Follow      

          31 December 2012, 23:54

     Happy new year!

 
Gott nytt år!
Året har bjudit på många positiva ögonblick. Det har varit ett väldigt bra år måste jag säga. Även om jag fått bära känslor som också varit tyngre att bära. Sött och surt är livets skål som mamma precis kläckte ur sig.
 
Nu önskar jag er alla en god fortsättning på det nya året och lilla Milo hälsar också ett gott nytt år :)

          24 December 2012, 23:23

     God Jul - Merry Christmas

Juldekoration i Sollentuna C och Sergelfontänen vid Stockholms central. 
 
Önskar alla en riktigt God Jul!
Firat med nära och kära, vilket jag tänkte fortsätta med nu. Här har vi alla juklapparna kvar, så blir en uppesittarkväll. Älskar att dra ut på det goda och ta tillvara på ögonblicken. Som det livsnjutare man är.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll :)

          19 December 2012, 23:37

     Födelsedagen!

 
Idag fyller jag 27 år!
Denna tårta väntade på mig hemma hos min kära mamma. Har firat med bästa familjen. Mycket gottis och mängder med presenter. Tyvärr uteblev mina älskade morföräldrar. Men då innebär det extra födelsedag utöver julklapparna och det är ju alltid barnligt roligt med paket.
 
Tycker hela december är en ända stor fest. Född rätt in i magin. Namnsdag, födelsedag, julafton och nyår. Som om det inte vore nog, väntar en efterlängtad konsert på fredag :)

          08 December 2012, 01:18

     Favoriter från Kiviks musteri

 
En favorit i repris.
Nyligen skrev jag om hur fantastiskt Österlen och Kivik är. En plats som ligger varmt om hjärtat. För inte så länge sedan fick jag hem dessa godsaker efter att min familj fått låna en stuga i närheten. Under sportlovet gjorde familjen ett återbesök. Med sig hade det Kiviks ekologiska herrgårdscider med smak av päron. Hur god som helst och doftar som päronsplitt. Körde på äpple senast och även om jag föredrar päron, blev båda smaker en stor favorit. Även dessertsåsen har jag haft på lager i smaken skogsbär. Denna gång fick jag pröva hallonsmaken. Blåbärssylten var för mig helt ny. Lika fantastisk den. Len blåbärssylt utan konstiga frukt/bärbitar som jag helst undviker. Har avnjutits till plättar denna helg. Som pricken över i:et, fick jag två flaskor cider av varianten Somersby som länge varit väldigt uppskattad. Tillverkad av naturliga ingredienser. Cidern bör serveras med rikliga mängder is för bästa smak. 
 
Så mycket gott :)