Follow      

          28 November 2012, 01:57

     Love at first sight

 
Finaste skatten.
Åh, vad jag älskar denna grabb. Min dröm. Min ädelsten. Min lilla leopardtiger. Milo kan verkligen konsten att ställa till med hyss. Men så har en sådan intelligens, charm och tillgivenhet. Jag trodde aldrig att jag skulle finna en så djup vänskap som jag fick med Nikki. Milo gjorde detta möjligt igen. Vi är som oskiljaktiga. Jag glömmer aldrig vårat första möte och de reaktioner som skapades hos min omgivning. Milo skulle vara en prövning, men för mig blev det något helt annat ;)
 
Här är några bilder från våran första natt tillsammans. Milo hade lite separationsångest vid flytten, men redan första natten ville han sova sked. Ser ut att trivas rätt så bra <3

          22 November 2012, 02:50

     Godbitar från Zalando

Klocka, Dyrberg/Kern Candice, 2245:- l Väska, DKNY, 2525:-  l Skor, Jeffrey Campbell Lita Spike, 1715:- l Datorväska, Aigner, 2435:- l Jacka, SLY 010, 18 815:-
 
Några lyxiga favoriter.
Har spanat efter ett par Jeffrey Campbell Lita Spike, sedan dag ett. Så snygga! Kommer nog fortsätta med det, tills den dagen jag slår till. Skinnjackan med pälsdetalj är ren kärlek. Om det inte vore för priset hade jag klickat hem direkt. Inte varje dag man fastnar för en datorväska, men denna i svart skinn är hur fin helst. Datorväskan hade gärna fått pryda min bärbara. Vad gäller väskor, är DKNY ett märke som alltid levererar. Även om jag är sugen på en Balenciaga vid nästa väsköp, fortsätter DKNY att trollbinda min uppmärksamhet. Klocka är inget jag använder, men skulle nog bli flitigare på det med skönheten ovan. Givetvis lockar en blingad variant och denna klocka liknar en modell jag länge förälskat mig i från Dolce och Gabbana. Älskar allt och varje plagg/accessoar är som gjort för mig. Har alltid dragits till den moderna, lyxiga och rockiga stilen. Helst i kombination.
 
Allt detta kan klickas hem från Zalando. Utbudet är brett och passar alla plånböcker. Frakt och retur är gratis. Nu får du som prenumerant på deras nyhetsbrev, 100:- i rabattkupong.