Follow    

          24 December 2014, 04:38

     Toys"R"Us - Det häftigaste urvalet av leksaker

 
 
 
Toys"R"Us tillhör världens största leksakskedja och är störst på leksakser för barn mellan 0-12 år. Målet är att barnen ska utvecklas genom en kvalitativ lek för ett lågt pris. Toys"R"Us vill ge sina kunder en upplevelse bortom förväntningarna. Bland tiotusen varor, finns det garanterat leksaker för alla smaker. Toys"R"Us finns tillgängligt både som fysisk butik och webbutik, där kundservicen är komplett. Tillgängligt dygnet runt. Låt det nostalgiska förtrolla och det moderna inspirera. Bli barn på nytt bland butikshyllorna eller klicka hem dina favoriter när stressen gör sig påmind. Oavsett är leken aldrig långt borta.
 
Själv klickade jag mig runt bland leksaker från Brio. Träleksaker av hög kvalitet som uppskattats i många hem och förskolor. 1884 i Skåne startades Brio och unga sinnen har låtit sig inspireras i 130 år. 1958 tillverkades den första tågbanan av trä. Idag har Brio världens största utbud av tillbehör och delar till tågbanor. Numera har Brios sortiment breddats av en rad andra pedagogiska leksaker. Brios leksaker har en förmåga att utveckla motorik och väcker barnets intresse till att utforska, upptäcka och lära. Jag tror att de allra flesta någon gång låtit sina små underhållas av Brios utvecklande produkter. Tänk på första stegen med gåvagnen, de klassiska dragleksakerna, leksaksspisen och barnvagnarna för både baby som docka. Något som väcker min glädje är att Brio strävar efter en lycklig barndom och en ljusare framtid. En bättre värld med hänsyn till miljön.
 
Hos Toys"R"Us finner du kvalitativa och utvecklande leksaker ur både Brios sortiment och andra välkända märken.3 KOMMENTARER
Postat av: A

Hej
Fin blogg
Kika gärna in på min där jag har skriver om livet i allmänhet, har massor av foton jag tagit och dikter jag skrivit.

God jul!
/A

2014-12-24 @ 08:28:38
URL: http://begagnatnytt.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Så fina, blir mkt leksaker och köpa till bebis sen :) Eller ja när h*n blir större.

Hoppas du kan njuta lite av julen i år <3 kram

önskar dig en god jul

2014-12-24 @ 12:19:05
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Emelie

Låter härligt!

2014-12-27 @ 18:44:23
URL: http://ewelies.blogg.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: