Follow    

          18 December 2014, 23:53

     Cremab - mer än bara isolering

 
Miljö är ett omdisskuterat ämne som berör de allra flesta. Vi är många människor som delar på en och samma yta. Ska vi fortsätta våra liv på den här planeten, krävs också en miljö i stabilitet. Det skrämmer mig att miljön rubbats i så stor utsträckning och att det sker under snabba omständigheter. Tillsammans kan varje förändring göra enorma skillnader.
 
Plast är ett material som utgör ett allvarligt hot mot djur och natur. När jag källsorterar är det övervägande plast som slängs. Jag uppskattar alla insatser både från privatpersoner och företag. Nytänk är av högt värde när det gäller att förbättra våra tillgångar.
 
Befolkningen ökar och då krävs också fler byggen av bostäder. Byggföretagen måste ta sitt ansvar och välja miljövänligare alternativ. Ett husbygge kräver mycket material och det sliter på naturens skick. I huvudsak handlar det om kemikalier och farliga ämnen. Avfalls- och kretsloppsfrågor. Ser man över dessa frågor värnar man inte bara om naturen, utan också sin egen hälsa och ekonomi.
 
Cremab Isolering är en av de största lösullsinstallatörerna i Sverige. Produkterna utformas efter människa och natur, samtidigt som materialet är lätt att arbeta med. Marknadens ledande leverantörer av lösullsisolering hjälper till att sänka energikostnaderna. Isoleringen tätar ordentligt och förbättrar klimatet inomhus. Miljön i sin tur lämnas i ett bättre skick. Cellulosaisoleringen är Co2 neutral, vilket bidrar till en minskad växthuseffekt. Miljöarbetet är ständigt under utveckling. Cremab strävar efter energi- och materialbesparingar för både kund och miljöns räkning. Restprodukter undviks genom att måttbeställa och återvinna material. Isoleringen packas i polytensäckar som återvinns till ny plast. Cremab lägger stort värde på sin kunskap och förmedlar denna till byggbranschen.
 
Ska du renovera eller kanske bygga ett hus?
Välj miljövänligt och låt material av hög kvalitet bli en del av ditt hem. Som gynnar både natur, människa och ekonomi.8 KOMMENTARER
Postat av: Bexollila

Ja Med det var dem verkligen!

2014-12-19 @ 02:18:30
URL: http://Http://nouw.com/bexollila
Postat av: Life of Johanna

Hej!

Kul att du är med i lucka 19, Lycka till!

2014-12-19 @ 09:41:17
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Life of Johanna

Ja alla måste ta sitt ansvar, miljön är viktig!

2014-12-19 @ 11:23:11
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Pouline Gernes

sv: tusen tack! puss

2014-12-19 @ 15:12:53
URL: http://poulines.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Så bra inlägg och att du uppmärksammar det! :) Bra jobbat! Kram :)

2014-12-19 @ 16:11:16
URL: http://matildays.se
Postat av: Mikaela

Superbra inlägg! I våra soprum finns det inte ens möjlighet att sortera plast, det är så himla himla dåligt! De flesta människor skiter nog i det om man inte gör det enkelt för dom. Vem orkar åka till en sopstation flera gånger i veckan bara för att slänga plast? Särskilt om man inte har bil? Jag har varit på hyresvärden om detta, men de säger att det inte finns plats för en till container i soprummet :/

2014-12-20 @ 11:43:04
URL: http://bympv.blogg.se
Postat av: hanna

håller med dig till punkt och pricka!

2014-12-22 @ 11:18:04
URL: http://www.olssonsdotter.blogg.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

åh så bra inlägg! :)

Sv: massa kramar till dig och din familj ♥

2014-12-22 @ 16:30:29
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: