Follow    

          08 April 2015, 03:00

     Påskägg: Nyckeln till mitt hjärta

 
Alexander kan verkligen konsten att snappa upp detaljer.
Det gör inte saken sämre att han må vara överraskningarnas man. Mannen i mitt liv med det bästa egenskaperna en människa kan ha. Det spelar ingen som helst roll om det gäller mina behov och önskningar eller någon annans. Oavsett om det berör mig som lever vid hans sida dagligen eller en familjemedlem, så samlar han direkt upp den information som krävs för att veta vad nästkommande present skall innehålla. Det första jag såg var sicksack-hårbandet och tyckte redan där att det var en väldigt fin present. Tills jag lyfter på pappersremsorna och ser mobilfodralet som länge varit på önskelistan. Ett plånboksfodral som skyddar min iPhone bättre och lämnar förvaring åt foton eller kontokort. Så otroligt skön att hålla i dessutom! Roligt att min mobil nu också matchar min plånbok från Björn Borg. Fick även ett USB-minne format som en nyckel i syfte att spara över foton på. Äntligen! Som fototjej blir mobil, kamera och hårddisk snabbt fullt. Det här med externa hårddiskar känns för mig väldigt otymligt och när jag fick veta att stickorna kan ta flera tusen bilder kändes det som en självklarhet. Mycket utrymme, lätta att hantera/förvara och finns i alla möjliga roliga varianter att samla på. Min älskade vet precis vad jag vill ha och jag har tackat i överflöd, klämt och tjoat ofantligt många gånger. Så glad tjej :)
 
 
Påskägg var inget jag hade räknat med att få. Däremot vill jag mina älsklingar det bästa. Bringa dem glädje i så stor mån jag kan. Därför ryktades det om att påskharen hade varit framme och gömt fyllda ägg här hemma. Katten fick vara påskhare och i samband med detta valde jag att hålla gömmorna till temat där Milo oftast brukar hålla till. Alexander fick glassen Marabou schweizernöt, Polly påsk, Extra tuggmi äpple/päron och ett ljus med doft av nytvättat. Milo fick också ett ägg med godis och skinka som försvann snabbare än ögat blinkar. Mamma med familj var också förbi en sväng under påsken innan deras minitripp till Örebro. Med sig hade det mängder med godis, mat och slantar att stoppa i bössan. Vi har blivit riktigt bortskämda med alla fina gåvor. Annars en väldigt lugn påsk med mycket vila, kärlek och trevligt umgänge.
 
Hoppas att ni haft en härlig påsk ♥10 KOMMENTARER
Postat av: Alice

Fina presenter! låter som en himla mysig påsk!

2015-04-08 @ 09:31:32
URL: http://alicelindstrom.se
Postat av: Cajsa Lindahl

ja, det är vissa bloggar jag kommer ihåg namnet på och vissa kommer jag ihåg vad de som skrev hette men inte bloggen så googlade på det. Vissa har jag hittat igen genom andras blogga men jag har långt ifrån hittat tillbaka till alla mina favoritbloggar. :( men det kanske är bra också för då hittar jag ju istället massa nya bloggar som jag vill följa !:D så det är ju ett plus. ;-)
Det kom från hjärtat också. :)
ah, jag förstår dig! gör som mig. Jag har skrivit MASSA utkast typ mycket vissionboards med collage på grejer jag vill ha, film- och musiktips och sådana saker som jag kan lägga upp när jag inte mår så bra och bara vill vara ensam i min depp men inte tappa bloggen. funkar superbra för mig än så länge i alla fall men jag har ju bara varit tillbaka i 5 dagar. xD

2015-04-08 @ 11:50:04
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa Lindahl

hehe jo jag har hittat några fantastiska bloggar som jag inte visste fanns innan som jag tycker supermycket om! :D

2015-04-09 @ 12:02:37
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa Lindahl

Ja de är otroligt fina! :D Det är nästan att man vill ha alla färgerna...xD

Svar:
Anna

2015-04-10 @ 10:07:13
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Andrea Müller

Vilken fin blogg du har! :)

Svar: Tack så mycket! ♥
Anna

2015-04-10 @ 21:15:30
URL: http://andreamuller.blogg.se
Postat av: sandra (blivande frisör)

härlig blogg du har :)

2015-04-11 @ 19:10:08
URL: http://sandraullvin.blogg.se
Postat av: Mikaela

Riktigt snygg fodral :)

Svar: Älskar't! :)
Anna

2015-04-12 @ 09:58:13
URL: http://orsin.blogg.se
Postat av: Julia

Vad gulligt!

Svar: Världens bästa! ♥
Anna

2015-04-12 @ 11:57:08
URL: http://nouw.com/juliahornfeldt
Postat av: angelicasvarld.blogg.se

Gud va härligt...min man är precis lika dan...han snappar upp vad jag gillar, vad jag önskar mig utan att jag behöver säga nått. en bra superkraft ;-)

2015-04-12 @ 19:25:25
URL: http://angelicasvarld.blogg.se/
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Fina saker. :)

Svar: Tack! Har världens bästa ♥
Anna

2015-04-29 @ 11:50:22
URL: http://evahle.se


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: