Follow      

          18 September 2012, 22:52

     Överraskning från Goodiebag


Wella Pro Series är en ny produktserie på den svenska marknaden. Wellas stylister och hårexperter har plockat fram produkterna i serien. Produkterna är schampoo, balsam, tre sorters hårspray, tre sorters mousse och en air mousse för en naturligare och mjukare look.
 
WELLA - Pro Series Hairspray Max Hold
En hårspray som torkar snabbt, ger maximal stadga och glans i 24 timmar. Inget kladd och enkelt att kamma ut. Produkten har också en skyddande effekt mot UV-strålar.
 
WELLA - Pro Series Air Mousse Volume
Ger kraftig stadga, kontrollerar ostyrigt hår och långvarig volym från rot till topp. Moussen är lätt att bortsa ur och skyddar mot UV-strålar.
 
Goodiebag.nu är en sida där du som medlem får produkter hemskickat i en lyxig goodie. Är man som medlem hundra genom att besvara frågor, kan det påverka innehållet i goodien till det bättre. Ibland dyker tävlingar upp som ger chansen till fina priser. När du tar emot en goodiebag behöver du endast fylla i några frågor och betygsätta, efter du testat produkterna.
 
Jag fick turen att som medlem bli utvald till en kampanj. Där fick jag och några av medlemmarna hem två produkter från Wellas nya serie i originalstorlek. Med följde också en överraskning. Den nya tidningen Posh.
Hårsprayen var det enda jag blev lite besviken över. En naturlig och mjuk look låter som något att föredra och produktbeskrivningen låter intressant. Dock var sprayen lite för lättsam för min smak. Det kändes som att sprayen inte höll frisyren på plats och försvann ur håret för snabbt. Moussen var bättre och gav en naturlig volym som höll desto längre. Då har jag från början ett väldigt rakt och fint hår som lätt ser tunt ut. Moussen gjorde en skillnad jag kunde känna mig nöjd med. Då är jag ständigt på jakt efter volym och kräver ganska mycket.
 
Tidningen var en trevlig överraskning. Mycket bilder och mode som inspirerar :)