postat av: johanna

haha tack så mycket! jo, jag hade nog också varit lite avis ;) haha!

2012-09-04 @ 15:44:53
URL: http://mixband.blogg.se
Postat av: Victoria

Visst är han, har två sådana :) Det är helig birma.

2012-09-05 @ 07:57:21
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: NILES (FOTO & VARDAG)

sv: tusen tack :D

2012-09-05 @ 09:42:04
URL: http://niles.blogg.se
Postat av: MARIANATHALIE

Önskar dig en bra onsdag! :)

2012-09-05 @ 13:15:01
URL: http://marianathalie.blogg.se
Postat av: Victoria

Ja raserna påminner ganska mk om varann.

2012-09-05 @ 16:50:22
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: Lisa

Åh det gör så ont i en när man mister sitt husdjur. Hade också en katt förut som vi var tvugna att göra oss av med när vi flytta (djurfri lägenhet) nu lämna vi ju bort han till min väns föräldrar som bor på gård så jag vet ju att han har det bra och att jag kan hälsa på men det blir så tomt och jag grät i flera dagar efteråt! Ta hand om dig

2012-09-05 @ 18:06:14
URL: http://lisajosefinas.blogg.se/
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: vad skönt då :D

2012-09-05 @ 19:32:38
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: okej :D

2012-09-05 @ 21:09:17
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: yes :D

2012-09-05 @ 21:32:25
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej, inte mycket ^^ hehe
Ha en underbar torsdag! :D
Kram

2012-09-05 @ 23:17:51
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Amanda Persson

söt katt :D

2012-09-06 @ 12:21:33
URL: http://amandapersson.blogg.se/
Postat av: johanna

haha ;)

2012-09-06 @ 17:11:43
URL: http://mixband.blogg.se
Postat av: ~ L I N N ~

Kul att du är med & tävlar om veckans blogg, lycka till! :-D

2012-09-08 @ 12:09:38
URL: http://linnhahne.blogg.se
Postat av: linnhahne.blogg.se

Vinnarna + ny omgång igång!
Delta gärna igen :-D
-> http://linnhahne.blogg.se/2012/september/veckans-blogg.html#comment

2012-09-09 @ 19:11:56
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh, jag kan bara beklaga. Vet själv hur jobbigt det är att ta farväl av sitt djur:(

2012-09-10 @ 12:27:12
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: linnhahne.blogg.se

Kul att du är med & tävlar om veckans blogg, lycka till! :-D

2012-09-10 @ 14:21:25
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: patriciac.blogg.se

sv: det var så lite så.

2012-09-10 @ 19:10:30
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Annika

Så söt katt! Vila I Frid! Vet hur det känns :(

2012-09-10 @ 21:34:56
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Mikxki

Riktigt söt :) Vila i frid!

2012-09-11 @ 14:33:40
URL: http://mikxki.blogg.se
Postat av: myms (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ *:・゚✧*

usch, vet inte ens vad jag ska säga mer än att jag kan relatera till vad du skriver och känner. hade en katt tidigare (brittisk korthår) som fick hjärtfel vid 1½ års ålder och han försvann så plötsligt från mig. Kommer nog aldrig helt komma över det, inte heller Figaro (en bondkatt och utekatt hela sitt liv) som var lika gammal som mig och gick bort pga ålder.

Ska till veterinären med min lilla prins Picasso för att ta bort tandsten, dra ut någon tand osv. Känns bara så hemskt för han har verkligen galet mycket tandsten pga sin tandflora och är infekterad i hela munnen och har blåsor för att hans tänder är för långa (som en sabeltandad tiger) och nöter sönder hans tandkött. Blir så himla ledsen, rädd och orolig . Känns så hemskt att jag inte vetat det tidigare eftersom ingen veterinär har berättat det för mig tidigare :/

2012-09-11 @ 22:42:14
URL: http://mymic.blogg.se
Postat av: Nathalie

Tack snälla du!

2012-09-11 @ 23:58:05
URL: http://www.nathaliegustafsson.blogg.se
Postat av: CJ

Fantastiskt fint skrivet. Jag beklagar sorgen. Jag är så rädd för dagen när min älskade katt (fast det är ju så mycket mer än en katt, min bästa vän) ska lämna mig. Hon fyller sju imorgon och jag älskar henne mest av allt. <3

Och just det! Tack, kul att du gillar bilderna. :)

2012-09-12 @ 01:25:03
URL: http://cjs.blogg.se
Postat av: CJ

Verkligen! Min katt delar huvudkudde med mig varje natt och jag vågar inte ens föreställa mig tomrummet där den dagen hon måste till djurhimlen. Återigen, beklagar sorgen!

"Don't stand at my grave and weep, I'm not there, I do not sleep.
I am a thousand winds that blow, I am the diamond glints on snow.
I am the sun on ripened grain, I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning’s hush, I am the swift uplifting rush. Of quiet birds in circling flight, I am the soft star-shine at night. Don't stand at my grave and cry, I'm not there, I did not die."

2012-09-12 @ 01:41:16
URL: http://cjs.blogg.se
Postat av: DAISY

Åh snäll du är, tusen tack! :)

2012-09-12 @ 07:45:32
URL: http://daisykewk.blogg.se
Postat av: Ninni - Foto & Vardag

sv. tack så mycket =) oj så många kommentarer du får, bra kämpat hehe

2012-09-12 @ 11:17:14
URL: http://ninnzanlee.blogg.se
Postat av: patriciac.blogg.se

Hur är det idag?

2012-09-12 @ 14:08:01
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: patriciac.blogg.se

sv: Tack, du får ta och baka:)

2012-09-13 @ 14:59:05
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Louise - Elsalouise.blogg.se

Hejhej!Kika in min blogg och skriv gärna vad du tycker om min nya design!Kram :)

2012-09-13 @ 21:30:57
URL: http://elsalouise.blogg.se
Postat av: annsoh

Vill du vara med och tävla om att bli Veckans Blogg?
- Vill DU synas vid sidan av bloggen i 1 vecka och bli länkad!? :) - Då har du chansen nu! Anmäl dig och skriv '' jag är med '' Lycka till! :)
http://annsoh.blogg.se/2012/september/bli-veckans-blogg.html#comment

2012-09-13 @ 22:04:06
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Haha, ja om du ska ta det försiktigt med sådant så kanske det är lika bra att inte baka;)

2012-09-14 @ 09:37:20
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: elin

Så fint skrivet :)
Kram!

2012-09-14 @ 09:54:40
URL: http://www.beriz.blogg.se
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

Trevlig helg! :D
Kram

2012-09-14 @ 21:16:34
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: patriciac.blogg.se

sv: Haha, tack så mycket:)

2012-09-15 @ 00:44:06
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: annsoh

Nu är Veckans blogg utsedd, klicka in på länken nedan för att se om det vart du! :) Anmäl dig nästa fredag igen om inte! :) http://annsoh.blogg.se/2012/september/grattis-till-veckans-blogg.html#comment

2012-09-15 @ 01:30:31
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: Julia Lindblom & Ester Häggfors

Oj, där ser man på! Du har inte bloggat på ett tag nu!
<3
Hoppas det inte är något som är fel bara <3
Ha en bra dag!

2012-09-15 @ 11:14:28
URL: http://sweetpage.blogg.se
Postat av: Robbin & Jesper

Hejsan!

Om du gillar att handla kläder eller kanske vet någon som gillar det.
Gå då in och va med och tävla om ett presentkort på Nelly.com
Tävlingen hittar du på http://aatw.blogg.se/2012/september/tavling.html#comment

Lycka till!

2012-09-15 @ 14:38:46
URL: http://www.aatw.blogg.se
Postat av: Anonym

Pågående tävlingar!!
* Vinn valfritt smycke från Yoco.se!!
* Vinn 500 kr!!
http://vivalamikaela.blogg.se/category/tavlingar.html


* Gilla min facebooksida och var med i utlottningen om 2 stora goodiebags samt 10 tröstpriser!
http://www.facebook.com/pages/Lillmickan-httpvivalamikaelabloggse/117403261668824

2012-09-15 @ 15:28:45
Postat av: frida&julia

hej vi har frågestund nu och vi svarar på alla frågor klockan 4 så fråga på! http://fridajulia.blogg.se/2012/september/fragestund.html#comment

2012-09-15 @ 15:51:16
URL: http://fridajulia.blogg.se
Postat av: elin

Så fint skrivet :(

2012-09-15 @ 17:03:33
URL: http://www.beriz.blogg.se
Postat av: lovisa

gud vad hemskt, beklagar :(

2012-09-15 @ 18:01:10
URL: http://objekt.blogg.se
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

Beklagar :( Jätte fin hon var <3

2012-09-16 @ 12:31:02
URL: http://mohammedis.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: tack :)
Ha en bra dag! ^^
Kram

2012-09-16 @ 13:24:31
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Guevacci of Sweden

tack så mycket :D

2012-09-16 @ 16:36:16
URL: http://guevacci.se
Postat av: linnhahne.blogg.se

Vinnarna + ny omgång !
Delta gärna igen :-D
-> http://linnhahne.blogg.se/2012/september/veckans-blogg-1.html#comment

2012-09-16 @ 20:09:42
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: Sofia - Foto&Musik

SV: Tack så mycket :)

2012-09-17 @ 09:23:38
URL: http://pladdermf.blogg.se
Postat av: Jennie & FrökenFlis

oj.. nu fick du mig att bli hel rörd så ny sitter jag här och gråter som ett litet barn.. fy sjutton vad ledsamt, kan knappt förstå hur ledsen då måste ha varit :(
du är riktigt duktig på att skriva.

kram

2012-09-17 @ 20:24:49
URL: http://jenniesays.blogg.se
Postat av: lovisa

sv: det är lugnt :)

2012-09-17 @ 20:42:55
URL: http://objekt.blogg.se
Postat av: linnhahne.blogg.se

Kul att du är med & tävlar om veckans blogg, lycka till! :-D

2012-09-17 @ 20:58:27
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Trodde jag hade kommenterat det här inlägget förut men hittade inte min kommentar nu. Tänkte bara säga att det var så fint skrivet och att jag verkligen beklagar :( Massa styrkekramar!!<3

2012-09-18 @ 12:40:48
URL: http://adaras.se
Postat av: F E L I C I A

väldigt fint och berörande!
Massa styrkekramar till dig!!!

2012-09-18 @ 18:21:18
URL: http://thegoldenyear.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A

Vet hur jobbigt det är att mista någon. Man måste bara försöka att blicka framåt!

2012-09-18 @ 18:32:39
URL: http://thegoldenyear.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A

klart det alltid kommer finnas kvar där, det är ju någon man älskar! Däremot så kände jag när farfar dog att han kommer få det bättre, fast han var ju sjuk.

2012-09-18 @ 18:43:48
URL: http://thegoldenyear.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E Y R V E N S T A M !

Glöm inte bort att du är fin just så som du är ! ♫♪

2012-09-18 @ 20:23:53
URL: http://haap.blogg.se/
Postat av: petra bergholtz

det är jobbit när nån dör. spelar ingen roll om det är en människa eller djur!

2012-09-28 @ 08:21:07
URL: http://petrabergholtz.blogg.se/
Postat av: elin stridh

aw va fin misse :) jobbigt!

2012-09-28 @ 22:51:29
URL: http://eelin.se
Postat av: linda - art, life, music, movies

vilken otroligt fin text och vilken vacker kisse!

2012-11-07 @ 13:29:17
URL: http://lindaaaa.blogg.se
Postat av: Malin Jonsson

Oj oj oj här började tårarna rinna!
Förlorade min förra katt för ungefär 4 år sedan, han blev överkörd och veterinärerna kunde inte rädda honom. Så det var ju samma här att allt kom så plötsligt, känner igen mig i det du skriver, även fast det inte var samma sak.

Jättefin text som berör och en helt otroligt fin kisse!

2013-05-30 @ 11:58:28
URL: http://tjugosjundeoktober.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: