Follow      

          16 Mars 2013, 01:49

     Det finaste jag har!

 
När man snubblar över bilder vars existens fallit i glömska.
Så blir man sådär varm inombords av det glädjerus som far genom kroppen. Lycklig över att den här kissen är min. Kärleken för Milo är enorm. Så enorm att det inte platsar i mitt inre. Det väller över. Får aldrig nog. Så slog det mig som så många gånger förr. Hur snabbt tiden går. Min älskling har redan hunnit bli 1 år och 2 månader!
 
Min finaste ögonsten. Älskar dig mer än ord kan beskriva ♥

          13 Mars 2013, 15:53

     Några Justeringar

Tänk vad små förändringar kan göra skillnad.
Är sugen på en helt ny design, men inget som känns lägligt just nu. Det är ett stort arbete bakom kodandet av en design. Större än vad man tror.
 
Började lite lätt med att förstora inläggen. Nu får man plats med större bilder, så det framhävs bättre. Samtidigt lämnas mer plats över åt texten, så det inte ser så pressat ut som det gjorde på den lilla yta som var tidigare. När jag ändå var i farten knåpade jag ihop en ny header och justerade mindre detaljer.
 
Se så lite det behövdes för att göra skillnad :)

          06 Mars 2013, 14:18

     Cyklar för hela familjen

http://bikster.se
 
Nyligen öppnades en ny butik på nätet.
Bikester är specialiserade på cykel och mountainbikes för hela familjen. Målgruppen riktar sig till både dam, herr och barn i alla åldrar. Shoppa runt bland 20.000 produkter och välj mellan 600 varumärken.
 
För dig som hobbycyklist är antalet varianter av cyklar brett. I utbudet finner du också tillbehör för både cykeln och cykelturen. Gå loss bland ryggsäckar, hjälmar, kartor och navigering. Hoppa på cykeln till jobbet, tävlingscykla, hobbycykla eller ta en tur ut i naturen. Välj mellan trekkingcyklar, elcykel, mountainbikes, stadscykel och crossbikes. Här finns det något för alla smaker.
 
För nybörjare inom cykling, har man tagit fram en produktguide som underlättar sökandet i cykeldjungeln. Med hjälp av några frågor kring dina cykelvanor, finner du din kategori inom cykelsporten och förslag på produkter plockas fram. Personalen har flera års erfarenhet och kontakts lättast via kundtjänst genom e-post eller telefon. Där kan du som kund ställa dina frågor till anställda med bred kunskap. Onlinebutiken arbetar för en lättnavigerad sida. Man lägger fokus på bra erbjudanden, ett brett sortiment och korta leveranstider. Det erbjuds omfattande service och hela 100 dagars returrätt.
 
Upplev fördelarna med shopping i onlinebutik. Slipp köer, stress, provhytter och trängsel. Klicka runt och shoppa bekvämt i din egen takt. Skynda att fynda bland många märken i toppklass.
 
Ur egen synvinkel finner jag cykling väldigt underhållande. Det är en träningsform som både roar och ger ett resultat till god hälsa. Till en början cyklade jag mycket utomhus. Dock har det avtagit och jag riktigt blir påmind om hur mycket jag saknar detta när jag klickar mig runt i butiken. Numera är det motionscykel eller spinning som gäller. Cykla kan man gör på många olika sätt.
 
Vilken cykeltyp är du?