Follow      

          06 Februari 2012, 20:45

     Kattmys och vacker tass
Gosekatten!
Hela natten låg vi sked i vanlig ording och när jag kom hem på förmiddagen har vi snackat skit, jagat tygmusen  och kramats lite till. Det är svårt att beskriva min kärlek till henne, liksom djur över huvudtaget. Det är det finaste som finns. Som den stola kattmamma man är, så måste det ju tjatas lite om hur duktig hon är. Nedersta bilden är väll inte i bästa kvalitet, men se bara hur hon gör "vacker tass" :)

Älskade lilla vän!

          04 Februari 2012, 02:59

     Minusgrader

Jacka, CG Constable. Mössa från Belle Shoes.Ny istid på gång?
När jag skulle hem i torsdagskväll, höll jag bokstavligen på att förfrysa. Det bet i kinderna, ända in i benet. Vilken smärta. Att ta sig till tågstation var en riktig utmaning. Kan inte minnas att jag upplevt en sådan kyla på länge. 

Läste att det var den kallaste dagen sedan 2001. Här i Stockholm var det -15 grader. Under fredagen var det nere på -16 grader och idag natten mot lördag, är det nere på -17 grader. Det är februari månad och kallare än på länge, med snö och is så långt ögat kan nå. Vad hände när det väl skulle vara denna kyla? Då var det istället vårvärme med grönska och plusgrader. Det är ju felvänt allting.

Knappt att jackan avsedd för antarktis håller värmen längre. "Brrrr"......